Mina_Mehr
10th October 2010, 03:05 PM
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: بهداشت و درمان - عمومي
متخصصان تغذيه تاكيد كردند: پياز قرمز كه بيشتر در آشپزي هندي و خاورميانهاي مورد استفاده قرار ميگيرد به پيشگيري از بيماري قلبي كمك ميكند.
به گزارش سرويس «بهداشت و درمان» ايسنا، پياز قرمز به خارج شدن كلسترول به خون از بدن كه عامل حمله قلبي و سكته مغزي است، كمك ميكند. همزمان اين سبزي پرخاصيت كلسترول خوب را در بدن احيا ميكند كه در محافظت از قلب در برابر بيماريها نقش قابل توجهي دارد.
به گزارش روزنامه ديلي ميل، متخصصان هنگ كنگي ميگويند: با وجود مطالعات زيادي كه روي پياز صورت گرفته، اما هنوز دانستههاي اندكي درباره تاثير مصرف آن در تعامل با ژنهاي انساني و پروتئينهاي موثر در متابوليسم كلسترول بدن در اختيار ما است.
آنها تاكيد كردند كه پيازهاي قرمز با عملكردهاي بيولوژيك بدن تعامل ميكنند و مصرف منظم آنها خطر بيماريهاي قلبي و عروقي را كاهش ميدهد.
پياز قرمز شيرينتر از نوع سفيد آن بوده و اغلب به صورت خام در سالادهاي هندي و كشورهاي خاورميانه مصرف ميشود.
سرويس: بهداشت و درمان - عمومي
متخصصان تغذيه تاكيد كردند: پياز قرمز كه بيشتر در آشپزي هندي و خاورميانهاي مورد استفاده قرار ميگيرد به پيشگيري از بيماري قلبي كمك ميكند.
به گزارش سرويس «بهداشت و درمان» ايسنا، پياز قرمز به خارج شدن كلسترول به خون از بدن كه عامل حمله قلبي و سكته مغزي است، كمك ميكند. همزمان اين سبزي پرخاصيت كلسترول خوب را در بدن احيا ميكند كه در محافظت از قلب در برابر بيماريها نقش قابل توجهي دارد.
به گزارش روزنامه ديلي ميل، متخصصان هنگ كنگي ميگويند: با وجود مطالعات زيادي كه روي پياز صورت گرفته، اما هنوز دانستههاي اندكي درباره تاثير مصرف آن در تعامل با ژنهاي انساني و پروتئينهاي موثر در متابوليسم كلسترول بدن در اختيار ما است.
آنها تاكيد كردند كه پيازهاي قرمز با عملكردهاي بيولوژيك بدن تعامل ميكنند و مصرف منظم آنها خطر بيماريهاي قلبي و عروقي را كاهش ميدهد.
پياز قرمز شيرينتر از نوع سفيد آن بوده و اغلب به صورت خام در سالادهاي هندي و كشورهاي خاورميانه مصرف ميشود.