Mina_Mehr
6th October 2010, 08:26 PM
كالري برنج در مقايسه با ساير مواد غذايي مناسب است مثلاً كالري برنج نصف كالري نان و كمتر از يك سوم كالري قند و شكر است. برنج يك منبع سرشار از ويتامين b1 يا تيامين است و اين ويتامين در برنج قهوهاي بيشتر است. در چند سال گذشته تحقيقات زيادي در خصوص مفيد بودن مصرف حبوبات و غلات در سلامت قلب و عروق انجام شده است، هفتهاي 2 تا 3 بار بايد حبوبات مصرف شود.
سلامت نیوز: يك متخصص تغذيه گفت: كساني كه از غلات يا حبوبات استفاده ميكنند 30 تا 40 درصد كمتر از ديگران دچار عارضه قلبي ميشود.
علي شمس نورايي در گفتوگو با فارس، افزود: مواد غذايي اعم از ميوهها و سبزيها، غلات و حبوبات، مواد پروتئيني، لبنيات و هر مادهاي كه در طبيعت است داراي خواص و فوايد بيشماري است كه هنوز بسياري از آنها براي محققان و دانشمندان شناخته نشده است.
وي گفت: امروزه ملاحظه ميشود بعضي از افراد جامعه به منظور كاهش وزن يا عدم تمايل و دلايل ديگر برخي از مواد خوراكي را كاملاً از برنامه رژيم غذايي حذف ميكنند در صورتي كه در رژيم غذايي سالم هيچ ماده غذايي مفيد نبايد حذف شود.
اين متخصص تغذيه افزود: برنج، غلات و حبوبات از جمله اين مواد غذايي هستند. برنج يك منبع غذايي غني از كربوهيدرات پيچيده و فاقد كلسترول و سديم است.
شمس نورايي گفت: كالري برنج در مقايسه با ساير مواد غذايي مناسب است مثلاً كالري برنج نصف كالري نان و كمتر از يك سوم كالري قند و شكر است. برنج يك منبع سرشار از ويتامين b1 يا تيامين است و اين ويتامين در برنج قهوهاي بيشتر است. در چند سال گذشته تحقيقات زيادي در خصوص مفيد بودن مصرف حبوبات و غلات در سلامت قلب و عروق انجام شده است، هفتهاي 2 تا 3 بار بايد حبوبات مصرف شود.
وي اضافه كرد: كساني كه از غلات يا حبوبات استفاده ميكنند 30 تا 40 درصد كمتر از ديگران دچار عارضه قلبي ميشود و اخيراً در خصوص برنج و به خصوص برنج قهوهاي تحقيقات مشابهي انجام شده است كه نشان ميدهد اگر برنج همراه با سبزيها و حبوبات مصرف شود و از مصرف روغن اضافي و گوشتهاي چربي پرهيز شود، ميتواند عامل مؤثر در كاهش ميزان تنگي عروق كرونري قلب شود.
سلامت نیوز
سلامت نیوز: يك متخصص تغذيه گفت: كساني كه از غلات يا حبوبات استفاده ميكنند 30 تا 40 درصد كمتر از ديگران دچار عارضه قلبي ميشود.
علي شمس نورايي در گفتوگو با فارس، افزود: مواد غذايي اعم از ميوهها و سبزيها، غلات و حبوبات، مواد پروتئيني، لبنيات و هر مادهاي كه در طبيعت است داراي خواص و فوايد بيشماري است كه هنوز بسياري از آنها براي محققان و دانشمندان شناخته نشده است.
وي گفت: امروزه ملاحظه ميشود بعضي از افراد جامعه به منظور كاهش وزن يا عدم تمايل و دلايل ديگر برخي از مواد خوراكي را كاملاً از برنامه رژيم غذايي حذف ميكنند در صورتي كه در رژيم غذايي سالم هيچ ماده غذايي مفيد نبايد حذف شود.
اين متخصص تغذيه افزود: برنج، غلات و حبوبات از جمله اين مواد غذايي هستند. برنج يك منبع غذايي غني از كربوهيدرات پيچيده و فاقد كلسترول و سديم است.
شمس نورايي گفت: كالري برنج در مقايسه با ساير مواد غذايي مناسب است مثلاً كالري برنج نصف كالري نان و كمتر از يك سوم كالري قند و شكر است. برنج يك منبع سرشار از ويتامين b1 يا تيامين است و اين ويتامين در برنج قهوهاي بيشتر است. در چند سال گذشته تحقيقات زيادي در خصوص مفيد بودن مصرف حبوبات و غلات در سلامت قلب و عروق انجام شده است، هفتهاي 2 تا 3 بار بايد حبوبات مصرف شود.
وي اضافه كرد: كساني كه از غلات يا حبوبات استفاده ميكنند 30 تا 40 درصد كمتر از ديگران دچار عارضه قلبي ميشود و اخيراً در خصوص برنج و به خصوص برنج قهوهاي تحقيقات مشابهي انجام شده است كه نشان ميدهد اگر برنج همراه با سبزيها و حبوبات مصرف شود و از مصرف روغن اضافي و گوشتهاي چربي پرهيز شود، ميتواند عامل مؤثر در كاهش ميزان تنگي عروق كرونري قلب شود.
سلامت نیوز