PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مقاله شیعگی تنها نماز و روزه نیست !!(تصوير)

باستان شناس
7th October 2010, 11:18 PM
شیعگی تنها نماز و روزه نیست !!

http://www.doctorshiri.com/images/mt-static/pics/217.jpg

۲۰۰۴/کربلا

آیا مثل حیوانات خم شدن را اهل بیت به ما آموخته اند؟ آیا این است معنای معرفت اهل بیت؟

امامان ما
سگ در گاه نمیخوان...
نوکر هم نمیخوان...
شیعه میخوان

و شیعگی کار هر کسی نیست.

اتفاقا ببینید این روزها چقدر صدای همه در اومده از این همه نوکری بازی نسبت به ائمه و کارهای جلف و زننده ای که بعضیها نسبت به امامان خود انجام میدهند( اینجا را ببینید (http://njavan.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fraha.gooya.name%2F society%2Farchives%2F036051.php)) بخشی از مصاحبه یک آدم مسوول را بخونید:

من وقتي گله كردم به يكي از آقايان مسئول گفتم : شما اين آقايان مداح را بزرگ كرده ايد. شما در رشد ابتذال مداحي سهيم هستيد , جواب بيراه نمي دادند الان كار به جايي رسيد وقتي من به يكي از مداحان مشهور كه صدا و سيما هم مرتب و پيوسته از او برنامه پخش مي كند گفتم چرا براي حضرت زهرا(س ) اين شعر را مي خواني كه

پر پر نزن قناري , جوجه مگر نداري .

همين آقا به من گفت تو چي مي گي من اين را در حضور.... خوانده ام او به من ايراد نگرفت , حالا تو از اين شعر من ايراد مي گيري و مي گويي اين جور خواندن در شان حضرت زهرا(س ) نيست . برو بابا پي كارت ....

ایرانی بازی ما واقعا زننده است.برای تولد پسر فلان امام هم جشن میگیریم! و جالبه که خود سنت ائمه فاقد اکثر سنتهای ماست.

در محضر علامه حسن زاده املی سوالی کردم درباره اینهمه مراسم مذهبی میلاد و شهادت و چهلم و هفتم و...و ایشون فرمودند که به جز قلیلی( اونهم درباره حضرت زهرا و حضرت حسین) بقیه کارها در سنت علوی دیده نشده است! چشمام گرد شده بود! یعنی بهش میگن ایرانی بازی ما.

چقدر ایشون از وضع منابر و هیئات شاکی بودند!!!

چند شب پیش دوستی صدای مراسم عمرکشان را برام پخش کرد و واقعا متاسف شدم.باورکنید رکیک ترین فحشهای زننده و تهوع آور را به عمر میدادند و احتمالا هم فکر میکردند که برائت مذکور در زیارت عاشورا( اللهم انی اتبرء ...) همین لجنیست که دسته جمعی با مداح محترم و ساز و دهل داردن سر میدهند!

http://www.daneshju.ir/forum/images/statusicon/wol_error.gifاین عکس کوچک شده است برای مشاهده ی سایز اصلی کلیک کنیدhttp://www.doctorshiri.com/images/mt-static/pics/218.jpg

عکس مال ۲۰۰۴/ کربلاست .

اینها ملت شیعه عراقند که سالها دیکتاتور بعث را با جنایتهایش تحمل کردند و از حسین مبارزه باظلم را ابنگونه آموخته اند که فقط قمه بزنند ( عمل حرام به فتوای مراجع دینی) و ظالم هم با خیال آسوده ابوغریب راه انداخته بود و حکم خود میراند!

ملت ما کجا دارند میروند؟ بارها گفته ام که خیلی از نخبگان دانشگاهی ما و عمده مردم ما از سواد ابتدایی نسبت به زندگی و سیره اهل بیت بی بهره اند.

در ۴ باری که مشرف به مکه شدم بارها دیده ام که دانشجویان نخبه ما از الفبای سواد دینی ( توحید/ پیامبر شناسی / امام شماسی) بی بهره اند و اونجا از شیعگی خود دفاع ناشیانه میکنند!

آقا اینجوری نمیشه شاگردی اهل بیت کرد که!

اینجوری هشام بن حکم ها در نمیاد که امام معصوم جلوی پای این نوجوان ۱۶-۱۷ ساله پا میشدند.

در دل زیاده...از دین داری هویتی بیش از این هم انتظاری نمیرود. دینداری که بشه باهاش به راحتی فحش رکیک داد ، میشه باهاش سر برید و القاعده درست کرد و خیلی غلطهای دیگر کرد و احساس تقوی نیز داشت! و بگذاری ملتت در فقر و جهالت له شود

http://www.daneshju.ir/forum/images/statusicon/wol_error.gifاین عکس کوچک شده است برای مشاهده ی سایز اصلی کلیک کنید
http://www.doctorshiri.com/images/mt-static/pics/219.jpg

آدم میرسه به قول حضرت امیر که فرمودند:

پشت مرا دو گروه شکستند :

دینداران بیسواد و باسوادان بی تقوا

باستان شناس
8th October 2010, 12:03 AM
نه جناب حامد اين حركات ناشي از بي ديني هست ناشي از بيسوادي هست...ناشي از اينكه عده اي خيال ميكنند كه با خون خود رو جاري ساختن ميتونن بگن ما پر از معرفت هستيم براي خدا و امامان...

معرفت جاي خودش ...بي سوادي و ننگ بي ديني هم جاي خودش...

منظور از كار نداشتن به ديگرون چي هست؟
بي سوادي اين افراد سبب شده از ايران عزيزم....ي مكان پر از جهالت در ذهن جهان ساخته بشه...
ما همه با هم هستيم و نميتونم بي تفاوت از اعمال ديگرون باشيم....اگه اينطور بود پيامبران خدا هم بايد بي خيال رفتار و كردار مردم زمان خودشون ميشدند...

به نظر شما همين الان امام حسين به دنيا برگرده و اين قمه زني رو ببيند به نظرت خوشحال ميشه مگه همه كساني كه قمه زني من شفاعت ميكنم....

دوست من مقوله بي سوادي و نداشتن تقوا همه به دين ضرر ميزنه....

من ترجيح ميدم هرگز معرفت قمه زني رو نداشتم باشم....اخه دوست من قمه زني به نظرت از معرفت سرچشمه ميگيره يا از بيسوادي !!!

كار درست اينه كه به جاي اين كاراي قبيح نذر كنند و قمه رو صرف درو كشتزاراهاي خدا بشه تا روزي حلال بدست بيات...اين كار درسته...

باستان شناس
8th October 2010, 12:18 AM
اینقدر کل کل نکن خسته کردی منو!
به کارتان برسید.
به نیمه پر لیوان نگاه کنید.
اینطور مسائل به زمان و مساعدت مسلمانان نیاز داره انشا الله درست می شود.

حامد عزيز...دوست من....واقعيات خيلي تلخ هستند
مثل جام شوكران هستند.

هر سال مراسم قمه زني بدتر و بدتر شد بهتر شده؟
راستش تصاوير و همينطور چشمان خودمون رو چيكار كنيم...اونا رو فاكتور بگيريم...بگيم كه اينطور نيست؟

چون به نيمه پر ليوان نگاه ميكنم اينطوري اطلاع رساني ميكنم.....

باستان شناس
8th October 2010, 12:24 AM
دوستان عزيز از همه عذر خواهي ميكنم از بابت گذاشتن اين تصاوير....
ببخشيد خاطر همه عزيزان ازرده ميشود و لي حقيقت اينه....

http://i.idnes.cz/06/021/maxi/MIZ10ee0e_ashura5.JPG

http://newrobber.blogfars.com/fotofiles/1/98360.jpg

http://shekhmahdi.persiangig.com/image/ghame/Recovered_JPEG%20Digital%20Camera_105.jpg

http://shekhmahdi.persiangig.com/image/ghame/Recovered_JPEG%20Digital%20Camera_105.jpg

باستان شناس
8th October 2010, 12:25 AM
جناب حامد ....اين تصاوير پست قبلي
از معرفت به امامان ناشي ميشود
يا از جهل و بي سوادي؟

MR_Jentelman
8th October 2010, 12:30 AM
اینقدر کل کل نکن خسته کردی منو!
به کارتان برسید.
به نیمه پر لیوان نگاه کنید.
اینطور مسائل به زمان و مساعدت مسلمانان نیاز داره انشا الله درست می شود.

خسته ام كردي چيه.شما چرا نميخوات واقعيت رو قبول كنيد كه بي ايماني و بي ديني ريشه هم بدبختي بشر هست. كه آدمي رو به طرف كارهاي غير مسلماني ميكشه.من با باستان شناس عزيز موافقم. هيج جايي از دين و مذهب ما نيومده كه خون خودتون رو بريزيذ[taajob]

باستان شناس
8th October 2010, 12:56 AM
جناب حامد به نظرت بهتر نبود حرفاتون رو حذف نميكرديد.....
اينطوري بهتر تبادل افكار صورت مي گرفت......

با حذف كردن و يا ويرايش شما فقط و فقط صورت مسله رو پاك كرديد....نه اينكه جواب درست بزاريد..

شما دوست داريد با پست هايي كه بنده درج ميكنم به نوعي سر ناسازگاري نشان دهيد...البته به نظرم كاملا بجاست كه نظرت رو مطرح كني....ولي يكم بهتر ميتوني بگي.

باستان شناس
8th October 2010, 01:05 AM
حکم قمه زنی در اسلام ! (http://www.njavan.com/forum/showthread.php?t=78688)

Isengard
8th October 2010, 03:04 PM
با عرض سلام و وقت بخیر
ضمن سپاس از ایجاد بحث قبل از اینکه وارد موضوع مورد نظر بشم از عزیزان تقاضا دارم که حتما در موقع بحث این نکته را به یاد داشته باشند که لازمه یک بحث خوب ایجاد فضایی آرام برای یکدیگر است ، به دور از همه تنشها ، حتی اگر با موضوعی موافق نیستیم با آرامش مخالفت خود را ابزار کنیم. زیرا قصد این جستار گوش زد کردن یک فرهنگ اشتباه است. اگر سعی داریم این فرهنگ های غلط را اصلاح کنیم گمان نکنم با زدن در سرو کله هم این کار میسر شود پس امیدوارم همه در ایجاد فضایی آرام برای تبادل اطلاعات همکاری لازم را داشته باشند.

اما در مورد موضوع جستار باید خدمت عزیزان عرض کنم که متاسفانه برخی از عادات غلط که با سوء استفاده از ناآگاهی مردم در طول زمان به فرهنگ یه ملت تزریق می شود که این امر با نیتهای مختلف صورت می گیرد که از پرداختن به آنها چون به موضوع جستار ارتباط کمی دارد ، میگذریم. ( می توانید به برخی از سیاستهایی که استعمار پیر در برخی از کشورها مانند ایران و هندوستان پیاده کرد توجه داشته باشید.)
یکی از این فرهنگهای غلط همین قمه زنی در مراسم های عزاداری می باشد که خوشبختانه با کنترلهایی که شده به شدت این کار کاهش یاقته است.
شاید برای شما عزیزان دانستند این نکته جالب باشد که از همین صحنه هایی که متاسفانه برخی خواسته و ناخواسته ایجاد می کنند در فیلمهای مستند کمپانی های معتبر مستند سازی استفاده می شود و این کارها را به عنوان بخشی از فرهنگ ایرانی معرفی می کنند که واقعا جای تاسف دارد. ایرانی که از زمان های قدیم تا کنون مهد فرهنگ و تمدن بوده است. زمانی که حتی این کشورهایی که ادعای فرهنگ و حقوق بشرشان گوش فلک را کرد کرده ، وجود خارجی نداشتند فرهنگ ایرانی در اوج قرار داشت.
به هرحال امید است این گونه فرهنگ های غلط که به نام های مختلف و در لباسهای مختلف خود را نشان می دهد اصلاح شود.

و در آخر عرایضم این جمله گرانبهای حضرت امیر که باستان شناس عزیز به آن اشاره کردند را نقل قول میکنم

پشت مرا دو گروه شکستند :

سربلند و پیروز باشید.

Mercy
8th October 2010, 03:34 PM
دراین پست یه کل درست و حسابی باهاتون خواهم داشت جناب باستان شناس [shaad]

Amir
8th October 2010, 05:29 PM
مرسشي جناب باستان شناس ... دين از ادمهاي احمق و متعصب نسبت به جهل ضربه خورده و خواهد خورد .. دل ادم خونه از ادمهاي با ادعاي اسلام ولي احمق و بي انديشه ..كساني كه بدون اينكه چيزي رو بفهمند پرستش ميكنند و بدون اينكه چيزي رو درك كنند ميپذيرنش .. خوارج از گرهي از مسلمانها برخواستند كه نماز شب ميخونند و در نهايت همين نماز شب خونها هم عدالت واقي و قران ناطق رو قرباني جهالت خودشون كردند هميشه هم بودند و حتي در نسل الانم هم كم نيستند .. اشاره خوبي كردين به مداحان انچناني كه رو تريپ اشك ريختن مردم كار ميكنند و هر چرتي رو هم ميخونند . به خورد مردم ميدند .. بشدت با جناب باستان شناس از اين بعد دين منهاي تعقل و انديشه يعني حماقت و جهل موافقم

Mercy
9th October 2010, 09:46 AM
با کل حرفهاتون موافقم اما یه انتقاد به عنوان نوشته و عدم تناسبش با محتوا دارم .

شیعگی به نماز وروزه نیست اما نماز و روزه همجزو دستورات دینی ماست البته نمازی که با حضور قلب خوانده شه و روزه ای که فقط صرفآ نخوردن ونیاشامیدن نباشه .

دراین که فرمودین اینها همه ایرانی بازی ماست کاملآ موافقم .
اینهابدعتهایی است که در دین اسلام توسط نمیدونم اسمشون رو چی بزاریم دوستان ابله ! یا دشمنان عاقل ! گذاشته شده و داره از اسلام چهره ی خشنی میسازه .

یه مدت سروکار من با طلبه های خانم و آقا بود اونها که از این وضع بخیلی ناراحت بودن و میگفتن باید یه این سنتهای غلط رو از دینمون برداریم .

خدا روشکر خیلی وقته که قمه زنی تو ایران جرم شده و از طرف مراجع حرام اعلام شده عمر کشان هم مادربزرگم از زمان بچگیش یاد داره و مامانم میگه از سن اون دیگه جمع شده و خود من که اصلا یادم نمیاد .

حالا اینها خیلی خوبه .

یکی از همین روحانیون جوان که داشت برامون سخنرانی میکرد میگفت متاسفانه خانومها میرن به ضریح اماما قفل و زنجیر میبدن که مریضشون رو شفا بده ، شفا دهنده ی اصلی خداست ما خدا رو فراموش میکنیم و از انسان شفا میخواهیم مابگیم خدایا به حق مثلا امام علی (ع) که بنده ی پاک توست به بیمارمون شفا بده .

یا مثلا وقتی برای زیارت میریم صد نفر رو له میکنیم به صدنفر ضربه میزنیم و آزارشون میدیم تا دستمون به ضریح برسه در حالیکه اینطوری حق مسلمان دیگه ای رو ضایع کردیم و اگر بر اثر ضربه های ما اثر کبودی بر بدن زیارت کننده ای ایجاد شه قصاص داره ...

خلاصه ... بهتره ایرانی بازیامون رو جمع کنیم و آبروی اسلام رو نبریم .

نازخاتون
9th October 2010, 12:22 PM

وا اسفا به حال اين ها.... واقعا چي بگم ... جز اينكه متاسفم براي همه شون!!!![taajob]
همينها هستند كه بهانه مي دهند به دست پيروان ديگر مذاهب و همين كارها باعث مي شود كه آنان مسلمانها خصوصا شيعه را خونريز و تروريست معرفي كنند....
متاسفم ...متاسفم...متاسفم...متاسفم.... متاسفم...متاسفم....متاسفم...مت اسفم....[nadidan]

باستان شناس
11th October 2010, 01:45 AM
دراین پست یه کل درست و حسابی باهاتون خواهم داشت جناب باستان شناس [shaad]

خب خانم مرسي خيلي خوشحال ميشم.....[golrooz]

باستان شناس
11th October 2010, 01:57 AM
وا اسفا به حال اين ها.... واقعا چي بگم ... جز اينكه متاسفم براي همه شون!!!![taajob]
همينها هستند كه بهانه مي دهند به دست پيروان ديگر مذاهب و همين كارها باعث مي شود كه آنان مسلمانها خصوصا شيعه را خونريز و تروريست معرفي كنند....
متاسفم ...متاسفم...متاسفم...متاسفم.... متاسفم...متاسفم....متاسفم...مت اسفم....[nadidan]

به نظرشون اسلام به اين چيزا ارزشمند ميشه....و زنده باقي ميمونه...

اينا همش جهل و بي سوادي هست كه عده اي از مسلمان به خارج از دنياي خودشون نشون ميدن...و سبب سياه كردن چهره اسلام ميشن....به خدا من خودم ميترسم چه برسه به غير مسلمان كه نگاه ميكنند.

منم متاسفم...خيلي هم متاسفم.

*میشا*
11th October 2010, 02:32 AM
یعنی امام حسین شهید شده برای این چیزا؟!!! [narahat][afsoorde]

باستان شناس
11th October 2010, 09:58 AM
یعنی امام حسین شهید شده برای این چیزا؟!!! [narahat][afsoorde]

زهره خانم باور كن اگه همين الان خود امام حسين دوباره عمر بگيره بيات به دنيا به نظرت چي ميگه!!
اينا خيال مي كنند امام حسين با قمه زني همه اونا رو شفاعت ميكند ولي در واقع اگه عاقلانه رفتار ميكردند متوجه مي شدند اين كار چهره امامان بخصوص شعييان رو سياه ميكنه.[negaran][negaran]

چون بقيه با اين تصاوير فكر ميكنند واقعا اسلام دين خون و خونريزي هست...

تو خودت رو بزار جاي مثلا ي امريكايي يا ي اروپايي درباره اينا چي فكر ميكردي !!
در داشتن عقل در مورد اونا شك نميكردي؟

matrix
12th October 2010, 07:29 AM
با سلام به همه

خوب اگر فكر كنيم دنيا بر اساس عقل و منطق درست شده و خدا به انسان عقل داده كه استفاده كنه
توي دين هم همه چيز دليل خاص خودش رو داره
اينا هيچ وقت نخواستن كه عاقلانه فكر كنن و ببينن كه چكار دارن ميكنن
حالا با اين خونريزي ها ميخوان چي رو ثابت كنن
مگه امام حسين اسلام رو زنده كرد كه ما بيايم اين كارها رو بكنيم؟

الان تمام دنياي غرب از گرويدن مردم به اسلام و قدرتمند شدن اون ميترسن كه دارن تبليغات ضد اسلامي ميكنن گروههاي تروريستي رو با نام اسلام درست كردن، حملات رو به نام اسلام ميزنن، فيلم ميسازن، تبليغ ميكنن، روزنامه، مجله و يا مقاله و داستان چاپ ميكنن بر ضد اسلام

با وجود اين ما خودمون نبايد به اين سياستهاي ضد اسلامي دامن بزنيم و بهانه به دست اينا بديم

Sookoot
15th October 2010, 05:58 AM
درود
بحث خوبیست البته واضح است که این قبیل اعمال افراطی صرفا اختصاص به پیروان دین مبین اسلام ندارد
با اندکی تحقیق میتوان دریافت افراطی گری در سایر ادیان و فرق و مذاهب نیز به وفور ودر اشکال دیگریافت میشود که دست برقضا خیلی زننده تر از تیغ و قمه است

اما ظاهرا امروزه هرانچه مربوط به احکام و افعال اسلامی است زیر ذره بین که نه بلکه میکروسکوپ فوق پیشرفته ! قرار میگیرد که البته بخودی خود مبارک است چرا که ایین نبی خاتم بقدری از غنای محتوایی و معرفتی برخوردار است که سوالی دران بی پاسخ نمیماندو این امتیاز منحصر بذاته اسلام است

خب ! حکم حرمت قمه زنی و تیغ زنی و خراش واسیب عمدی بخود و...که در فتاوای بزرگان اشکار است و تکلیف بر مرید و مقلد اشکاراما میماند سبک و شیوه ابراز ارادت :

بقول شاعر :

هرکس به زبانی صفت حمد تو گوید -بلبل به غزلخوانی و قمری به ترانه

عزیز من این کجاش اشکال داره که از الفاظ و استعاره های عاشقانه و لطیف برای ابراز ارادت و اثبات محبت استفاده بشه

تشبیه خود به گنجشک و قناری ..میتونه اوج ابراز عشق توام با تواضع مثال زدنی باشه.

عجیبه ها ماها گاهی برای اثبات علاقه مون عاشقانه ترین الفاظ رو برای دوستمون اعم از دختر و پسر[nishkhand]بکار میبریم تازه معلومم نیست عشقه موندگاره یا نه [nadanestan]اونوقت حالا اگه بیایم بگیم یا امام رضا قربون کبوترای حرمت...یا بگیم حسین جان (ع)تو شمعی و من پروانه تو لابد یاکلاس عشقو اوردیم پایین و یا خدای نکرده به ائمه بی احترامی کردیم

نه جانم
دور شو زین های و هوی و گفتگو - هر چه میخواهد دل تنگت بگو[labkhand]

باستان شناس
15th October 2010, 03:17 PM
جناب سكوت گفتار شما صحيح هست ولي هم اكنون ايران و ايراني و اسلام با هم هستند و شان هر كدوم به نظر من جداي از ديگري نيست...

ولي چرا افرادي كه حتي حكم الفاظ زميني را با اسماني نميدانند بايد با تيغ بي سوادي و خرافات نماينده ما باشند...

همه ميگن ديگه تكرار نميشود...ولي الان دو يا سه ماه ديگه عاشورا خواهد بود لطفا با دوربين خودت برو ميان عزاداران ببين به همه چيز توجه دارند غير اينكه اصلا حسين(ع)براي چي جهاد كرده....فقط دنبال نذر و فقط دنبال شربت خوردن و كارهاي بسيار زشتي مثل قمه زني هستند......

من بهتون اطمينان ميدم خودم همين عاشوراي امسال تصوير از قمه زني بگيرم و بزارم...جهل و بي سوادي داره غوغا ميكنه.....

آخه متاسفانه علماي ما هم اصلا فقط حگم ميدهند ميگويند كاري حرامي هست ولي متاسفانه سعي نميكنند كه اين سياهي كه داره با چهره اسلام كشيده مي شود رو پاك كنند فقط دنبال منبر هستند و حرف زدن و نصيحت كردن...من به شخصه اصلا تا الان حرفاي اين علما منبري رو گوش نداده و نميدهم....چون بندگان خدا كاش خودشون ذره اي به حرفاي خودشون عقيده داشتند پس نبايد انتظار داشته باشند ما به حرفاي اونا عقيده داشته باشيم..

علما وظيفه سنگيني دارند و در فرداي حساب ...پس بهتر هست براي رو سفيدي ديني كه اخرين دين خداست به وظيفه خودشون عمل كنند....

تا عاشوراي امسال زياد دور نيست...ببينيد چقدر عده اي اسلام رو مزحكه دست خودشون خواهند كرد....

Sookoot
16th October 2010, 04:04 PM
جناب سكوت گفتار شما صحيح هست ولي هم اكنون ايران و ايراني و اسلام با هم هستند و شان هر كدوم به نظر من جداي از ديگري نيست...
ولي چرا افرادي كه حتي حكم الفاظ زميني را با اسماني نميدانند بايد با تيغ بي سوادي و خرافات نماينده ما باشند...
همه ميگن ديگه تكرار نميشود...ولي الان دو يا سه ماه ديگه عاشورا خواهد بود لطفا با دوربين خودت برو ميان عزاداران ببين به همه چيز توجه دارند غير اينكه اصلا حسين(ع)براي چي جهاد كرده....فقط دنبال نذر و فقط دنبال شربت خوردن و كارهاي بسيار زشتي مثل قمه زني هستند......
من بهتون اطمينان ميدم خودم همين عاشوراي امسال تصوير از قمه زني بگيرم و بزارم...جهل و بي سوادي داره غوغا ميكنه.....
آخه متاسفانه علماي ما هم اصلا فقط حگم ميدهند ميگويند كاري حرامي هست ولي متاسفانه سعي نميكنند كه اين سياهي كه داره با چهره اسلام كشيده مي شود رو پاك كنند فقط دنبال منبر هستند و حرف زدن و نصيحت كردن...من به شخصه اصلا تا الان حرفاي اين علما منبري رو گوش نداده و نميدهم....چون بندگان خدا كاش خودشون ذره اي به حرفاي خودشون عقيده داشتند پس نبايد انتظار داشته باشند ما به حرفاي اونا عقيده داشته باشيم..
علما وظيفه سنگيني دارند و در فرداي حساب ...پس بهتر هست براي رو سفيدي ديني كه اخرين دين خداست به وظيفه خودشون عمل كنند....
تا عاشوراي امسال زياد دور نيست...ببينيد چقدر عده اي اسلام رو مزحكه دست خودشون خواهند كرد..

جناب باستان شناس ضمن احترام به حساسیتی که نسبت به شعائر مذهبی داری اما بنظر میاد موضوع رو بیش از حد بزرگ میبینی ایا واقعا تعدادی قمه زن که به حرف هیچ مرجع تقلیدی توجه ندارند نماینده دین و ایران و ایرانی محسوب میشوند؟؟خب مسلما خیر
نماینده دین مبلغین و روحانیون دوره دیده و فاضل و باسواد هستند نه تعدادی عوام که معلوم نیست اصلا نماز و روزه هم دارند یا نه
نمایتده و مبلغ دین دکتر رحیم پور ازغدیه که تا قلب اروپا و امریکا و شرق اسیا و خاور دور حرفاش شنونده داره
نماینده و مبلغ دین اقای قرائتیه که سی ساله عموم مردم با درسهایی از قرانش انس گرفتند "نه تعدادی معدود که برای خودنمایی و تظاهر دانسته و یا ندانسته دست به کارای عجیب غریب می زنند

بزرگوار منم میدونم هست تو بعضی از محلات تهران هم هنوز ایام عزا قمه میزنن منتها تمام این افعال لطمه به فرم دینداریه نه به اصل و اساس دین

واما یک سوال: با همه این انحرافات و کجرویهای وارداتی و هزینه هنگفتی که صهیونیست ها و غرب برای وحشی و تروریست نشان دادن اسلام انجام داند و میدهند چرا باز همچنان سیر اشتیاق به گرایش به اسلام و مطالعه مبانی ان رو به فزونی است و همه روزه امار نو مسلمانان درحال افزایش است موضوعی که مطلقا خوشایند دشمنان اسلام نیست" واقعا چرا؟؟

NAFAS313
16th October 2010, 05:18 PM
منم با سكوت عزيز موافقم . اين چند نفر كه نشد نماينده مسلمانان و شيعيان! و صد البته ايرانيان! به قول مقام معظم رهبري داريم دنبال حواشي امور ميريم.اصل مطلب رو دريابيد! اگه خودمون تو اين مسائل جزئي ميدون داري نكنيم كسي اينا رو نميبينه!

باستان شناس
17th October 2010, 04:40 PM
منم با سكوت عزيز موافقم . اين چند نفر كه نشد نماينده مسلمانان و شيعيان! و صد البته ايرانيان! به قول مقام معظم رهبري داريم دنبال حواشي امور ميريم.اصل مطلب رو دريابيد! اگه خودمون تو اين مسائل جزئي ميدون داري نكنيم كسي اينا رو نميبينه!

راستش دوست من تعداد اين بي سوادان متاسفانه از چند نفر خيلي بيشتر هست خودم عاشورا عكس مي گيرم ميزارم تو سايت تا متوجه بشين چند نفر هستن....

تازه همش كه قمه زني كه نيست...عده اي دنبال شربت و ناهار نذر هستن اينا رو هم تصوير ميگيرم ميزارم....

راستش تا الان همين چند نفر نماي بدي به ما ايراني ها بخصوص شيعيان دادند....

شرمنده دوست من من يكي نميتونم چشام رو فاكتور بگيرم.....اينا حواشي هستن به نظرت...؟؟؟

قمه زني حواشي هست.....[taajob][taajob][taajob][taajob]

به نظرت اين تعداد كه دارن رو شعيه رو سياه ميكنن جزومسايل جزيي هستن.....

چه حرف ببخشيد بي ربطي آورديد......
قمه زني به نظرت ي مسله جزيي هست و جزو حواشي...

خيلي براي عده اي كه اينطور فكر ميكنند متاسفم....واقعا متاسفم....

اگه ميدونستيد كه همين قمه زني يا خونريزي عمدي ...چقدر هويت ايراني رو زير سوال برده
هرگز اون رو جزو حواشي قرار نميداديد...

منتظر تصاوير من از عاشوراي امسال باشيد......

باستان شناس
17th October 2010, 04:52 PM
جناب باستان شناس ضمن احترام به حساسیتی که نسبت به شعائر مذهبی داری اما بنظر میاد موضوع رو بیش از حد بزرگ میبینی ایا واقعا تعدادی قمه زن که به حرف هیچ مرجع تقلیدی توجه ندارند نماینده دین و ایران و ایرانی محسوب میشوند؟؟خب مسلما خیر
نماینده دین مبلغین و روحانیون دوره دیده و فاضل و باسواد هستند نه تعدادی عوام که معلوم نیست اصلا نماز و روزه هم دارند یا نه
نمایتده و مبلغ دین دکتر رحیم پور ازغدیه که تا قلب اروپا و امریکا و شرق اسیا و خاور دور حرفاش شنونده داره
نماینده و مبلغ دین اقای قرائتیه که سی ساله عموم مردم با درسهایی از قرانش انس گرفتند "نه تعدادی معدود که برای خودنمایی و تظاهر دانسته و یا ندانسته دست به کارای عجیب غریب می زنند

بزرگوار منم میدونم هست تو بعضی از محلات تهران هم هنوز ایام عزا قمه میزنن منتها تمام این افعال لطمه به فرم دینداریه نه به اصل و اساس دین

واما یک سوال: با همه این انحرافات و کجرویهای وارداتی و هزینه هنگفتی که صهیونیست ها و غرب برای وحشی و تروریست نشان دادن اسلام انجام داند و میدهند چرا باز همچنان سیر اشتیاق به گرایش به اسلام و مطالعه مبانی ان رو به فزونی است و همه روزه امار نو مسلمانان درحال افزایش است موضوعی که مطلقا خوشایند دشمنان اسلام نیست" واقعا چرا؟؟

به هر حال من بيشتر به هويت ايراني پاي بند هستم......تا هر چيز ديگه اي..
همه اين مسايل به پاي ايراني ها رقم زده ميشه....و من نميخوام هويت ايراني من زير سوال بره...كه متاسفانه زير سوال رفته....

هر چند يا اعمال اين بي سوادان و خرافه پرستان اسلام رفته زير سوال(چون ميگن از اين اعمال نشون ميدن كه اسلام دين خون و خونريزي هست)....به هر حال فرم دينداري هم ي نمودي از دين داره.....مراجع ميگن غلطه....ولي خب تاكيد خاصي بر انجام نشدن اون(قمه زني) ندارن.....

اين تاپيك هدفش رو در پست اول گفته......و من نميخوام اين پست با مسايلي غير موضوع تاپيك مطرح بشه....پس در مورد همين موضوع بحث شود.....
ممنون.

باستان شناس
17th October 2010, 04:54 PM

http://i.idnes.cz/06/021/maxi/miz10ee0e_ashura5.jpg

http://shekhmahdi.persiangig.com/image/ghame/recovered_jpeg%20digital%20camera_105.jpg

http://shekhmahdi.persiangig.com/image/ghame/recovered_jpeg%20digital%20camera_105.jpg (http://njavan.com/forum/redirector.php?url=http%3a%2f%2fshekhmahdi.persian gig.com%2fimage%2fghame%2frecovered_jpeg%2520digit al%2520camera_105.jpg)

http://newrobber.blogfars.com/fotofiles/1/98360.jpg (http://njavan.com/forum/redirector.php?url=http%3a%2f%2fnewrobber.blogfars .com%2ffotofiles%2f1%2f98360.jpg)

http://i.idnes.cz/06/021/maxi/miz10ee0e_ashura5.jpg (http://njavan.com/forum/redirector.php?url=http%3a%2f%2fi.idnes.cz%2f06%2f 021%2fmaxi%2fmiz10ee0e_ashura5.jpg)

شرمنده بازم اينا رو ببينيد .....آيا غير اينه...

اينان مسلمانان معتقد شيعه (عزدار امام حسين)هستند يا ميخوان برن جنگ قيبله اي؟

NAFAS313
19th October 2010, 11:46 AM
با سلاماولا خيلي متشكرم از نحوه صحبتتون در مورد بنده كه واقعا جاي تاسف داره كه وقتي اظهار نظري ميشه زود جوش مياريد...ثانيا اگه خيلي نگرانيد كه اسمتون به عنوان ايراني بد در اد چرا خودتون گسترشش ميديد؟ اصلا ميدونيد تو خود همين سايت چند نفر در روز اين مطلبتونو ميبينن و مطمئنا همه هم مث شما طرفدار ايران و ... نيستن !ثالثا عدم بصيرت كه ميگيم همينه كه بعضيا حواشي رو از امور اصلي تشخيص نميدن .نميدونم چرا افرادي بجاي اينكه سيل عظيم انسان هاي عاشق اقا اباعبدالله رو ببينن چرا اين چند نفر اراذل رئ ميبينن؟!!!!و اينكه بعضي از اين تصاويري كه گذاشتيد اصلا مربوط به ايران نيست و من نميدونم اون خانمي كه با موي سر باز نشون داديد ايرانيه يا شيعه!!!!!!!!!رابعا اگه خيلي نگرانيد بجاي گرفتن عكس ازشون بريد دست يكيشو بگيريد و باهاش عاقلانه صحبت كنيد نه اينكه برا ايران و شيعه هيزم جمع كنيد!به نظر ميرسه شما بيشتر از اينكه به فكر شيعه باشيد به فكر ايران هخا ... هستيد! راستي در مورد اوناي كه دنبال نذر و شربت عاشورا هستن نكنه چشم بصيرت داري د و ميدونيد احوالات باطنشونو ؟!!!!!!!! اگه زياد شو ر وعلاقه به اين نذري ها مردممون نشون ميدن به خاطر متبرك بودنشه ... البته اگه معتقد باشيد !ميفهميد منظورمو...

باستان شناس
19th October 2010, 02:09 PM
با سلاماولا خيلي متشكرم از نحوه صحبتتون در مورد بنده كه واقعا جاي تاسف داره كه وقتي اظهار نظري ميشه زود جوش مياريد...ثانيا اگه خيلي نگرانيد كه اسمتون به عنوان ايراني بد در اد چرا خودتون گسترشش ميديد؟ اصلا ميدونيد تو خود همين سايت چند نفر در روز اين مطلبتونو ميبينن و مطمئنا همه هم مث شما طرفدار ايران و ... نيستن !ثالثا عدم بصيرت كه ميگيم همينه كه بعضيا حواشي رو از امور اصلي تشخيص نميدن .نميدونم چرا افرادي بجاي اينكه سيل عظيم انسان هاي عاشق اقا اباعبدالله رو ببينن چرا اين چند نفر اراذل رئ ميبينن؟!!!!و اينكه بعضي از اين تصاويري كه گذاشتيد اصلا مربوط به ايران نيست و من نميدونم اون خانمي كه با موي سر باز نشون داديد ايرانيه يا شيعه!!!!!!!!!رابعا اگه خيلي نگرانيد بجاي گرفتن عكس ازشون بريد دست يكيشو بگيريد و باهاش عاقلانه صحبت كنيد نه اينكه برا ايران و شيعه هيزم جمع كنيد!به نظر ميرسه شما بيشتر از اينكه به فكر شيعه باشيد به فكر ايران هخا ... هستيد! راستي در مورد اوناي كه دنبال نذر و شربت عاشورا هستن نكنه چشم بصيرت داري د و ميدونيد احوالات باطنشونو ؟!!!!!!!! اگه زياد شو ر وعلاقه به اين نذري ها مردممون نشون ميدن به خاطر متبرك بودنشه ... البته اگه معتقد باشيد !ميفهميد منظورمو...

سلام بر دوست سايت .....

نخست بايد عرض كنم ما در زبان شيواي فارسي به بيان و آوردن الفاظ عربي اصلا نيازي وجود نداره.....پس آوردن اولا.....ثانيا.....و ثالثا...... رابعا.... درست نيست.....
اينا عربي هستند ....اين نكته خيلي مهمه......

من به فرهنگ ايراني خيلي بيشتر از هر چيزي ديگه اي اهميت ميدم و خواهم داد....ايران برام مانند ي جون شيرين هست....اجازه نميدم كسي هويت چند هزار ساله اون با خرافات و بي سوادي ببره زير سوال....

شرمنده اشتباه به عرضتون رسيده يعني من دارم قمه زني رو گسترش ميدم؟؟؟؟؟[taajob][taajob][taajob][taajob][taajob][taajob][taajob][taajob][taajob]

من دارم اطلاع رساني ميكنم و نشون ميدم كه چطوري ي عده اي به قول خود شما اراذل و اوباش دارن هويت ايراني و ديني رو زير سوال ميبرن.....

بله حق با شماست اون تصوير خانم متعلق به عراق هست (شيعه بي روسري)نكنه خيال كرديد در ايران نيست من خودم ميدونم خيلي زننده تر از اين خانم در ايران وجود دارد...منظورم در مراسم
قمه زني هست..

بله دوست سايت اين تاپيك رو خيلي ها در نت مطالعه ميكنند منم قصدم همينه....ميخوام همه نيمه پر رو نگاه كنند تا بدونند گاهي روسياهي امامان چطور توسط عده اي بي سواد شكل ميگيره....

لطفا دوست سايت... نام ايران رو به زبون نياريد...اين نام برام خيلي مقدسه....ايران ايراني ي واژه نيستند بله يك تمدن جهاني هستند .....پس هر چيزي اونا زير سوال ببره محكوم به فناست...پس مسايل مثل قمه زني رو مرتبط به ايران من نكن.!!!

به نظر شما با اين جماعت ميشود صحبت كرد با همون قمه باهاتون حرف ميزنن....
يادت باش خودت گفتي اينا عده اي اراذل و اوباش هستن(حرف خودت هست) پس به نظرت حرف عقلي اينا متوجه مي شوند.

به نظر شما كساني كه در عزاداري دارن با قمه خودزني ميكنند بيشتر ديده مي شوند يا كسي كه داره واقعا با خلوص نيت براي امامش عزاداري ميكنه..؟؟ جواب بفرماييد....
خون بيشتر تو نظر ميات يا اشك و آه واقعي....؟؟

شما مطمن هستيد كه همه آدم هاي عزدار امام حسين به خاطر متبرك بودن غذاي نذري ميخورند.....؟؟؟؟؟ زياد مطمن نباشيد....چون همه خلوص نيت ندارن..شك نداشته باش.

دوست سايت....
عنوان تاپيك رو متوجه هستيد...؟؟
پس اعتقاد منو همين هست...متوجه منظور من كه هستيد....

قبلا همه بهتون گفتم تعداد اين افراد اراذل و اوباش(شما اين افراد رو با اين نام خوانديد) از چند نفر خيلي خيلي بيشتره....

شما هستيد كه ميخواهيد واقعيات گفته نشود و شما هستيد كه براي شعيه و ايران آتش درست مي كنيد....ميخواهيد فقط رو مسايل سرپوش گذاشته بزاريد يعني صورت مسله رو پاك ميكنيد....
اتفاقا مسايل بايد مطرح بشه تا به طور منطقي ريشه كن شود..نه با پنهان كاري و سر پوش گذاشتن روي اون موضوع.

ايران و عقايد ايران چند هزار ساله از هر چيزي برام مهمتره.....حالا شما رو نميدونم.....؟؟

چرا دنباله حرفتون رو ذكر نكرده ايد ايران هخا...يعني چي؟......
لطفا با جسارت حرف بزنيد....

دوست سايت

شما اگه واقعا فكر شعيه بوديد نميگفتيد اون تصوير خانم ايراني نيست.....بله عراقي هست ي شيعه عراقي هست....
مگه شعيه بايد فقط ايراني باشه..؟؟..نميشه عرب و عراقي باشه ولي شان مراسم عزاداري رو بياورد پايين.....اسلام كه فقط در ايران نيست...اينو كه ديگه حتمن مطلع هستيد...درسته؟

NAFAS313
21st October 2010, 01:12 PM
سلام دوست عزيز...
تا يادم نرفته اول اينو عرض كنم كه درسته عنوان كاريتون تو اين سايت _معاون بخش علوم انساني _هست ولي مثل اينكه هنوز ياد نگرفتيد كه1: دنبال حواشي نريد!2 : اول يه چوالدوز به خودتون بزنيد بعد يه سوزن به مردم!!!!!!!! داريد از اولا و ثانيا و... من اشتباه ميگيريد در حالي كه خودتون تو نظرات قبلي از واژه فرانسوي (مرسي) استفاده كرديد!!! درسته اسم يكي از دوستان هس ولي اگه زياد به زبان فارسي اهميت ميديد نبايد اين واژه رو به صورت فارسي مينوشتيد بايد با الفباي بيگانه انرا نوشت!! ساير كلماتتونم كه اكثرا عربي هستن!!!![nishkhand] اذعان ميكنيد كه شديدا طرفدار ايرانيد بله منهم شديدتر از شما طرفدارشم البته ايران از نوع اسلاميش ... اگه براي شما ايران مقدسه براي من ايران اسلامي مقدسه... اون خانم بي روسري رو هم به عنوان شيعه مطرح كرديد ولي خدمتتون عرض ميكنم كه اگه نگرانيد كه استكبار و دنيا ... اينا رو به عنوان نماينده ماها بشناسن سخت در اشتباهيد! كسي كه دنبال اسلام واقعي و شيعه واقعي هست حالا چه دشمن و چه كسي كه قصد پيوستن به اين دين كامل رو داره خيلي بهتر از من و شما اونو ميشناسه . نكنه فكر ميكنيد كه عبدالمالك ريگي كه به درك واصل شد هم نماينده مونه؟؟؟؟؟!!!! راستي شما از كجا به شيعه بودن اون خانم يقين داريد؟ مطمئن با شيد كه يكسري افراد در بين اينا هستن كه از سوي غرب سازماندهي شدند و هممون ميدونيم كه هدفشون چيزي جز نسبت دان اين اعمال به شيعيان نيست. پس همشون رو نميتوان مسلمان ناميد... در مورد طرح اين مسائل هم گويا خيلي از زمان عقبيد! اين مسائل خيلي وقته كه مطرح شده و حتي مراجع و بزرگان هم از اين كار نهي فرمودن كه در نتيجه ان اينگونه اعمال هم بشدت كاهش يافته پس بدونيد كه روشنگري صورت گرفته...[shaad] بجاي گذاشتن اين عكسا بريد عكسهاي مردم بي دفاع و مظلوم فلسطين و زندانيان شيعه در بند امريكا و اسرائيل رو بذاريد كه بايد به حالشون خون گريه كرد... در مورد رو سياهي امامان!!! واقعا جاي تاسف داره كه شما با اين لفظ در مورد معصومين صحبت ميكنيد . اينون به ياد داشته باشيد كه رو سياهي هيچگاه براي ائمه نبوده و نخواهد بود بلكه بعضي از افراد بي بصيرت هستند كه با ندانم كاري باعث روسياهي خود ميگردند و نه كس ديگري و نه ائمه عليهم السلام كه اسلام و امامان هميشه سرفراز بوده و خواهند بود... در مورد غذاي نذري هم كه باز داريد نيمه خالي ليوان رو ميبينيد... راستي لطفا زود عصبي نشيد ( نام ايران من رو به زبون نياريد ؟؟؟؟؟!!!!) خيلي من من نكنيد ميدونيد كه من از شيطان است و در فرهنگ ايران اسلامي من جايي نداره و اين مائيم كه ايرا رو ميسازيم[esteghbal] در مورد اراذل و اوباش بله اكثرا اراذل و اوباش هستند ولي حرف دل مطمئن باشيد كه دل سنگ رو هم ميشكاف و اونو تو خودش ذوب ميكنه. راستي لطفا از مقايسه بچه گانه و سطحي بپرهيزيد( كدوم بيشتر ديده ميشن رو ميگم!) در مورد عنوان تاپيك هم كه اصلا ربطي به عكسا نداره و در بحثتون تو اين تاپيك فقط نام ايرا رو برديد در حالي كه عكسا اكثرا متعلق به ايران نيست و كمترين دفاع رو از شيعه كرديد پس عنوانتون با محتوا اصلا به هم نميخورن!!!!! شما از عقايد ايران چند هزار ساله چي ميدونيد؟ نكنه فكر ميكنيد با خوندن چند تا كتاب باستا نشناسي ايران رو شناختيد؟!!!!! داره حكايت شما مثل حكايت رنگرزاي ايرني ميشه كه در فيلم مختارنامه نشون ميده! دشمن امروزسعي داره با تزريق عبارات فريبنده اي مثل (عقايد ايرن چند هزار ساله ) در ايران اسلام و شيعه رو كمرنگ جلوه بده به هوش باشيد!!! اينو هم بگم كه بنده با جسارت حرف نميزنم با شجاعت حرف ميزنم بايد تفاوت رو به عنوان معاون علوم انساني احساس كنيد!!!!! من هدفم يه نقد دوستانه بود و نميخواستم تا اين حد كشدار شه ولي خودتون بد شروع كردبد. خواهشا از اين به بعد كمي در زمينه بحثي كه مطرح ميفرماييد مطالعه كنيد بعد تاپيك بذاريد. متشكرم.

