Mina_Mehr
6th November 2010, 02:32 PM
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: بهداشت و درمان - عمومي
پزشكان هشدار دادند: كساني كه گوشت قرمز دوست دارند و زياد مصرف ميكنند، بيشتر در معرض ابتلا به سرطانهاي خاص مثل سرطانهاي گلو و معده هستند.
به گزارش سرويس «بهداشت و درمان» ايسنا، با كاهش مصرف همبرگر و كباب ميتوان احتمال ابتلا به سرطانها را كاهش داد.
متخصصان آمريكايي با بررسي و مطالعه بر روي 500 هزار فرد بالغ دريافتند كه هر چند نرخ ابتلا به اين دو سرطان چندان زياد نيست، اما در همان تعداد اندك هم كساني كه گوشت قرمز زياد مصرف ميكنند، بيشتر در معرض ابتلا به اين بيماريها هستند.
به گزارش خبرگزاري رويترز، متخصصان ميگويند: كساني كه 20 درصد بيشتر گوشت قرمز مصرف ميكنند، احتمال ابتلاي آنها به اين سرطانها 79 درصد افزايش مييابد.
كارشناسان تاكيد كردند: براي اثبات اين ارتباط هنوز انجام بررسيهاي بيشتر مورد نياز است.
اين گزارش در مجله آمريكايي گاستروانترولوژي منتشر شده است.
سرويس: بهداشت و درمان - عمومي
پزشكان هشدار دادند: كساني كه گوشت قرمز دوست دارند و زياد مصرف ميكنند، بيشتر در معرض ابتلا به سرطانهاي خاص مثل سرطانهاي گلو و معده هستند.
به گزارش سرويس «بهداشت و درمان» ايسنا، با كاهش مصرف همبرگر و كباب ميتوان احتمال ابتلا به سرطانها را كاهش داد.
متخصصان آمريكايي با بررسي و مطالعه بر روي 500 هزار فرد بالغ دريافتند كه هر چند نرخ ابتلا به اين دو سرطان چندان زياد نيست، اما در همان تعداد اندك هم كساني كه گوشت قرمز زياد مصرف ميكنند، بيشتر در معرض ابتلا به اين بيماريها هستند.
به گزارش خبرگزاري رويترز، متخصصان ميگويند: كساني كه 20 درصد بيشتر گوشت قرمز مصرف ميكنند، احتمال ابتلاي آنها به اين سرطانها 79 درصد افزايش مييابد.
كارشناسان تاكيد كردند: براي اثبات اين ارتباط هنوز انجام بررسيهاي بيشتر مورد نياز است.
اين گزارش در مجله آمريكايي گاستروانترولوژي منتشر شده است.