PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : میوه روحیه ساز



ارغنون
15th November 2010, 09:15 PM
مصرف موز برای بهبود روحیه مفید است
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشكی تهران گفت: موز دارای برخی اسیدهای آمینه ضروری برای بدن است كه جویدن و آهسته بلعیدن آن در بهبود روحیه مفید است.
احمدرضا درستی مطلق افزود: انواع چای سبز و سیاه از نوشیدنی‌های مفید برای مغز هستند.
وی گفت: انواع نان و غلات با تأمین كروم به حافظه و یادگیری كمك می‌كنند، مصرف سیب با عسل و شیر حافظه و قدرت تمركز را افزایش می‌دهد.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشكی تهران اضافه كرد: موز در برخی منابع برای از بین بردن ضعف روحیه توصیه شده است. موز دارای برخی اسیدهای آمینه ضروری برای بدن است كه جویدن و آهسته بلعیدن آن را برای بهبود روحیه مفید است.

درستی گفت: مصرف روزانه 30 تا 60 گرم ماهی به ویژه از نوع سالمون ماكرل، ساردین و هرینگ توصیه می‌شود. روغن ماهی حاوی اسیدهای چرب امگا-3 است كه انتقال پیام‌های عصبی در سیستم مغزی و عصبی از یك سلول به دیگری را تسهیل می‌كند.

وی افزود: كودكانی كه امگا3 كافی دریافت نكرده باشند، ضریب هوشی كمتری دارند. هگزا انوئیك اسید (dha) یكی از انواع اسیدهای چرب امگا3 هستند كه موجب بهبود سرعت، قدرت و كارایی مغز و حافظه، یادگیری و بهبود حالات روحی می‌شود.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشكی تهران گفت: افرادی كه ماهی مصرف نمی‌كنند، بهتر است روزانه یك كپسول امگا3 كه حداقل 650 میلی گرم تا یك گرم از این نوع چربی را در خود دارد، مصرف كنند.

گردآوری : گروه سلامت سیمرغ

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد