AvAstiN
4th December 2008, 04:43 PM
ابتدا باید به الگوی کلی تغذيه فرد توجه نموده و سپس تصمیمگیری نمود. اگر میزان کمی از غذاهای با چربی اشباع بالا مصرف ميشود، این ميزان چربی، کلسترول خون را بالا نخواهد برد. اگر پيشبینی چربی اشباع بالا و کلسترول بالا در فرد میشود، الزاماً یک چربی اشباع پایین و یک غذای با کلسترول پایین روز قبل و بعد از آن مصرف شود. با یک تصميمگيري ساده میتواند الگوهای تغذیهای را تغییر داده و ميزان بالای کلسترول خون را کاهش داد.
باید بخاطر داشت که هدف، محدود کردن چربی اشباعشده و کلسترول در رژیم غذايي روزانه است. لازم نیست که همه چربيهای اشباع بالا و غذاهای با کلسترول بالا را از غذا حذف نمود. همچنین باید سعی کرد که یک یا دو غذای با چربی اشباع پایین و یا غذاهای با کلسترول پایین جایگزین رژیم غذايي روزانه شود و بزودی شخص به رژیم کم چربی و کم کلسترول خود خواهد رسید. تغییر الگوی تغذیهای زمان نياز دارد. در حقیقت ممکن است 6 ماه یا بیشتر برای بدست آمدن همة تغییراتی که هر فرد مایل به ایجاد در رژیم خود میباشد وقت صرف شود که این شامل کلیه تغییرات در خرید مواد غذايي متفاوت، مصرف غذا در رستورانها یا مهمانیها و رعایت رژیم غذايي در این موارد ميباشد.
باید به یاد داشت که غذاهای سرشار از چربيهای غیر اشباع و کربوهیدراتهای پیچیده (نشاسته و فیبر) را به جای غذاهای سرشار از چربی اشباعشده و کلسترول مصرف نمود. این عمل جایگزینی باید بتدریج انجام شده و برنامة غذايي مشخصی برای آينده تنظیم کرد و ميزان کلسترول خون را کاهش داد.
مواد غذايي با چربي اشباعشده پايين و كلسترول كم خريداري شود
اگر ما قفسههای آشپزخانه را با غذاهاي با چربی اشباع کم و کلسترول پایین پر کنیم، رسیدن به عادت غذايي مطلوب بسیار آسانتر میگردد. با کمی هدایت و جهت دهی، فرد قادر خواهد بود، نحوه خرید اينگونه غذاها را یاد بگیرد. در بخشهای بعدی به مواردی که در زمان خرید از فروشگاههای مواد غذايی به ما کمک خواهد نمود میپردازیم.
باید بخاطر داشت که هدف، محدود کردن چربی اشباعشده و کلسترول در رژیم غذايي روزانه است. لازم نیست که همه چربيهای اشباع بالا و غذاهای با کلسترول بالا را از غذا حذف نمود. همچنین باید سعی کرد که یک یا دو غذای با چربی اشباع پایین و یا غذاهای با کلسترول پایین جایگزین رژیم غذايي روزانه شود و بزودی شخص به رژیم کم چربی و کم کلسترول خود خواهد رسید. تغییر الگوی تغذیهای زمان نياز دارد. در حقیقت ممکن است 6 ماه یا بیشتر برای بدست آمدن همة تغییراتی که هر فرد مایل به ایجاد در رژیم خود میباشد وقت صرف شود که این شامل کلیه تغییرات در خرید مواد غذايي متفاوت، مصرف غذا در رستورانها یا مهمانیها و رعایت رژیم غذايي در این موارد ميباشد.
باید به یاد داشت که غذاهای سرشار از چربيهای غیر اشباع و کربوهیدراتهای پیچیده (نشاسته و فیبر) را به جای غذاهای سرشار از چربی اشباعشده و کلسترول مصرف نمود. این عمل جایگزینی باید بتدریج انجام شده و برنامة غذايي مشخصی برای آينده تنظیم کرد و ميزان کلسترول خون را کاهش داد.
مواد غذايي با چربي اشباعشده پايين و كلسترول كم خريداري شود
اگر ما قفسههای آشپزخانه را با غذاهاي با چربی اشباع کم و کلسترول پایین پر کنیم، رسیدن به عادت غذايي مطلوب بسیار آسانتر میگردد. با کمی هدایت و جهت دهی، فرد قادر خواهد بود، نحوه خرید اينگونه غذاها را یاد بگیرد. در بخشهای بعدی به مواردی که در زمان خرید از فروشگاههای مواد غذايی به ما کمک خواهد نمود میپردازیم.