Mina_Mehr
3rd October 2010, 11:11 PM
خبرگزاري دانشجويان ايران - كرمانشاه
سرويس: بهداشت و درمان - عمومي
تمام مواد غذايي حاوي کالري هستند و انرژي توليد ميکنند، اما تمام آنها با ويتامينها، اسيدهاي چرب، سبوس و يا پروتئين و ديگر مواد مغذي همراه نيستند. اين نوع غذاها که داراي انرژي بوده ولي بدون ارزش هستند و خاصيتي براي بدن ندارند را مواد غذائي حاوي کالري خالي يا تهي ناميده ميشوند. در تحقيقات جديد پژوهشگران آمريکايي ثابت شده غذاي کودکان سرشار از اين نوع کالري است.
به گزارش سرويس بهداشت و درمان ايسنا منطقه کرمانشاه، پژوهشگران انستيتوي ملي سرطان در آمريکا با انجام آزمايش بر روي رژيم غذايي افراد 2 تا 18 سال، دريافتند که افراد قرار گرفته در اين طيف سني روزانه حجم بالايي از کالري خالي را مصرف ميكنند.
آنها همچنين به اين نتيجه رسيدند که در آمريکا حدود 40 درصد از کالري وارد شده به بدن کودکان به شکل کالري خالي و از منابعي نظير چربيهاي جامد و شکر تامين ميشود.
پژوهشگران تاکيد دارند که با انجام تغييرات اساسي بايد از ميزان کالري خالي در رژيم غذايي کودکان کاسته شود.
گفتني است؛ نتايج اين تحقيق در مجله "انجمن مشاوره غذايي آمريکا" منتشر شد.
انتهاي پيام
سرويس: بهداشت و درمان - عمومي
تمام مواد غذايي حاوي کالري هستند و انرژي توليد ميکنند، اما تمام آنها با ويتامينها، اسيدهاي چرب، سبوس و يا پروتئين و ديگر مواد مغذي همراه نيستند. اين نوع غذاها که داراي انرژي بوده ولي بدون ارزش هستند و خاصيتي براي بدن ندارند را مواد غذائي حاوي کالري خالي يا تهي ناميده ميشوند. در تحقيقات جديد پژوهشگران آمريکايي ثابت شده غذاي کودکان سرشار از اين نوع کالري است.
به گزارش سرويس بهداشت و درمان ايسنا منطقه کرمانشاه، پژوهشگران انستيتوي ملي سرطان در آمريکا با انجام آزمايش بر روي رژيم غذايي افراد 2 تا 18 سال، دريافتند که افراد قرار گرفته در اين طيف سني روزانه حجم بالايي از کالري خالي را مصرف ميكنند.
آنها همچنين به اين نتيجه رسيدند که در آمريکا حدود 40 درصد از کالري وارد شده به بدن کودکان به شکل کالري خالي و از منابعي نظير چربيهاي جامد و شکر تامين ميشود.
پژوهشگران تاکيد دارند که با انجام تغييرات اساسي بايد از ميزان کالري خالي در رژيم غذايي کودکان کاسته شود.
گفتني است؛ نتايج اين تحقيق در مجله "انجمن مشاوره غذايي آمريکا" منتشر شد.
انتهاي پيام