باستان شناس
21st October 2010, 07:43 PM
سلام دوست عزيز...
تا يادم نرفته اول اينو عرض كنم كه درسته عنوان كاريتون تو اين سايت _معاون بخش علوم انساني _هست ولي مثل اينكه هنوز ياد نگرفتيد كه1: دنبال حواشي نريد!2 : اول يه چوالدوز به خودتون بزنيد بعد يه سوزن به مردم!!!!!!!! داريد از اولا و ثانيا و... من اشتباه ميگيريد در حالي كه خودتون تو نظرات قبلي از واژه فرانسوي (مرسي) استفاده كرديد!!! درسته اسم يكي از دوستان هس ولي اگه زياد به زبان فارسي اهميت ميديد نبايد اين واژه رو به صورت فارسي مينوشتيد بايد با الفباي بيگانه انرا نوشت!! ساير كلماتتونم كه اكثرا عربي هستن!!!![nishkhand] اذعان ميكنيد كه شديدا طرفدار ايرانيد بله منهم شديدتر از شما طرفدارشم البته ايران از نوع اسلاميش ... اگه براي شما ايران مقدسه براي من ايران اسلامي مقدسه... اون خانم بي روسري رو هم به عنوان شيعه مطرح كرديد ولي خدمتتون عرض ميكنم كه اگه نگرانيد كه استكبار و دنيا ... اينا رو به عنوان نماينده ماها بشناسن سخت در اشتباهيد! كسي كه دنبال اسلام واقعي و شيعه واقعي هست حالا چه دشمن و چه كسي كه قصد پيوستن به اين دين كامل رو داره خيلي بهتر از من و شما اونو ميشناسه . نكنه فكر ميكنيد كه عبدالمالك ريگي كه به درك واصل شد هم نماينده مونه؟؟؟؟؟!!!! راستي شما از كجا به شيعه بودن اون خانم يقين داريد؟ مطمئن با شيد كه يكسري افراد در بين اينا هستن كه از سوي غرب سازماندهي شدند و هممون ميدونيم كه هدفشون چيزي جز نسبت دان اين اعمال به شيعيان نيست. پس همشون رو نميتوان مسلمان ناميد... در مورد طرح اين مسائل هم گويا خيلي از زمان عقبيد! اين مسائل خيلي وقته كه مطرح شده و حتي مراجع و بزرگان هم از اين كار نهي فرمودن كه در نتيجه ان اينگونه اعمال هم بشدت كاهش يافته پس بدونيد كه روشنگري صورت گرفته...[shaad] بجاي گذاشتن اين عكسا بريد عكسهاي مردم بي دفاع و مظلوم فلسطين و زندانيان شيعه در بند امريكا و اسرائيل رو بذاريد كه بايد به حالشون خون گريه كرد... در مورد رو سياهي امامان!!! واقعا جاي تاسف داره كه شما با اين لفظ در مورد معصومين صحبت ميكنيد . اينون به ياد داشته باشيد كه رو سياهي هيچگاه براي ائمه نبوده و نخواهد بود بلكه بعضي از افراد بي بصيرت هستند كه با ندانم كاري باعث روسياهي خود ميگردند و نه كس ديگري و نه ائمه عليهم السلام كه اسلام و امامان هميشه سرفراز بوده و خواهند بود... در مورد غذاي نذري هم كه باز داريد نيمه خالي ليوان رو ميبينيد... راستي لطفا زود عصبي نشيد ( نام ايران من رو به زبون نياريد ؟؟؟؟؟!!!!) خيلي من من نكنيد ميدونيد كه من از شيطان است و در فرهنگ ايران اسلامي من جايي نداره و اين مائيم كه ايرا رو ميسازيم[esteghbal] در مورد اراذل و اوباش بله اكثرا اراذل و اوباش هستند ولي حرف دل مطمئن باشيد كه دل سنگ رو هم ميشكاف و اونو تو خودش ذوب ميكنه. راستي لطفا از مقايسه بچه گانه و سطحي بپرهيزيد( كدوم بيشتر ديده ميشن رو ميگم!) در مورد عنوان تاپيك هم كه اصلا ربطي به عكسا نداره و در بحثتون تو اين تاپيك فقط نام ايرا رو برديد در حالي كه عكسا اكثرا متعلق به ايران نيست و كمترين دفاع رو از شيعه كرديد پس عنوانتون با محتوا اصلا به هم نميخورن!!!!! شما از عقايد ايران چند هزار ساله چي ميدونيد؟ نكنه فكر ميكنيد با خوندن چند تا كتاب باستا نشناسي ايران رو شناختيد؟!!!!! داره حكايت شما مثل حكايت رنگرزاي ايرني ميشه كه در فيلم مختارنامه نشون ميده! دشمن امروزسعي داره با تزريق عبارات فريبنده اي مثل (عقايد ايرن چند هزار ساله ) در ايران اسلام و شيعه رو كمرنگ جلوه بده به هوش باشيد!!! اينو هم بگم كه بنده با جسارت حرف نميزنم با شجاعت حرف ميزنم بايد تفاوت رو به عنوان معاون علوم انساني احساس كنيد!!!!! من هدفم يه نقد دوستانه بود و نميخواستم تا اين حد كشدار شه ولي خودتون بد شروع كردبد. خواهشا از اين به بعد كمي در زمينه بحثي كه مطرح ميفرماييد مطالعه كنيد بعد تاپيك بذاريد. متشكرم.

نه ببخشيد الان ديگه مطمن هستم .....ديگه شما نيازمند يك تعدادي كتاب هستيد كه فرهنگ اصلي و باستاني ايران رو بخونيد بعدا بدونيد كه ايران كجاست؟..و ايراني كيست؟

دوست سايت اصلا مهم نيست عاشورا نزديك هست من خودم با دوربين شخصي از مراسم قمه زني كه همه ايراني هستند و شعيه عكس تهيه ميكنم بعد براتون تو همين سايت ميزارم خودت ببين و بعد قضاوت كن...

شما هر طور دوست داري قضاوت كن ...اصلا برام مهم نيست چون اگه ميدونستي ايران تا چقدر تمدن جهاني داره اينطوري حرف نميزدي.....خب تقصيري نداري چون دنبال تاريخ كشورت نبودي كه بودي آغاز ايران از كجاست.

بهتره بري موزه ملي در تهران ي نگاهي به منشور كورش بندازي ببيني اين مرد بزرگ كه قرآن در سوره كهف رو بخوني ببين قرآن با همه عظمتش از اين كورش هخامنشي چطور حرف ميزنه...
پس تاريخ ايران موضوعي نيست كه بتوني ازش گذر كني...
مگر بخواي اونو ناديده بگيري !!

و تعداد آدم هايي كه متاسفانه دوست دارن چشمانشون رو روي تاريخ بلند ايران ببيند بسيار زياد هست و دوست دارن همه آثار باستاني ايران براي هميشه نابود بشه ..ولي خب خوشبختانه تعداد دوستداران ايران هم زياد هست و مطمن باش امثال من تا جوني در تن داريم براي ايران و ايراني تقديم ميكنم......و نميزاريم...

درسته من از كلمه فرانسوي استفاده كردم و اصلا طرفدار نه غرب هستم نه شرق...

ولي خودت قضاوت كن...كشور فرانسه و موزه لوور در پاريس از فرهنگ و تمدني ايراني و اشياي اون داره مثل چشماش نگهداري ميكنه با خود نام ايران ولي عربستان شهر دين اسلام با ايران چه ميكنه..؟؟...
نخست كه ميخوات خليج هميشه پارسي ايران من رو بزاره به نام خودش خليج مجهول عربي....و بعد داره با تمام قوا فرقه وهابيت رو در ايران گسترش ميدهد حتمن در جريان هستيد؟؟؟
ميخوات فرقه وهابي جاي شعيه رو بگيره....
نگو اينطور نيست !

