PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : استات سدیم جایگزین بنزوات سدیم در نوشابه ها می شود



diamonds55
11th December 2008, 05:38 AM
به گزارش خبرنگار مهر در کرج، فعالیت صنایع نوشابه سازی علیرغم اهمیت اقتصادی و جایگاه مهم آن در ایجاد اشتغال و رونق در فعالیتهای اقتصادی به علت مضرات برخی محصولات تولیدی، همواره مورد ابهام بوده است تا جایی که بیم آسیب دیدن جدی این صنعت می رود.
در تمامی صنایع آشامیدنی استفاده از نگهدارنده های شیمیایی در نوشابه ها، استفاده از شکر به عنوان شیرین کننده و استفاده از رنگهای مصنوعی در نوشابه ها از جمله مسائلی بوده است که رونق این صنعت را مورد تهدید قرار می دهد.
در همین راستا محققان پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران در گروه علوم و صنایع غذایی برای حذف نگهدارنده های فیمابین از نگهدارنده های جایگزین که به روش طبیعی تولید می شوند مانند "دی استات سدیم" استفاده کرده اند.
نتایج پژوهش محققان پردیس نشان دهنده آن است که می توان استات سدیم را جایگزین بنزوات سدیم در نوشابه ها کرد و در حال حاضر نیز کارهای اجرایی این طرح در شرکت زمزم ایران در حال پیگیری است.
همچنین در راستای اهداف فوق پروژه امکان جایگزینی رنگ طبیعی کانتاگزانتین به جای رنگهای مصنوعی در نوشابه ها توسط گروه علوم و صنایع غذایی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی در دست اقدام است.

*مینا*
24th November 2010, 06:08 PM
گاهی واقعا برخی عناصر رو جایگزین یکدیگه می کنن که آدم می مونه چه طوری می شه آخه ، ساختارشون تا این حد متفاوت باشه و جایگزین هم بشن ... [tafakor]


استات سدیم
http://uc-njavan.ir/images/z48oc2lx0j8ix6vcuikw.jpg

بنزوات سدیم
http://uc-njavan.ir/images/l55zt8qi8x5kbxud29k.png

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد