PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : یک اتفاق عجیب اما با مزه!!!!

ali_sae110
19th October 2010, 10:13 PM
سلام
چند روز پیش داشتم در مورد سم علفکش تو فور دی تحقیق می کردم و مواد تشکیل دهنده آنرا بررسی می کردم که به موضوع جالبی بر خورد کردم.
محتویات این علفکش ترکیبی دارد به نام ایندول استیک اسید (IAA) که در اصل از مشتقات هورمون اکسین در گیاهان است این هورمون در غلظتهای مختلف نتایج مهمی دارد از جمله ریشه دهی، پیدایش تخمدان و... البته یکی از اثرات آنها عدم تشکیل بذر در میوه است.
در این گلخانه داشتم گلهایش را بررسی می کردم به ذهنم رسید کمی از این علفکش را بر روی تخمدان آن بمالم تا شاید اثر اکسین مشخص گردد این کار را بر روی 20 عدد گل انجام دادم و اثرات جالبی را دیدم.

1- گوچه های ایجاد شده کاملا بدون هسته اند[taajob3][taajob3][taajob3][taajob3][taajob3][tafakor][tafakor][tafakor]
2-کاسبرگها به شدت رشد کردند.
3-شکل گوجه ها عجیب غریب شد و...[nadanestan][nadanestan][nadanestan][nadanestan][nadanestan]

خلاصه خیلی جالب بود البته هنوز در حال بررسی ام اما نمونه هایی از آنها را گذاشتم تا همه ببینید.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد