PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خبر مصرف زياد گوشت قرمز خطر بروز سرطان معده را افزايش مي‌دهد



Mina_Mehr
6th November 2010, 02:32 PM
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: بهداشت و درمان - عمومي



پزشكان هشدار دادند: كساني كه گوشت قرمز دوست دارند و زياد مصرف مي‌كنند، بيشتر در معرض ابتلا به سرطان‌هاي خاص مثل سرطان‌هاي گلو و معده هستند.
به گزارش سرويس «بهداشت و درمان» ايسنا، با كاهش مصرف همبرگر و كباب مي‌توان احتمال ابتلا به سرطان‌ها را كاهش داد.
متخصصان آمريكايي با بررسي و مطالعه بر روي 500 هزار فرد بالغ دريافتند كه هر چند نرخ ابتلا به اين دو سرطان چندان زياد نيست، اما در همان تعداد اندك هم كساني كه گوشت قرمز زياد مصرف مي‌كنند، بيشتر در معرض ابتلا به اين بيماري‌ها هستند.
به گزارش خبرگزاري رويترز، متخصصان مي‌گويند: كساني كه 20 درصد بيشتر گوشت قرمز مصرف مي‌كنند، احتمال ابتلاي آن‌ها به اين سرطان‌ها 79 درصد افزايش مي‌يابد.
كارشناسان تاكيد كردند: براي اثبات اين ارتباط هنوز انجام بررسي‌هاي بيشتر مورد نياز است.
اين گزارش در مجله آمريكايي گاستروانترولوژي منتشر شده است.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد