Mina_Mehr
29th September 2010, 09:18 PM
افرادي كه بيشترين ميزان مصرف منيزيم را در رژيم غذايي يا مكملهاي ويتاميني دارند طي 20 سال آينده، 50 درصد كمتر به ديابت مبتلا ميشوند. اين نتايج ميتواند تا حدودي توجيه كند كه چرا تا اين حد به مصرف غلات سبوس دار كه سرشار از منيزيم هستند، براي كاهش خطر ابتلا به ديابت توصيه ميشود.
سلامت نیوز: متخصصان تغذيه ميگويند: اگر مقدار كافي عنصر منيزيم در رژيم غذايي خود بگنجانيد، ميتوانيد از ابتلا به ديابت پيشگيري كنيد.
به گزارش ايسنا، دكتر كاهي، متخصص دانشگاه كاروليناي شمالي و دستياران وي خاطرنشان كردند: افرادي كه بيشترين ميزان مصرف منيزيم را در رژيم غذايي يا مكملهاي ويتاميني دارند طي 20 سال آينده، 50 درصد كمتر به ديابت مبتلا ميشوند. اين نتايج ميتواند تا حدودي توجيه كند كه چرا تا اين حد به مصرف غلات سبوس دار كه سرشار از منيزيم هستند، براي كاهش خطر ابتلا به ديابت توصيه ميشود.
به گزارش رويترز هلت، اين متخصصان معتقدند كه بايد مطالعات گستردهتري در اين زمينه صورت گيرد تا علت اصلي اين رابطه در مصرف منيزيم و كاهش خطر بروز ديابت مشخص شود.
كارشناسان علوم پزشكي دانشگاه كاروليناي شمالي براي بررسي اين ارتباط 4497 مرد و زن 18 تا 30 ساله را مورد معاينه و آزمايش قرار دادند كه هيچ يك از آنها در آغاز بررسيها به ديابت مبتلا نبودند. آنها متوجه شدند افرادي كه بيشترين ميزان منيزيم را در خونشان داشتند، 47 درصد كمتر در معرض ابتلا به ديابت بودند.
اين يافته در مجله پزشكي «مراقبت ديابت» منتشر شده است.
سلامت نیوز: متخصصان تغذيه ميگويند: اگر مقدار كافي عنصر منيزيم در رژيم غذايي خود بگنجانيد، ميتوانيد از ابتلا به ديابت پيشگيري كنيد.
به گزارش ايسنا، دكتر كاهي، متخصص دانشگاه كاروليناي شمالي و دستياران وي خاطرنشان كردند: افرادي كه بيشترين ميزان مصرف منيزيم را در رژيم غذايي يا مكملهاي ويتاميني دارند طي 20 سال آينده، 50 درصد كمتر به ديابت مبتلا ميشوند. اين نتايج ميتواند تا حدودي توجيه كند كه چرا تا اين حد به مصرف غلات سبوس دار كه سرشار از منيزيم هستند، براي كاهش خطر ابتلا به ديابت توصيه ميشود.
به گزارش رويترز هلت، اين متخصصان معتقدند كه بايد مطالعات گستردهتري در اين زمينه صورت گيرد تا علت اصلي اين رابطه در مصرف منيزيم و كاهش خطر بروز ديابت مشخص شود.
كارشناسان علوم پزشكي دانشگاه كاروليناي شمالي براي بررسي اين ارتباط 4497 مرد و زن 18 تا 30 ساله را مورد معاينه و آزمايش قرار دادند كه هيچ يك از آنها در آغاز بررسيها به ديابت مبتلا نبودند. آنها متوجه شدند افرادي كه بيشترين ميزان منيزيم را در خونشان داشتند، 47 درصد كمتر در معرض ابتلا به ديابت بودند.
اين يافته در مجله پزشكي «مراقبت ديابت» منتشر شده است.