PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خبر زردچوبه، طلاي چاشني‌ها و كليد طلايي طول عمر



Mina_Mehr
21st October 2010, 07:17 PM
اين ادويه در غذاهاي هندي به وفور استفاده مي‌شود و در آشپزي آسيايي‌ها و هم چنين آمريكايي‌ها نيز جايگاه مهمي دارد.

زودچوبه كه بعنوان طلاي ادويه‌هاي غذايي شناخته شده است، حاوي ماده‌اي موسوم به «كوركومين» است كه خاصيت آنتي اكسيداني فوق‌العاده بالايي دارد و هم چنين حاوي بسياري از مواد شيميايي مفيد ديگر است.

به گزارش ايسنا، اين ادويه در غذاهاي هندي به وفور استفاده مي‌شود و در آشپزي آسيايي‌ها و هم چنين آمريكايي‌ها نيز جايگاه مهمي دارد.

دكتر مهتاب جعفري استاديار داروسازي در آمريكا در اين باره تاكيد كرد: نتايج آزمايشات ما نشان مي‌دهد كه اين ادويه خواص ضد التهابي و ضد سرطاني فوق العاده‌اي دارد و با پيشگيري از تشكيل تومورها و بهبود عملكرد اعضاي بدن و تحرك آنها، سبب افزايش طول عمر مي‌شود. اين ادويه روي ژن‌هاي مربوط به سرطان و نيز ژنهاي مربوط به افزايش سن تاثيرگذار است.

به گزارش خبرگزاري شينهوا، دكتر جعفري مي‌گويد: براي بررسي نقش احتمالي كوركومين در پيشگيري از سندرم حاد گرفتگي تنفسي، سرطان كبد و پوكي استخوان پس از يائسگي، انستيتو ملي سلامت در آمريكا بودجه اختصاصي را در نظر گرفته است.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد