PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فريدون جيراني «من مادر هستم» را 20 مهر كليد مي‌زند

NeshaNi
25th September 2010, 12:07 AM
با بازي باران كوثري، حبيب رضايي، هنگامه قاضياني، فرهاد اصلاني و...
فريدون جيراني «من مادر هستم» را 20 مهر كليد مي‌زند
خبرگزاري فارس: باران كوثري، حبيب رضايي، هنگامه قاضياني، فرهاد اصلاني، اميرحسين آرمان و پانته‌آ بهرام در «من مادر هستم» تازه‌ترين فيلم فريدون جيراني نقش آفريني خواهند كرد.

http://media.farsnews.com/Media/8810/Images/jpg/A0795/A0795719.jpg

به گزارش خبرگزاري فارس، سيدغلامرضا موسوي تهيه كننده «من مادر هستم» ضمن اعلام خبر فوق گفت: پيش توليد فيلم مدتي است كه آغاز شده و انتخاب مابقي بازيگران ادامه دارد.
موسوي با اشاره به مضمون ملودرام اجتماعي فيلم عنوان كرد: تمام صحنه‌هاي «من مادر هستم» در تهران فيلم‌برداري خواهد شد و بر اساس برنامه‌ريزي صورت گرفته، بيستم مهر فيلم‌برداري را آغاز خواهيم كرد.
وي در پايان عوامل قطعي پشت دوربين را به شرح زير معرفي كرد: مدير فيلم‌برداري: مرتضي غفوري ، طراح چهره پردازي: مهرداد ميركياني، مديرتوليد: محمدرضا منصوري و طراح صحنه و لباس: مارال جيراني.
«من مادر هستم» يازدهمين فيلم جيراني است و در اين ميان چهارمين همكاري مشترك فريدون جيراني به عنوان كارگردان و سيدغلامرضا موسوي به عنوان تهيه كننده پس از فيلم‌هاي قرمز، صورتي و پارك وي است.
منبع:فارس

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد