PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دوستان شما کدام رشته از مجموعه رشته های جغرافیا رو می خونید

Mr.Engineer
3rd November 2010, 02:13 PM
دوستان شما کدام رشته از مجموعه رشته های جغرافیا رو می خونید.

1- در مورد رشته ای که می خونید چقدر اطلاعات دارید؟
2- چقدر به رشته ی خود علاقه دارید؟
3- هدف از خوندن این رشته چیه؟
4- کنکور ارشد همین رشته را ادامه می دهی یا خیر؟
5- چقدر به موفقیت خود در این رشته اعتماد دارید؟
6- و دیگر هر چیزی که می دونید.
---------------------------------------------------------------------
اول از خودم شروع می کنیم
رشته جغرافیا وبرنامه ریزی شهری می خونم
والا من چه عرض کنم رشته ای که همه ازش تعریف می کنن و چون بیشتر کارش عملیه اون رو انتخاب کردم و رشتیه ی جالبیه
همنطور که از اسمش پیداست برنامه ریزی برای شهر و بیشتر با شهرسازی ارتباط داره و هدف من از خوندن این رشته آباد کردن شهرها و کشور و همچنین شهرهای جدید
ودیگه چیزی زیادی به ذهنم نمیرسه؟[nadanestan]

شما چطور؟

ahangar
3rd November 2010, 03:00 PM
ژئومورفولوژی -کارشناسی

Mr.Engineer
3rd November 2010, 05:37 PM
ژئومورفولوژی -کارشناسی
سلام دوست عزیز ahangar
خسته نباشید
برای شما آرزوی موفقیت را دارم
[esteghbal][esteghbal][esteghbal][esteghbal]

yasejavan
2nd May 2011, 01:53 PM
سلام
من دانشجوی ارشد جغرافیا - برنامه ریزی توریسم هستم
توی گرینه هاتون نبود که بتونم رای بدم :)
ما به آمایش سرزمین ها با دیدگاه گردشگری بیشتر می پردازیم.
موفق باشید

Mr.Engineer
30th June 2011, 10:41 PM
سلام
من دانشجوی ارشد جغرافیا - برنامه ریزی توریسم هستم
توی گرینه هاتون نبود که بتونم رای بدم :)
ما به آمایش سرزمین ها با دیدگاه گردشگری بیشتر می پردازیم.
موفق باشید
سلام
دوست عزیز
خوشحالم
رشته برنامه ریزی توریسم یکی از بهترین رشته هاست بنده هم که میدونید رشته برنامه ریزی شهری میخونم کارشناسی
موفق باشید[cheshmak][golrooz]

shauef
28th July 2012, 11:35 AM
سلام
من دانشجوی ارشد برنامه ریزی شهری دانشگاه آزاد سمنان هستم. همونظور که میدونید به قول دوستمون این رشته ارتباط تنگاتنگی با شهرسازی داره.من لیسانسم شهرسازی بوده. جغرافیا و برنامه ریزی شهری برخلاف اینکه همه فکر میکنن تمام شاخه های جغرافیا با کوه و آب و اینها در ارتباطه، به شناسایی سطح زمین میپردازه و اینکه برای توسعه شهر و ساماندهی اون به چه چیزهایی نیاز هست. که در این مورد به شناسایی مواردی مانند منابع اب زیرزمینی- توپوگرافی بستر- کاربریها و ... نیاز هست.

ahad mowlodi
25th August 2012, 11:12 PM
سلام به شما جغرافي دانان عزيز. منم برنامه ريزي شهري ميخونم .واقعا در بين همه رشته ها يكي يدونس. هر سوالي در مورد هستي و چيستي اين جهان بپرسي واسه جواب دادنش اين دست جغرافياست كه بالاست. در بين تمام رشته ها جغرافياست كه بزرگترين و مجهزترين ازمايشگاه رو داره من كه باهاش كيف ميكنم[tashvigh]

برف*
18th October 2012, 11:30 AM
سلام دوستای عزیز جغرافی خوانم
خیلی خوشحالم که این همه جغرافی خوان و جغرافی دان رو اینجا میبینم
[nishkhand]منم کارشناسی گرایش ژئومورفولوژِی میخوندم الان هم دانشجوی ارشد گرایش اقلیم شهری هستم

مدیر بخش علوم انسانی
18th October 2012, 11:40 AM
سلام دوستای عزیز جغرافی خوانم
خیلی خوشحالم که این همه جغرافی خوان و جغرافی دان رو اینجا میبینم
[nishkhand]منم کارشناسی گرایش ژئومورفولوژِی میخوندم الان هم دانشجوی ارشد گرایش اقلیم شهری هستم

سلام

خوش آمدید.......

خوشحال میشیم تو این حیطه با ما همکاری کنین ........

ممنون .....موفق باشید [golrooz][golrooz]

Pantalasa
21st October 2012, 12:14 AM
سلام، دانشجوی ارشد ژئومورفولوزیم! [bamazegi]از آشنایی با شما خوشحالم. [golrooz]و خوشحالم که شما خوشحالید[bamazegi] و حال میکنید با رشتتون.[khanderiz][sootzadan] موفق باشید.[cheshmak]

Dorna dordone
17th November 2012, 02:54 PM
سلام دوستای گلم
به همتون تبریک میگم اول واسه اینکه همه تحصیل کرده ان و به علم علاقه مندین...بعدم به خاطر هم رشته بودن خیلی خیلی خشحالم که بین شماها هستم..منم کارشناسی برنامه ریزی شهری خوندم و از دیدار همه ی دوستام خوشحالم..[golrooz][golrooz]

aty.a
29th March 2013, 09:24 AM
سلام دوستان
چقدر خوشحالم که این همه دوست پیدا کردم که رشته شون جغرافیا است
منم کارشناسی اقلیم شناسی دارم

alireza1350
24th June 2013, 10:14 PM
سلام دوستان من 12سال پیش رشته جغرافیاوبرنامه ریزی شهری خوندم هیچ جیزخاصی ازاین رشته ندیدم شایدچون این رشته جانیفتاده.اگه دوستان بااین رشته استخدام شدندنظربدند

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد