poune
22nd November 2010, 10:38 AM
http://www.hamshahrionline.ir/images/position36/2010/8/ham_and_susages.jpg
تغذیه > موادغذائی - همشهری آنلاین:
محققان هشدار دادند: مصرف سوسیس و کالباس خطر بروز سرطان مثانه را 30 درصد افزایش میدهد.
این محققان تاکید کردند: مواد افزودنی که در گوشتهای فرآوری شده شامل سوسیس و کالباس استفاده میشوند، خطر ابتلا به این سرطان را تشدید میکنند.[مصرف سوسیس و کالباس بیش از یک بار در ماه، سرطانزاست (http://njavan.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fhamshahrionline.ir %2Fnews.aspx%3Fid%3D22416)]
محققان در تشریح این اثرگذاری متذکر شدند که نمکهایی مثل نیتریت سدیم و نیترات سدیم در این غذاها میتوانند با اسید معده واکنش انجام داده و در طول فرآیند هضم و جذب غذا، مواد سرطانی را تشکیل دهند.
در این پژهش دانشمندان انستیتو ملی سرطان در راکویل آمریکا، رابطه بین مصرف افزودنیهای گوشتی و خطر بروز سرطان مثانه را مورد ارزیابی قرار دادند.
به گزارش خبرگزاریایسنا (http://njavan.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fisna.ir%2FISNA%2F) به نقل از روزنامه تلگراف، دکتر آماندا کروس محقق اصلی در این پژوهش یادآور شد که انجام مطالعات بیشتر در این زمینه ضروری است. البته چندین پژوهش دیگر نیز وجود این رابطه را تایید کرده است.
این یافته در مجله آنلاین انجمن سرطان آمریکا به چاپ رسیده است.
تغذیه > موادغذائی - همشهری آنلاین:
محققان هشدار دادند: مصرف سوسیس و کالباس خطر بروز سرطان مثانه را 30 درصد افزایش میدهد.
این محققان تاکید کردند: مواد افزودنی که در گوشتهای فرآوری شده شامل سوسیس و کالباس استفاده میشوند، خطر ابتلا به این سرطان را تشدید میکنند.[مصرف سوسیس و کالباس بیش از یک بار در ماه، سرطانزاست (http://njavan.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fhamshahrionline.ir %2Fnews.aspx%3Fid%3D22416)]
محققان در تشریح این اثرگذاری متذکر شدند که نمکهایی مثل نیتریت سدیم و نیترات سدیم در این غذاها میتوانند با اسید معده واکنش انجام داده و در طول فرآیند هضم و جذب غذا، مواد سرطانی را تشکیل دهند.
در این پژهش دانشمندان انستیتو ملی سرطان در راکویل آمریکا، رابطه بین مصرف افزودنیهای گوشتی و خطر بروز سرطان مثانه را مورد ارزیابی قرار دادند.
به گزارش خبرگزاریایسنا (http://njavan.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fisna.ir%2FISNA%2F) به نقل از روزنامه تلگراف، دکتر آماندا کروس محقق اصلی در این پژوهش یادآور شد که انجام مطالعات بیشتر در این زمینه ضروری است. البته چندین پژوهش دیگر نیز وجود این رابطه را تایید کرده است.
این یافته در مجله آنلاین انجمن سرطان آمریکا به چاپ رسیده است.