PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خبر از خوردني‌هاي فرآوري و تصفيه شده پرهيز كنيد



Mina_Mehr
2nd October 2010, 02:00 AM
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: بهداشت و درمان - عمومي



متخصصان تغذيه تاكيد مي‌كنند: هرچه درصد فرآوري و تصفيه مواد غذايي بيشتر باشد، بايد بيشتر از مصرف آنها پرهيز كنيد.

به گزارش سرويس بهداشت و درمان ايسنا، مواد غذايي تصفيه شده، غذاهايي هستند كه خيلي زياد فرآوري شده‌اند به طوري كه تقريبا محتواي اوليه مواد مغذي و فيبر خوراكي خود را از دست داده‌اند. از زمره اين مواد غذايي مي‌توان به آرد سفيد، پاستاي سفيد و قند سفيد اشاره كرد.

به گزارش شبكه خبري تورنتو نيوز، وقتي غذاها فرآوري و تصفيه مي‌شوند بسياري از مراحل هضم غذا قبل از خوردن آن انجام مي‌شود و به اين ترتيب غذا پس از وارد شدن به درون معده به سرعت جذب شده و وارد جريان خون مي‌شود. در حالي كه در صورت استفاده از غلات سبوس دار، مسووليت كامل هضم غذا به عهده معده خواهد بود و به همين خاطر مواد مغذي بويژه قند به تدريج وارد جريان خون مي‌شود و مرحله هضم غذا طولاني‌تر مي‌شود.
به گفته متخصصان، اگر قند ناگهان وارد خون شود،‌ غده پانكراس نيز انسولين زياد توليد مي‌كند و احساس گرسنگي افراطي در فرد ايجاد مي‌شود و در نتيجه حرص به مصرف قند و مواد نشاسته‌اي افزايش مي‌يابد. به همين دليل پزشكان تغذيه توصيه مي‌كنند كه خوردني‌هايي مثل نان سفيد، كراكرها، كلوچه‌ها، ‌كيك‌هاي برنجي، پاستاي سفيد و برنج سفيد يا كلا مصرف نشوند يا اينكه خيلي به ندرت و گه‌گاه استفاده شوند.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد