sarina_
19th November 2010, 02:09 PM
تاثیر التهاب لثه در افزایش قند خون
تاثیر التهاب لثه در افزایش قند خون
گروهی از پژوهشگران واحد دندان پزشكی دانشگاه آزاد اسلامی ، میزان قند خون ناشتا را در 40 بیمار غیردیابتی مبتلا به عفونت و التهاب لثه بررسی كردند.
این بررسی كه نتایج آن در فصلنامه تحقیق در علوم دندان پزشكی منتشر شد ، نشان می دهد ، با افزایش التهاب لثه ، میزان قند خون نیز افزایش می یابد.
پژوهش های پیشین نشان داده اند ، بیماری های دهان و لثه ، كنترل قند خون را در بیماران مبتلا به دیابت مختل می كند.
درمان عفونت های دهان در بهبود دیابتی ها
چند تن از پژوهشگران واحد دندان پزشكی دانشگاه آزاد اسلامی و گروه داخلی بیمارستان امام خمینی دانشگاه علوم پزشكی تهران ، تاثیر مرحله نخست درمان عفونت دهان به همراه آنتی بیوتیك داكسی سایكلین را بر كنترل دیابت نوع 2 در شماری از مبتلایان به این بیماری بررسی كردند.
بر اساس این بررسی كه مشروح آن در فصلنامه تحقیق در علوم دندان پزشكی منتشر شد ، جرم گیری به همراه مصرف داكسی سایكلین در كاهش هموگلوبین گلیكوزیله كه یك شاخص ارزیابی كنترل دیابت است ، موثر است .
دیابت از عوامل خطر مهم عفونت دهان است و عفونت دهان نیز كنترل دیابت را مختل می كند.
تاثیر کشمش در کاهش بیماری های دهان
رخي فيتوكميكالها (تركيبات شيميايي گياهي موجود در بعضي گياهان) رشد باكتريهاي دهاني مربوط به بيماريهاي دهان را محدود ميكنند.
همچنين كشمش شيرين و چسبنده است و هر غذايي كه حاوي قند باشد و چسبناك هم باشد به نظر ميرسد باعث پوسيدگي دندان ميشود اما اين گروه تحقيقاتي عكس اين مطلب را مطرح ميكند.
تركيبات شيميايي گياهي تحت عنوان فيتوكميكالهاي موجود در كشمش با مبارزه با باكتريهاي دهاني به بهداشت دهان كمك ميكنند.
شايان ذکر است كشمش عمدتا حاوي فروكتوز و گلوكز است و سوكروز كه عامل اصلي بيماري دهان است ، ندارد.
تاثیر التهاب لثه در افزایش قند خون
گروهی از پژوهشگران واحد دندان پزشكی دانشگاه آزاد اسلامی ، میزان قند خون ناشتا را در 40 بیمار غیردیابتی مبتلا به عفونت و التهاب لثه بررسی كردند.
این بررسی كه نتایج آن در فصلنامه تحقیق در علوم دندان پزشكی منتشر شد ، نشان می دهد ، با افزایش التهاب لثه ، میزان قند خون نیز افزایش می یابد.
پژوهش های پیشین نشان داده اند ، بیماری های دهان و لثه ، كنترل قند خون را در بیماران مبتلا به دیابت مختل می كند.
درمان عفونت های دهان در بهبود دیابتی ها
چند تن از پژوهشگران واحد دندان پزشكی دانشگاه آزاد اسلامی و گروه داخلی بیمارستان امام خمینی دانشگاه علوم پزشكی تهران ، تاثیر مرحله نخست درمان عفونت دهان به همراه آنتی بیوتیك داكسی سایكلین را بر كنترل دیابت نوع 2 در شماری از مبتلایان به این بیماری بررسی كردند.
بر اساس این بررسی كه مشروح آن در فصلنامه تحقیق در علوم دندان پزشكی منتشر شد ، جرم گیری به همراه مصرف داكسی سایكلین در كاهش هموگلوبین گلیكوزیله كه یك شاخص ارزیابی كنترل دیابت است ، موثر است .
دیابت از عوامل خطر مهم عفونت دهان است و عفونت دهان نیز كنترل دیابت را مختل می كند.
تاثیر کشمش در کاهش بیماری های دهان
رخي فيتوكميكالها (تركيبات شيميايي گياهي موجود در بعضي گياهان) رشد باكتريهاي دهاني مربوط به بيماريهاي دهان را محدود ميكنند.
همچنين كشمش شيرين و چسبنده است و هر غذايي كه حاوي قند باشد و چسبناك هم باشد به نظر ميرسد باعث پوسيدگي دندان ميشود اما اين گروه تحقيقاتي عكس اين مطلب را مطرح ميكند.
تركيبات شيميايي گياهي تحت عنوان فيتوكميكالهاي موجود در كشمش با مبارزه با باكتريهاي دهاني به بهداشت دهان كمك ميكنند.
شايان ذکر است كشمش عمدتا حاوي فروكتوز و گلوكز است و سوكروز كه عامل اصلي بيماري دهان است ، ندارد.