توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال نصب ویندوز در لپ تاپ
chiea
22nd September 2010, 08:59 PM
با عرض سلام وخسته نباشید
من یه لپ تاپ سونی(sony vaio)سری ُSR 490 DEB دارم که برای نصب ویندوزش مشکل دارم.بار اول خود نمایندگی ویندوزش را نصب کرد.الان خودم که می خوام به کمک سی دی های خود لپ تاپ ویندوزش را نصب کنم نمی تونم و فقط گزینه کامپلیت فورمت فعال هست که تمام سیستم را فورمت می کنه. لطفا من را برای نصب ویندوز لپ تاپم راهنمائی کنید.ممنون می شم.باتشکر
Ehsan 600Milion
22nd September 2010, 10:44 PM
اگه سیستم sata2 باشه و CD ویندوز اونو حمایت نکنه،ویندوز نصب نمیشه! بورو تو Setup درستش کن.
chiea
24th September 2010, 03:43 PM
اگه سیستم sata2 باشه و cd ویندوز اونو حمایت نکنه،ویندوز نصب نمیشه! بورو تو setup درستش کن.
سلام.ممنون از جوابتون.میشه لطفا دقیق تر راهنمائی کنید که کدام قسمت را باید دستکاری کنم.ممنون.
Admin
1st October 2010, 09:12 AM
از سی دی های دیگه استفاده کنید.
حدس می زنم سی دی ویندوزی که استفاده می کنید از این دستکاری شده هاست که فقط سی دی رو بذاری خودش همه چی رو نصب می کنه.
از یه سی دی دیگه استفاده کنید.
یا اینکه همون ورژن رو روی pc تست بزنید
موفق باشید
chiea
3rd October 2010, 09:30 PM
از سی دی های دیگه استفاده کنید.
حدس می زنم سی دی ویندوزی که استفاده می کنید از این دستکاری شده هاست که فقط سی دی رو بذاری خودش همه چی رو نصب می کنه.
از یه سی دی دیگه استفاده کنید.
یا اینکه همون ورژن رو روی pc تست بزنید
موفق باشید
ممنون از جوابتون.این کار رو هم کردم.یه سی دی ویندوز دیگه رو که با هاش pc رو نصب می کنم گذاشتم ولی چند ثانیه بعد صفحه آبی رنگی که یک سری کد نوشته شده رو نشون می ده و همون جا قفل می کنه (که مربوط به ایرادات سخت افزاری است رو نشون می ده) و تازه می گن سی دی سونی ها فقط واسه خودشون هست.امکان داره نمایندگی رمز گذاشته باشه یا چیزی تو این مایه ها؟ چون از هر کسی که لپ تاپش رو از این نمایندگی گرفته می پرسم همه مشکل من را دارن.!
rayansoft2007
10th October 2010, 04:44 PM
نه رمز نذاشته ميدوني مشكل چيه فكر كنم منم اين مشكل رو داشتم مشكل اينه كه ويندوز شما هارد sata را ساپورت نميكنه و توي اون قسمت ميمونه.
توضيحات بيشتر بده تا دقيقا راهنمائيت كنم اگه تونستم بگو چه ويندوزي نصب ميكني و دقيقا كدوم قسمت موندي؟
chiea
31st October 2010, 02:27 PM
سلام.ویندوز xp می خوام نصب کنم با سی دی اورجینال خود لپ تاپ .حتی با سی دی های ویندوزی که بقیه سیستمها را باهاش نصب می کنم نمی تونم برا لپ تاپ نصب کنم.کلا ازهمون مرحله اول می مونه.
بانوثریا
1st November 2010, 09:41 PM
http://www.tarfandestan.com/forum/thread25247.html
http://forum.persiantools.com/t116211.html
http://www.iranled.com/forum/showthread.php?tid=12565
سلام ببینید این سایت ها می تونن بهتون کمک کنن
mjabbasi
1st November 2010, 11:09 PM
سلام
ببین دوست من این مدل لپ تاپی که شما داری هاردش Sata 2 هست و به راحتی ویندوز روش نصب نمی شه ! مگه با کلک و ترفند ، راهای بهتری هم هسا چند مدتی هست که سی دی ها ویندوز برای لپ تاپ هم به بازار آمده . و شما می تونی تهیه کنی فقط کافیه بگی ویندوز sata 2 می خوام
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.