به كاري به سياست خارجه ندارم ولي همين كشورهاي عربي ايران رو دارن مچاله ميكنن ولي همين تاريخ بلند و خليج پارس هست كه داره مقاومت ميكنه......

ديدي گفتم هيچي از تاريخ عزيز ايران من هيچي نميدوني...اگه ميدونستي متوجه مي شدي كه عقايد 12 هزار ساله ايران ي عبارت فريبنده نيست...اصلا به خودت رجوع كن ببين آيا واقعا تخت جمشيد و پاسارگاد و نقش رستم و اگه بخوام نام همه مكان هاي باستاني رو بيارم مثنوي هفتاد من شايد هم بيشتر بشه.....اينا فريبنده هستند اينا دروغ هستن...؟؟

راستش من خيلي بيشتر از چند تا كتاب خوندم كلا رشته باستان شناسي رو با دل و جون خوندم و تمام دهه بيست زندگي من صرف تحقيق در مورد ايران شده چون ايران هميشه براي خانواده ام و من هميشه گزينه نخست بوده....و هميشه خواهد بود.....

بله من به جسارت ميگم كه ايران رو كاملا درك ميكنم و خواهم كرد شما هستيد فكر ميكنيد ايران محدود به چند سلسله اسلامي هست....پايه همه سلسله هاي اسلامي ايران كه به قدرت رسيدند همون سلسله هاي باستاني ايران بود...با سند هست...

مثلا هنر ساساني.....بعدش شد هنر اسلامي....ولي پايه از ساساني هست...
البته ببخشيد تخصصي حرف نميزنم چون ميدونم سلسله ساساني براتون اشنا نيست....

ولي اينو گوشزد ميكنم تاريخ ايران چيزي نيست كه غرب و شرق بخوان به ما تزريق كنند....

و بخوان بزرگش كنن...بلكه خود ايران اندازه كافي خيلي بزرگ هست و هميشه كساني هستند كه بخوان از تاريخش پاسداري كنن....

مطمن باشيد من براي ايران اينقدر ارزش و احترام قايل هستم.....
اگه طرفدار ايران هستيد تاريخ كشورت رو كوچك نمي شمردي.....

تخصص به عنوان ربطي نداره....!!!

NAFAS313
22nd October 2010, 10:04 AM
فقط در مرد كوروش همينو بگم كه روابط غير مشروعش با محارمش زبانزد عام و خاصه حالا يا نميخوايد گفته بشه كه نكنه به عقايد چند هزار ساله تون لطمه اي وارد شه يا اينكه باستان شناسيتون همش كشكه!!!!!!!!!!!!!!!!!!! اگه شما واقعا عاقل بوديد همون اولش جواب نقدم رو يه جور ديگه ميداديد . اصلا شما از بحث اصليتون خارج شديد! من فقط يك دو جمله جواب پست قبليتونو دادم حتما بايد به بخش روانشناسي مراجعه كنيد!!! اتفاقا شما هستيد كه نميدونيد فرانسه با اين كاراش داره تمدن ايراني رو به تاراج ميبره. اتفاقا افكارتون غرب زده شده كه درست رو از نادرست تشخيص نميده واقعا به حالتون متاسفم. اين اعرابي هم كه ميگيد همشون روساي كشورن كه زير دست امريكا شدن مثل شما كه خبر نداريد از خودتون!!!! و گرنه تمامي اين ملتهاي اعراب كه عقايدشون اينطور نيست.من گفتم كه بيشتر از شما ايران رو دوس دارم ولي اسلاميشو . ولي شما اگه ايران اسلامي هم نباشه مشكلي نداريد!!! كوروشو بچسب !!! ها؟؟؟من هيچوقت تاريخ كشورم رو كوچيك نميشمرم و نخواهم شمرد اين شماييد كه با يكسري اطلاعات نادرست و ناقص نميدونيد چطور از ايرانتون دفاع كنيد! بله همين سلسله پهلوي ها هم هستند كه مايه ننگ ايرانند. با امدن اسلام بود كه ايران روح ر رواني به خود گرفت... شما كلا خيلي عقبيد عقايد ايران چند هزار ساله يعني در ايران بدون اسلام غرب هدفش اينه ! نكنه بازم نفهميديد!!!! طبيعيه! اگه بصيرت داشتيد هيچ وقت نميگفتيد عربها ميخوان خليج فارس رو عوض كنن اين غرب هست كه با فشار به نوكراش (اعراب) قصد گمنام كردن ايران رو داره. وهابيت هم نشات گرفته از صهيونيست هاس . انگار شما صفر صفريد!!!!!افكار شما ناسيوناليستي هس و همونطور كه ميدونيد اين افكار طرد شده هس نزد اسلام و بخصوص شيعه. در دفاع هشت ساله اين نيروي الهي و امدادهاي غيبي و توسل به ائمه بود كه ايران رو نجات داد پس اينو اويزه گوشتون كنيد كه ايران بي اسلام حتي ذره اي نيست. در مرد تخصص و عنوانتونم كه الان ديگه مطمئن شدم كه هيچكدومشون لايق شما نيس. واقعا براي ايران افت داره كه چنين افرادي نااگاه سنگشو به سينه ميزنند و گفتم كه حكايت رنگرزاي ايراني رو داريد....

NAFAS313
22nd October 2010, 10:07 AM
راستي كجا از كوروش در سوره كهف نامي برده شده؟؟؟؟ بي دليل هيچوقت حرف نزنيد! چنين چيزي نيست دلتونو خوش نكنيد

Isengard
22nd October 2010, 10:24 AM
با عرض سلام و دعای خیر خدمت عزیزان
دوستان عزیز احساس میشه که بحث کم کم داره از روال خودش خارج میشه و رو به بحث احساسی آورده شده که صحیح نیست. از تمامی بزرگواران تقاضا دارم که در داشتن فضای بحثی آرام همکاری لازم رو داشته باشند.

سربلند و پیروز باشید.[golrooz]

باستان شناس
22nd October 2010, 11:01 AM
با عرض سلام و دعای خیر خدمت عزیزان
دوستان عزیز احساس میشه که بحث کم کم داره از روال خودش خارج میشه و رو به بحث احساسی آورده شده که صحیح نیست. از تمامی بزرگواران تقاضا دارم که در داشتن فضای بحثی آرام همکاری لازم رو داشته باشند.

سربلند و پیروز باشید.[golrooz]

جناب امير من بدون هيچ شبهه اي حرفام رو گفتم پست فاقد هر گونه صحبت توهين آمير ولي مثل اينكه ي كاربر ميخوات افكارش رو كه چيزي از ايران من نميدونه به رخ بقيه بكشه !

Admin
22nd October 2010, 11:17 AM
از دوستان خواهش می کنم که کمی دوستانه تر با همدیگه برخورد کنن تا جو دوستانه ی سایت به هم نریزه.

با تشکر از همه

Admin
22nd October 2010, 11:27 AM
پشت مرا دو گروه شکستند :

خدمت دوستان عزیز عرض کنم که متاسفانه وقتی اطلاعات در مورد اهل بیت اشتباه باشه همین مشکلات پیش میاد.

من خودم بارها از حجت الاسلام قرائتی شنیدم که میگفت...

امامان ، اهل بیت سگ ، دیوانه و ... نمی خوان.

فقط یه عاشق می خوان.

1001 بار تمامی علما و فقهای دینی ما فرمودند که هر عملی که به ضرر دین و اسلام تمام بشه حرامه..!

یعنی اگه شما یه عملی بکنی که بیگانه از اون بر ضد اسلام و دین بهره ببره حرامه ..!

چه قمه زنی با نیت عذا داری ، چه توهین های رکیک به دشمنان اهل بیت.

خود امامان ته لعن و نفرینشون دعا به جون دشمنانشون برای هدایت شدن به راه راست بود ... اون موقع ما با این کارها به نظرتون می تونیم راه امامان رو ادامه بدیم ؟ [tafakor]

متاسفانه در همه ی کارها اگه تعادل نباشه کسی نمی پسنده.

حتی خود خداوند هم در تمامی کارها ما بنده ها رو به تعادل در تمامی امور فراخوانده ..!

در هر صورت به نظر من چه ایران پرستی ، چه دین پرستی از حد تعادل خارج بشه قابل قبول نیست.

باستان شناس
22nd October 2010, 11:29 AM
فقط در مرد كوروش همينو بگم كه روابط غير مشروعش با محارمش زبانزد عام و خاصه حالا يا نميخوايد گفته بشه كه نكنه به عقايد چند هزار ساله تون لطمه اي وارد شه يا اينكه باستان شناسيتون همش كشكه!!!!!!!!!!!!!!!!!!! اگه شما واقعا عاقل بوديد همون اولش جواب نقدم رو يه جور ديگه ميداديد . اصلا شما از بحث اصليتون خارج شديد! من فقط يك دو جمله جواب پست قبليتونو دادم حتما بايد به بخش روانشناسي مراجعه كنيد!!! اتفاقا شما هستيد كه نميدونيد فرانسه با اين كاراش داره تمدن ايراني رو به تاراج ميبره. اتفاقا افكارتون غرب زده شده كه درست رو از نادرست تشخيص نميده واقعا به حالتون متاسفم. اين اعرابي هم كه ميگيد همشون روساي كشورن كه زير دست امريكا شدن مثل شما كه خبر نداريد از خودتون!!!! و گرنه تمامي اين ملتهاي اعراب كه عقايدشون اينطور نيست.من گفتم كه بيشتر از شما ايران رو دوس دارم ولي اسلاميشو . ولي شما اگه ايران اسلامي هم نباشه مشكلي نداريد!!! كوروشو بچسب !!! ها؟؟؟من هيچوقت تاريخ كشورم رو كوچيك نميشمرم و نخواهم شمرد اين شماييد كه با يكسري اطلاعات نادرست و ناقص نميدونيد چطور از ايرانتون دفاع كنيد! بله همين سلسله پهلوي ها هم هستند كه مايه ننگ ايرانند. با امدن اسلام بود كه ايران روح ر رواني به خود گرفت... شما كلا خيلي عقبيد عقايد ايران چند هزار ساله يعني در ايران بدون اسلام غرب هدفش اينه ! نكنه بازم نفهميديد!!!! طبيعيه! اگه بصيرت داشتيد هيچ وقت نميگفتيد عربها ميخوان خليج فارس رو عوض كنن اين غرب هست كه با فشار به نوكراش (اعراب) قصد گمنام كردن ايران رو داره. وهابيت هم نشات گرفته از صهيونيست هاس . انگار شما صفر صفريد!!!!!افكار شما ناسيوناليستي هس و همونطور كه ميدونيد اين افكار طرد شده هس نزد اسلام و بخصوص شيعه. در دفاع هشت ساله اين نيروي الهي و امدادهاي غيبي و توسل به ائمه بود كه ايران رو نجات داد پس اينو اويزه گوشتون كنيد كه ايران بي اسلام حتي ذره اي نيست. در مرد تخصص و عنوانتونم كه الان ديگه مطمئن شدم كه هيچكدومشون لايق شما نيس. واقعا براي ايران افت داره كه چنين افرادي نااگاه سنگشو به سينه ميزنند و گفتم كه حكايت رنگرزاي ايراني رو داريد....

كدوم افكار نزد اسلام طرد شده...
اينكه تاريخ كشور خودتون رو كوچك بشمريد ؟؟؟

الان ربط سلسله پهلوي در اين تاپيك چي هست ؟؟
پس الان متوجه شدي من يا شما كدوم از ما داره تاپيك رو منحرف ميكنه !!!

من افكار كاملا ايراني دارم نه عرب هستم نه هرگز عرب ميشم...
اصلا هم اهل اين نيستم كه خودم رو ي فرد مذهبي جا بزنم....
ولي عقايد ديني خود رو هم دارم.....

دوست سايت شما كه ميگيد طرفدار ايران هستيد نبايد مطلبي در مود تاريخ ايران بدونيد ؟
اصلا از ورود خود دين اسلام به ايران خبر داريد؟

شما هم اگه ميخوايد در مقابل غرب و شرق از اسلام دفاع كنيد بهتر هست حداقل تاريخچه دين اسلام و نحوه ورود اين دين رو به كشورت بدوني كه اگه جايي خواستي جوبگير بشي در مقام دفاع بربياي حداقل اطلاعاتي داشته باشي.....خواسته زيادي نيست....

من اصلا نيازي نميبينم در مورد تخصص خودم حرف بزنم چون كاملا مشهود هست منتظر اينكه شما بگيد خوب هست يا بد هست هم نيستم... هم اصلا برام مهم نيست....

باستان شناس
22nd October 2010, 02:31 PM
دردمن تنهایی نیست

بلکه مرگ ملتی است

که گدایی را "قناعت"

بی عرضگی را"صبر"

وباتبسمی برلب این حماقت را"حکمت خداوند" می دانند.

گاندی

NAFAS313
24th October 2010, 10:59 AM
با خدا باش پادشاهی کن بی خدا باش هرچه خواهی کن

Amir
24th October 2010, 11:36 PM
با سلام .. اميدوارم اگر در هر چيزي اختلاف سليقه داشته باشيم ولي درد همه ما يكي باشه كه اگه واقعان اينطور باشه پس اين تنش ها برا چيه .. جناب باستان شناس كي تو اين تاپيك با قمه زني موافق بود چه از بعد دين چه از بعد يه ايراني .. بعد يه نكته خيلي جالب تو حرفاي شما هستش اونم تفاوت قائل شدن بين مسلمان و ايراني هستش .. دوست گرام دين يه سري ارزشهاست كه هم بعد دنياي داره هم مادي مثل علمي كه هر كسي داره كه در واقع به پيشرفتش تو زندگي كمك ميكنه و از اون استفاده ميكنه .. اينكه شما بگي به فلان علما منبر نشين توجه نميكنم چون فلان هستند و جمع ميبيندين درست نيست ..دوست عزيز شما خودتون اين عده رو زير سوال ميبري چرا چون فكر نميكنند به كاري كه ميكنند يا مداحان انچناني رو زير سوال ميبريد چون فكر نميكنند به حرف كه ميزنند .. پس چه جوري همه علما منبر نشين رو جمع مينبديد كه اينها حرفاشون بدرد شنيدن نميخوره .. بعضي وقتها تاسف ميخورم براي بعضي از حرفها كه ظاهرا تو جبهه اپوزسيون با دين قرار دارند و جبهبه روشنفكر ي يا بهتر بگيم روشنفكر نماي كشور شدند و ميخان يه جوري دين رو جدا كنند از ايراني بودن و .. بگذريم .. البته كه ما هويت مون ايراني هستش و بهش افتخار ميكنيم .. البته كه تاريخ ما متاسفانه نه به خاطر اسلام بلكه به خاطر سوئ مديريت اموزش و .. يه سري چيزهاي كه از جبهه اونور به غلط برنامه ريزي شده كمرنگ شده .. اينا هست شكي توش نداريم .. ولي ايا راه زنده كردن تاريخ ما حذف دين و ارزشهاست .. دوست عزيز تاريخ مثل مدال افتخار يك ملته اما راه اينده يه ملت نيست چرا ما همش چشممون به تاريخمون هستش و چرا همش رو طبل تاريخ ما ميكوبند ... اگه كورورش و فلان از تاريخ اين كشور بلند شده باز هم كساني هستند كه تاريخ ساز اينده ايران باشند ..
با وجود احترامي كه برا اصل حرفتون در مورد حذف اين حركات و رفتارهاي بدون انديشه و تفكر قائلم معتقدم كه تند روي در هر جنبه ايش مشكل دار هست و ما بايد عميقا فكر كنيم كه اصل حرف چيه نه اينكه كي داره اون حرفو ميزنه حالا چون عمامي و .. فلاني و منبر نشين است پس فلان .... بياين واقعان از ظواهر عبور كنيم تو فعل و گفتار و فرهنگمون انديشه كنيم ..چه سنتهاي و علماي يس انديشه بهمون بگند كه فلان كارو و حرف رو بدون انديشه بپذيريد چه رسانه و فرهنگ اجنبي بهمون بگه چطر فكر كنيم همه در نهايت تو يه مسيره به سمت زوال هستش

A M S E T I S
25th October 2010, 10:40 AM
امیدوارم یه روز همه ادما و مسلمونا درک درست و دقیقی از قیام امام حسین پیدا کنن و ما هم دینمونو خوب بشناسیم چون رمز عاقبت به خیریمون میشه.بسیاری از حرف ها و حرکات از سر جهله.

kamanabroo
3rd November 2010, 08:12 PM
سلام دوستان
قبل از هر چیز تا اطلاع ثانوی پست قفل میشه( تا بررسی بشه)
دو تا پست آخر هم چون توهین توش بود نامرئی شد.
----------------

چیزی که درسته و اکثر دوستانی که در این تایپیک نظر دادند قبول دارند اینه که کشور ما ایرانه
و دین ما اسلام
به هیچ دلیلی ما نه ایران رو از اسلام و نه اسلام رو از ایران نمی خواهیم جدا کنیم
و همونطور که دوستان دیگه هم اشاره کردند تعصب دینی به بهای از دست دادن فرهنگ ایرانی درست نیست
تعصب ایرانی هم به بهای از دست دادن دین و اسلام درست نیست.
هر چیزی باید سر جای خودش بررسی و ارزش گذاری بشه. و توهین و جسارت به هیچکدوم پسندیده نیست.
ملت ما هم ملتی مسلمان هست (هر چند یه عده نا مسلمونی بکنند در هر لباس و مقام)
و طبق بیانات رهبری مدل ایرانی اسلامی رو باید در عرصه های مختلف پیاده بکنیم.
در رابطه با ورود اسلام به ایران هم در اولین فرصت اصل جریان رو با سند براتون می گذارم.

ممنون

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد