PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خبر تنوع در وعده‌هاي غذايي كليد طول عمر است



Mina_Mehr
21st October 2010, 07:23 PM
اگر رژيم غذايي متنوعي را انتخاب كنيد كه حاوي تركيبي از آنتي اكسيدان‌ها، غلات سبوس‌دار و اسيدهاي چرب ضروري براي بدن باشد، مي‌توانيد خطر ابتلا به بيماري‌هاي جدي و مهم مثل ديابت، آلزايمر و بيماري‌هاي قلبي را كاهش دهيد

سلامت نیوز: متخصصان تغذيه و سلامت در انگليس تاكيد كردند: اگر رژيم غذايي متنوعي را انتخاب كنيد كه حاوي تركيبي از آنتي اكسيدان‌ها، غلات سبوس‌دار و اسيدهاي چرب ضروري براي بدن باشد، مي‌توانيد خطر ابتلا به بيماري‌هاي جدي و مهم مثل ديابت، آلزايمر و بيماري‌هاي قلبي را كاهش دهيد و در نتيجه طول عمر خود را تضمين كنيد.

به گزارش ايسنا، اين متخصصان مي‌گويند: يك رژيم غذايي با اين ويژگي‌ها مي‌تواند ميزان كلسترول خود را كه عامل اصلي بروز بيماري‌هاي قلبي است تا يك سوم كاهش دهد و تا حدود يك دهم از سطح فشار خون بكاهد.

به گزارش روزنامه‌ اكسپرس چاپ انگليس، يك رژيم غذايي سالم و متنوع بايد حاوي مقادير زيادي از ميوه‌ها و سبزيجات و مغز خشكبار و نيز ماهي حاوي اسيدهاي چرب ضروري و همچنين غلات سبوس‌دار باشد.

آنجلا دودن ـ متخصص تغذيه در انگليس در اين باره خاطرنشان كرد: كليد موفقيت در يك تغذيه كامل و سالم اين است كه تمام اين انواع خوراكي‌ها را به رژيم غذايي روزانه خود وارد كنيد.

وي تاكيد كرد: اين رژيم غذايي زماني باعث سلامتي و تقويت بدن مي‌شود كه همه اين مواد غذايي با هم مصرف شوند و فقط مصرف يكي از آن‌ها نمي‌تواند ريز مغذي‌هاي ضروري براي بدن را به ميزان كافي تامين كند.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد