توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مقاله بالزدن هوا پیما flutter
N I M A
6th December 2008, 03:52 PM
بپدیده بالزدن هواپیما یکی از پدیده هایی است که بر اثر نوسانات بال ایجاد میشود در صورتی که این نوسانات میرا شوند که هیچ درغیر این صورت 2 حالت پیش می آید که یکی از آنها پدیده فلاتر است ناپایداری دینامیکی ناشی از معادله کوپل سازه و سیال است طبق معادله بالا تعریف میشود k ثابت فنر هاست c ثابت دمپر هاست اگر سرعت بالزدن هوا پیما به اندازه ای خاص برسد (سرعت بحرانی) بال می شکند شکستن بال مساوی با از دست دادن هواپیما و ... فلاتر در حالت کلی در دو جهت رولینگ و پیچینگ انجام میشه پس 2 تا معادله دیفرانسیل برا حل داریم
http://i35.tinypic.com/sz8vgp.jpg
www.aerocenter.ir
نویسنده پیام شریعت
1350
26th March 2009, 08:43 PM
هلیکوپتر پرنده ای است که از هوا سنگین تر است .و برای بلند شدن از زمین احتیاج به ملخهای بزرگ دارد . به زبان ساده برای بلند شدن و حرکت رو به جلو باید بالزدن و پرزدن را
در پره ها و یا ملخها ( توپی و روتور ) بکار برد
N I M A
29th March 2009, 11:15 AM
فلاتر بحثي در رابطه با هواپيماست، اين بالزدن با بالزدن هلبكوپتر متفاوته، تو هليكوپتر اين حركت براي تغيير بردار تراست انجام ميشه اما در هواپيما اين موضوع متفاوته و حركتي مضر محسوب ميشه....
ایمانه
30th March 2009, 02:49 PM
من دانشجوی طراحی صنعتی هستم از ما خواستن از روی اناتومی یک پرنده یک مدل هواپیمای ماکت بسازم اما با مشکل مواجه شدم درست پرواز نمی کنه میخوام بدونم اندازهی بالها نسبت به بدنه و محل قرار گیریشون و فرم اصلی بدنه چه طور باید باشه؟ممنون
N I M A
31st March 2009, 12:59 AM
دوست من سوالتونو باید در قسمت پرسش و پاسخ مطرج کنید...
اچالتا باید بگم برای یهطراحی هدفمند شما باید ac و cg رو دقیقا جساب کنید و در ابتدای امر این دومورد رو مدنظر قرار بدید
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.