PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بهشت زیر پای مادر است

parichehr
23rd November 2010, 04:07 PM
به نام خالق من _ عشق _ زندگی

کودکی که آماده تولد بود نزد خدا رفت و از او پرسید : می گویند فردا شما مرا به زمین می فرستید اما من به این کوچکی و بدون هیچ کمکی چگونه میتوانم برای زندگی به آنجا بروم؟
خداوند پاسخ داد : از میان بسیاری از فرشتگان من یکی را برای تو در نظر گرفته ام و او در انتظار توست و از تو نگهداری خواهد کرد.
اما کودک هنوز مطمئن نبود که می خواهد برود یانه. پس گفت: اینجا در بهشت من هیچ کاری جز خندیدین و آواز خواندن ندارم و اینها برای شادی من کافی خواهد بود.
خداوند لبخند زد و گفت : فرشته ی تو برایت آواز خواهد خواند و هر روز به تو لبخند خواهد زد. تو عشق او را احساس خواهی کرد و شاد خواهی شد.
کودک ادامه داد:من چطور می توانم بفهمم مردم چه می گویند وقتی زبان آنها را نمی دانم ؟
خداوند او را نوازش کرد و گفت : فرشته ی تو زیبا ترین وشیرین ترین واژه هایی را که ممکن است بشنوی در گوش تو زمزمه خواهد کرد و با دقت و صبوری به تو یاد خواهد داد که چگونه صحبت کنی.
کودک با ناراحتی گفت : وقتی می خواهم با شما صحبت کنم چه کنم ؟
خداوند پاسخ داد : فرشته ات دست هایت را کنار هم می گذارد به تو یاد می دهد که چگونه دعا کنی .
کودک سرش را برگرداند و پرسید : شنیده ام در زمین انسان های بدی هم زندگی می کنند. چه کسی از من محافظت خواهد کرد ؟
خداوند قاطع پاسخ می دهد : فرشته ات از تو محافظت خواهد کرد حتی اگر به قیمت جانش تمام شود.
کودک با نگرانی ادامه داد : اما من همیشه به این دلیل که نمی توانم شما را ببینم ناراحت خواهم بود.
خداوند لبخند زنان گفت : فرشته ات همیشه درباره من با تو صحبت خواهد کرد و به تو راه بازگشت نزد مرا خواهد آموخت. گرچه من همواره کنار تو خواهم بود.

در آن هنگام بهشت آرام بود. اما صداهایی از زمین شنیده می شد . کودک می دانست که باید بزودی سفرش را آغاز کند. پس او به آرامی یک سوال دیگر از خداوند پرسید : خدایا اگر باید همین الآن برم لطفا" نام فرشته ام را به من بگویید.
خداوند شانه ی او را نوازش کرد و پاسخ داد : نام فرشته ات اهمیتی ندارد. به راحتی می توانی او را مادر صدا کنی.

[golrooz][golrooz][golrooz]

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد