PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خبر براي جلوگيري از يبوست خشكبار بخوريد



Mina_Mehr
3rd October 2010, 11:02 PM
آنتي اکسيدان موجود در خشکبار گشوده شدن شريان‌هاي قلب و مغز را سبب شده و از طرف ديگر به كنترل عملكرد كبد و در نتيجه كنترل و كاهش چربي خون كمك مي‌كند.

سلامت نیوز: يک فوق تخصص تغذيه گفت: براي تامين نيازهاي آنتي اکسيداني بدن مي توان از منابع غذايي موسوم به خشکبار استفاده کرد.

دکتر کيومرث دانشور در گفت‌وگو با (ايسنا) گفت: خشکبار سرشار از مواد آنتي اکسيداني است. خشکبارهاي نارنجي از جمله برگه آلو، انجير، توت خشك و ... حجم بيشتري از اين مواد را در خود جاي مي‌دهند.

به گفته اين فوق تخصص تغذيه، آنتي اکسيدان موجود در خشکبار گشوده شدن شريان‌هاي قلب و مغز را سبب شده و از طرف ديگر به كنترل عملكرد كبد و در نتيجه كنترل و كاهش چربي خون كمك مي‌كند.

وي گفت: افراد خردسال و يا سالخورده که قادر به مصرف مواد غذايي حاوي فيبر بالا نيستند مي‌توانند از خشکبار به عنوان منبعي غذايي استفاده کنند. اين مواد غذايي از خواص فيبري برخوردار بوده و در جلوگيري از بروز يبوست موثرند.

دانشور در پايان فيبرها را به دو دسته تقسيم كرد و گفت: آن دسته از فيبرها که به فيبرهاي مکانيکي معروفند در غذاهايي وجود دارند که هضم آنها براي خردسالان و افراد سالخورده مشكل‌تر است. اما گروهي ديگر از فيبرها که ژله‌اي بوده و به صورتي فراوان در خشکبار يافت مي‌شوند را مي‌توان در تمام سنين جايگزين فيبرهاي مکانيکي کرد.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد