توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نقد و بررسی قهوه تلخ
AHB
19th September 2010, 08:23 PM
سلام
کی قهوه تلخ رو دیده؟ از قسمت اول شروع میکنم به نقد سریال.
از جایی نقد رو کپی نکنید و نظر خودتون رو بگین.
در ضمن امیدوارم کپی نکرده و نخریده باشید.
ممنون.[golrooz]
Admin
19th September 2010, 08:35 PM
سریال رو دیدم
خیلی روش کار شده و سعی کردن با آموزش تاریخ ایران مردم رو بخندونن.
کار خیلی خوبی شده ... البته قسمت های اولش بی مزه بوده که اینقدر می خندونن ماها رو ... حالا قسمتهای بهترش مونده.
به نظرم این کار مهران مدیری از کار مرد 1000 چهره و 2000 چهره خیلی بهتره و واقعا سنگ تموم گذاشته.
این اثر در حد برره هست و شاید از اون هم سر تر ... [cheshmak]
AHB
20th September 2010, 09:45 AM
سلام اقا مصطفی
اموزش یا سیاه نمایی خیلی فرق دارند برادر
اگر بعد از سریال برره یادتون باشه عربده کشی به روش مهران مدیری تو دهن همه بچه ها و برخی از بزرگسالان در محافل و اماکن عمومی بود!!!
اینی که بچه ها این عربده رو یاد گرفتن مشکل از فرهنگ ماست نه سریال.
و اینی که میگید تاریخ رو مسخره کرده اشتباه میگید. چون اگه دقت کرده باشید
اسم پادشاهی که گفت یک چیز خنده دار بود تا تاریخی.
nika6749
20th September 2010, 06:01 PM
سلام
من هم این سریال رو دیدم و با اقای حامد رحیمی موافق هستم اما نه به این شدت
اقای مهران مدیری می خواستن مردم را بخندون اومدن تاریخ را مسخره کردن و اگر دقت کرده باشید حرفهای زشت هم میزنند که جای تاسف داره البته فضای فیلم شاد هست و مردم رو می خندونه اما اقای مدیری می تونستند سوزه ی بهتری رو انتخاب بکنند برای خندیدن مردم و تاریخ رو مسخره نمی کردن تاریخی که برای افتخاره تا مسخره کردن
neginekimiya
20th September 2010, 08:53 PM
ممنون از امیر حسین برای نقد این سریال [golrooz]
من که فعلا این سریال ندیدم . البته خواستم از نت دانلود کنم . دلم نیومد [negaran]
حالا وقتی سی دی شو خریدم میام نظر میدم [shaad]
SaSaMc2
21st September 2010, 12:11 AM
آقا دانلود آفلاين دانلود كرده [negaran]
من براي نقد ميبينم[khejalat]
فردا سي دي شو ميخرم ميندازم دور [golrooz]
*FATIMA*
21st September 2010, 12:43 AM
ولی به تظر من جالبه . البته مثل همیشه دوقسمت اول همیشه حوصله سربره خوب این یکی از ویژگیهای فیلمهای آقای مهران مدیریه ولی درقسمت سوم تازه فیلم جالب میشه . در کل فیلم قشنگیه
AHB
21st September 2010, 01:36 PM
مشکل شما اینجاست که فقط یک تیکه از سریال رو در نظر میگیرید ولی اگه کامل اون رو در نظر بگیرید
و اوایل سریال رو دیده باشید : آقای سیامک انصاری که راوی داستان هستن میان میگن : چرا هیچکس
به تاریخ اهمیت نمیده. خوب حالا وقتی سریال این نکته رو بیان میکنه، خودش که نمیاد تاریخ رو مسخره
کنه که. دیدید که در جایی که میخواست اسم شاه رو بگه یک چیز غیر واقعی و خنده دار رو گفت نه یک
شخصیت تاریخی واقعی.
nika6749
21st September 2010, 06:39 PM
سلام
من هم با اقای حامد رحیمی موافق هستم العان تاریخ رو مسخره می کنند چند روز دیگه دین و مذهب را تا حالا فکر کر دیید چقدر رسانه های خارجی روی کشور ایران اینهمه نقد می کنند و حتی بر نامه های پارازیت رو پخش می کنند و کشور عزیزمون ایران رو مسخره می کنند کلا واضح هست تا یکی مثل اقای مهران مدیری نیاد با دست های خودش ایران رو مسخره نکنه کجا رسانه های خارجی جرات می کنند بیان و اینهمه کارو انجام بدن
ما بابت این خاک مقدس هزاران هزار شهد دادیم نمی زاریم همینجوری به باد مسخره بگیرنش
نخبه واقعی یعنی اقای حامد رحیمی که خودش را گول نزد احسنت بر شما دوست گرامی
دشت ها بیهوده قرمز نشدند
قرمزی رنگ نیانداخته بود بیهوده بر دیوار
AHB
21st September 2010, 07:35 PM
نیکا خانم از بحث خارج نشید. من کاری به سیاست ندارم و دارم در مورد قهوه تلخ صحبت میکنم نه
برنامه پارازیت و غیره.
AHB
21st September 2010, 07:45 PM
سلام
من هم با اقای حامد رحیمی موافق هستم العان تاریخ رو مسخره می کنند چند روز دیگه دین و مذهب را تا حالا فکر کر دیید چقدر رسانه های خارجی روی کشور ایران اینهمه نقد می کنند و حتی بر نامه های پارازیت رو پخش می کنند و کشور عزیزمون ایران رو مسخره می کنند کلا واضح هست تا یکی مثل اقای مهران مدیری نیاد با دست های خودش ایران رو مسخره نکنه کجا رسانه های خارجی جرات می کنند بیان و اینهمه کارو انجام بدن
ما بابت این خاک مقدس هزاران هزار شهد دادیم نمی زاریم همینجوری به باد مسخره بگیرنش
نخبه واقعی یعنی اقای حامد رحیمی که خودش را گول نزد احسنت بر شما دوست گرامی
دشت ها بیهوده قرمز نشدند
قرمزی رنگ نیانداخته بود بیهوده بر دیوار
1- اوایل سریال رو دیده باشید : آقای سیامک انصاری که راوی داستان هستن میان میگن :
چرا هیچکس به تاریخ اهمیت نمیده. خوب حالا وقتی سریال این نکته رو بیان میکنه، خودش که
نمیاد تاریخ رو مسخره کنه که. دیدید که در جایی که میخواست اسم شاه رو بگه یک چیز غیر
واقعی و خنده دار رو گفت نه یک شخصیت تاریخی واقعی. پس نتیجه میگیریم تاریخ رو
مسخره نکردن.
2- از روی چه حسابی میگید فردا میان مذهب رو مسخره میکنن؟[nadanestan] فقط خواستید یه
یه حرفی زده باشید؟![sootzadan]
3- اگه کشورهای خارجی بخوان ایران مسخره بکنن، این کار رو میکنن و کاری به مهران مدیری
ندارن.
4- مگه اومدن شهدا رو مسخره کردن که میگین نمیزارید به سخره بگیرنش؟!
پس بجای تعصب بیخود بیاییم درست به قضیه نگاه کنیم[cheshmak]
nika6749
21st September 2010, 08:34 PM
من دیگه حرفم نمیاد
من دارم کلی صحبت می کنم اقا
اگر مسخره نکرده بودنند بس چرا بهشون اجازه بخش نداده بودنند
مگه تاریخ فقط مال اقای مهران مدیری بوده که اومده مسخرش کرده
nika6749
21st September 2010, 08:38 PM
ما با سیاست کاری نداریم اما ما خودمون کاری می کنیم که سیاست با ما کار داشته باشه
AHB
22nd September 2010, 08:14 AM
من دیگه حرفم نمیاد
من دارم کلی صحبت می کنم اقا
اگر مسخره نکرده بودنند بس چرا بهشون اجازه بخش نداده بودنند
مگه تاریخ فقط مال اقای مهران مدیری بوده که اومده مسخرش کرده
اینکه اجازه پخش نداده بودن یه دلیل سیاسی که اینجا جاش نیست بگم. و اگر هم
اجازه پخش نداده بودن پس چرا الآن دادن؟ پس تاریخ رو مسخره نکردنننننننننننننن
nika6749
22nd September 2010, 09:27 AM
به خاطر ضرر بزرگی که داشتند می کردند بهشون اجازی پخش دادند
AHB
22nd September 2010, 09:35 AM
ببین لطفا بهونه نیارید. اگه واقعا تاریخ رو مسخره کرده بودند، در هیچ شرایطی نمیذاشتند که پخش
بشه. اینطوری که من شنیدم و معلومه خوده مهران مدیری نخواست تو تلوزیون پخش بشه چون در
اون صورت مقداری که خرج کرده بود رو در نمیاورد.
nika6749
22nd September 2010, 09:53 AM
خواهش می کنم یکم منطقی باشید
یعنی می خواید بگید از طریق فروش سی دی مقداری که خرج کرده در میاره پس چرا اینقدر جان من جان من می کنه که سی دی یاش کسی کپی نکنه مطمئن باشید بهش اجازه ندادن کی هست که بگه ماست من ترشه خوب معلومه وقتی اجازه پخش بهش ندادند باید یه بهانه ای بیاره یا نه
AHB
22nd September 2010, 10:00 AM
بله از این راه در میاره
خودتون حساب کنید. وقتی فیلمش رو بفروشه به صدا و سیما بیشتر در میاره یه به هر نفر 2500 بفروشه؟
nika6749
22nd September 2010, 10:02 AM
شما از نرخ فیلم خبر دارید اقای محترم
nika6749
22nd September 2010, 10:04 AM
شما وقتی نخواید یه چیزی رو قبول کنید من دیگه اسراری ندارم
AHB
22nd September 2010, 10:04 AM
شما که خبر دارین بگین
nika6749
22nd September 2010, 10:09 AM
اگر فروش فیلم در حالت ازاد براشون سود اور بود پس چرا همی تهیه کنندگان فیلماشون ازاد پخش نمی کنند هان
چرا اینقدر منتظر میشینند تا از طریق صداو سیما پخش بشه
حالا خودتون قضاوت کنید
nika6749
22nd September 2010, 10:12 AM
اگر اینجوری سود اور بود که هر کس یه دوربینی داشت و هی فیلم پر می کرد
اگر اینتوری بود که همه میشدن فیلم ساز
AHB
22nd September 2010, 10:12 AM
من در این مورد میدونم ولی چون شک دارم به نگین خانم همکار این بخش میگم بیان بگن تا اطلاعات
غلط نداده باشم.
ولی چیزی که من میدونم اینه که بیشتر اوقات خود صدا و سیما میاد و بودجه ای رو میده و میگه سریال
یا فیلم بسازید. البته گفتم که مطمئن نیستم و باید نگین خانم این رو تائید کنه
nika6749
22nd September 2010, 10:14 AM
پس شکر خدا با من بالخره موافقت کردید
AHB
22nd September 2010, 10:18 AM
گفتم بیشتر اوقات نه همیشه
nika6749
22nd September 2010, 10:28 AM
همینشم غنیمته
ولی اگر واقعا وقت ازاد دارید حتما تحقیق کنید یه چیزی هم می فهمید خوبه
AHB
22nd September 2010, 11:26 AM
از بحث اصلی خارج نشید
قسمت 3-6 رو کسی خبر داره چرا هنوز نیومده؟
SaSaMc2
22nd September 2010, 01:48 PM
میدونم منتظرید، ولی هنوز وقت نکردم نیگاه کنم [cheshmak] [nishkhand]
اوصولاً سداصیما! یه مجموعه رو درجه بندی میکنه
و بعد طبق تعرفه ی هر درجه به صورت دقیقه ای حساب میکنه.
ولی یه سری مجموعه که توش هدف خاصی دنبال میشه اول پولش پرداخت میشه.
و در کل سازنده چندان دست باز و خود سرانه ای نداره که بخواد چیزی رو مسخره کنه یا نکنه.
و در صورت کپی نکردن در هر بسته 3 قسمته حتماً هزینه ساخت در میاد و از بسته 2 به بعد همش سوده.
مدیر اوپراتوری ناسا بعد از فیلم 2012 میگفت: روزی چند هزار تلفن از مردم و سوالاتشون در مورد
پایان عمر زمین داریم که برا همه توضیح دادیم اون یه فیلم بود و خیلی هم زیبا بود.
اینکه شما چه برداشتی میکنین میل و تصمیم خودتونه و به خودتون ربط داره.
این یک قسمت از زندگی ماست که بنا به تعریف و میل شخصیمون
یا نیگاه میکنیم یا نیگاه نمیکنیم یا نقد میکنیم یا نقد نمیکنیم یا شاد میشیم یا قصه میخورم یا هر چیز دیگه ای.
مهم هم همینه که ما اون دامنه ی زمانی رو به میل خودمون سپری کنیم......
AHB
22nd September 2010, 01:53 PM
ببخشید ولی سدا سیما غلط. صدا و سیما درسته[bamazegi]
قهوه تلخ یه سریال کمدی هست نه تاریخی. پس کاری هم به تاریخ ندارن و موضوع اصلی
سریال کمدیه نه تاریخی.
خوبه که برای نقد کردن یه فیلم، سریال، کتاب، بازی یا هرچیز دیگه یک سری عوامل رو در
نظر بگیریم نه اینکه تا 10 دقیقه از فیلم رو دیدیم بگیم که داره مسخره میکنه
AHB
24th September 2010, 06:10 PM
سری 3-6 شنبه یعنی فردا میاد
کسی میدونه چرا انقدر تاخیر برا آمدنه سری دومش داشت؟
AHB
26th September 2010, 06:09 PM
سری دومش هم اومد.
اینطور که معلومه در اولین قسمت هر سری مهران مدیری قراره اون نکات رو بگه.
کمی داره خط اصلی داستان تکراری و حوصله سر بر میشه[tafakor]
eli20
17th October 2010, 06:20 PM
کسی میدونه مهران مدیری قراره چه نقشی داشته باشه؟قهوه ی تلخ خیلیم خوبه کپی نکنیدا
AHB
17th October 2010, 06:44 PM
فکر کنم از سری 5 وارد میشه
آره واقعا چه عجب یه سریال کپی نشدددددددددددددددد.
*میشا*
17th October 2010, 07:44 PM
سلام
اونطوری که من شنیدم، مهران مدیری خودش از قسمت 20 میاد
نقش یونانی داره و اسمش هم بلوتوث یا یه چیزی شبیه اینه [nishkhand]
warrior
17th October 2010, 09:31 PM
منم سریال رو میبینم(البته همیشه اورجینال).
از نظرم این سریال از بهترین طنز های ایرانه.
*FATIMA*
18th October 2010, 12:39 AM
این سریال طنزآمیز هر روز بهتر از دیروز میشه . خیلی باحاله[esteghbal]
A M S E T I S
18th October 2010, 07:08 AM
کنایه هاش باحاله [nishkhand]
neginekimiya
18th October 2010, 10:38 AM
سلاااااااااااام [shaad]
بالاخره منم این سریال دیدم( 12 قسمتش ). [shaad]
واقعا طنز زیبایی [labkhand]و با بقیه کارهای مدیری خیلی فرق میکنه . هم از نظر کارگردانی ،دکور و از همه مهمتر نوع فیلمنامه که فکر میکنم به خاطر نویسنده های خوب و جدیدی بود که استفاده کرده بودن .
چقدر فساد درباریان قدیم رو خوب نشون دادن . از فساد مالی گرفته تا فساد اخلاقی و .....
delfan
23rd October 2010, 04:07 PM
با سلام
سریال قهوه تلخ رو دیدم و برای دیدن نقد و بررسی با سایت شما آشنا شدم.
سریال خیلی جالبیه و 5 مجموعه ی اولش رو خریدم و دیدم.
به نظر من خیلی نکات ریز و قابل تاملی داره.
تو مو میبینی و من پیچش مو.
delfan
23rd October 2010, 04:14 PM
بعضی از نکاتش رو بیان می کنم و تجزیه و تحلیلش رو خودتون زحمت بکشید.
در دقیقه 31:45 سی دی اورجینال این چنین آمده:
تا مبادا رعیت جماعت از بی صاحبی مملکت جفتک پرانی کند.
در دقیقه 44:04 این چنین آمده:
چرخ مملکت به سهولت نمیچرخد، هر کسی ساز ناکوک خود را می نوازد و بدان می رقصد، زمام امور از کف ما در رفته، قبله ی عالم هم که یک سر دارند و هزار سودای عیش و عشرت.
و در ادامه:
اگر آن نشد که ما میخواهیم جان دوباره ای را که به شما بخشیدیم چنان میستانیم که صد بار آرزوی مرگ کنید.
از سایت اتحادیه مجازی متا (http://njavan.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Firmeta.com%2Fmeta% 2Findex.php%2Ftopic%2C3439.0.html%23top)
delfan
23rd October 2010, 04:17 PM
قسمت 5 دقیقه ی 28:28
آن زمانی که داشتم چای همایونی را فوت میکردم، متوجه شدم که هیچ کس به فکر جان مال رعیت نیست.
جان و مال رعیت؟ چه طور؟ مگر از آنها خراج و مالیات نمیگیرند؟
دقیقه 28:44
خب دیگر، رعیت باید جان بکند تا مالیاتش را به موقع برساند.
منبع اتحادیه مجازی متا (http://irmeta.com/meta/index.php/topic,3439.0.html#top)
delfan
23rd October 2010, 04:19 PM
قسمت 6 دقیقه ی 15:32
آقا نخواستیم، از طلا بودن پشیمان گشته ایم، مرحمت فرموده ما را مس کنید.
منبع : اتحادیه مجازی متا (http://irmeta.com/meta/index.php/topic,3439.0.html#top)
delfan
23rd October 2010, 04:23 PM
http://www.2daylink.com/files/daylink/ghahve_talkh_890604/ghahve_talkh-4.jpg
1-سی دی 4 اورجینال دقیقه ی 38/36 صدر اعظم به نیما زند:
احسنت، آفرین بر تو ای پسر، اینجا نه هیچ حیف نانی از وقوع زلزله خبر می دهد (اشاره به پیشگو) و نه هیچ پیش مرگی این گونه برای شاه جان فشانی می کند.
2- سی دی 4 دقیقه ی 43/01 بانو به نیما زند:
حکما"، اگر جانفشانی شما برای شوی ما نبود که تا بحال استخوانهای شما را کرکس خورده بود.
3-سی دی 4 دقیقه ی 43/15 بانو به نیما زند:
دله و لله و کاسه لیس و بادنجان دور قاب چین به قدر کفایت در بارگاه موجود هست، شما را نه به خاطر این چرب زبانیهای ناشیانه، که به واسطه ی علم و دانش و سخاوت در بذل جانتان می خواهیم.
4-سی دی 4 دقیقه ی 44/03 بانو به نیما زند کریمی:
مخلص کلام، آبی که نوشیده می شود، نفسی که فرو می رود، و دردی که درمان می شود، همه باید به اذن و اراده ی ما باشد.
http://www.irannaz.com/user_files/image/image3/0.702707001283974452_irannaz_com.jpg
از سایت اتحادیه مجازی متا (http://irmeta.com/meta/index.php/topic,3439.0.html#top)
AHB
23rd October 2010, 04:44 PM
نکات ریز زیادی داشت و بر عکس اینکه یه عده میگن تاریخ رو مسخره کرده اصلا هم اینطور نیست
delfan
23rd October 2010, 05:13 PM
قسمت 7
دقیقه 19:34
درسته که شاه به مشاوره های من گوش نمیداد و من فقط چاییش رو فوت میکردم ولی فخرالتاج خانم زن عاقلیه، حتما به توصیه های من گوش میده.
دقیقه 23:10
یعنی میخواهی بگویی چون ما زن هستیم نمیتوانیم از عهده ی نظم و امنیت کاخ بر آییم؟ به زن جماعت توهین میکنی؟
دقیقه 28:14
رشته بفرمایید تا رشته امور از دستمان نرود.
دقیقه 32:14
ببینید همین پاک کردن سبزی خدای ناکرده توهین به مقام و منزلت شما نیست. شما اساسا وقتی دارین سبزی پشت پای علی حضرت را پاک میکنید، خب دارین عشق و علاقه تان را بهشان نشان میدهید
اتحادیه مجازی متا (http://irmeta.com/meta/index.php?topic=3439.msg9213;topicseen)
بانوثریا
23rd October 2010, 07:25 PM
به نظر من فقط بعضی از جاهاش جالبه و انتظار بیشتری ازمهران مدیری داشتم[nishkhand]
اوحدی
28th October 2010, 03:00 AM
سریاله با حالیه، خیلی خوب کار شده، نکته های ریزی داره که دوستان به اونها اشاره کردن
یکی از این نکته ها ازدواج جهانگیر با کاترینه که دروغگو هست و اینکه به خاطر اون مسکو و سنپترزبورگو داده رفته!
یاده چیزی شبیه به این نمی افتید؟
وقتی که نازخاتون وارده سریال شد یاده کسانی افتادم که با تحصیلات تو کشورهای غربی فرهنگه اونارو از خودمون بالاتر می دونن!
تا الآن که یه کاترین روس(شرق) و نازخاتونه فرهنگ عوض شده(غرب) تو فیلم هستند!
مهران مدیری نقش بلوتوس رو داره که از غرب وارده دربار میشه و نقش جدیده هادی کاظمی(باباشاه) یه روس هستش!
این سریال داره به موضوع شرق و غرب اشاره می کنه ![tafakor][taane]
اوحدی
6th November 2010, 03:56 PM
الان بلوتوس( مهران مدیری) وارده سریال شده. این بابا داره با چاپلوسی و پیش کش کردن کشورش و با دروغ جایی برای خودش تو دربار دست و پا میکنه. مثله کاری که بعضی از کشورهای غربی در مورده ایران انجام میدن.
مثال: منشور کوروش!
AHB
9th November 2010, 07:02 PM
البته بسیاری از منظور این سریال مسائل سیاسی روز کشور هم هست
اوحدی
10th November 2010, 12:16 PM
سری اول مجموعه، جایی که نیما وارده دوره تاریخی شده بود، دید که برزو خان خاطره ایی تعریف می کنه که پس گردن یه مزدور انگلیسی رو گرفت که تو این لحظه نیما به طرز تحقیر آمیزی خندید!
این چه معنی ایی می تونه داشته باشه ؟
تمام مسائلی که تو این سریال هست مسائل روز کشورمونه شکی هم توش نیست.
آیا کشوری که سالها ایران رو چپاول کرده الآن این کارو نمی خاد این کارو انجام بده؟
یا شیوه استعمارشون عوض شده ؟
ati1538
21st November 2010, 03:49 PM
سلام من تازه عضو شدم و فقط به خاطر نظر دادن راجع به سریال قهوه ی تلخ.
ببخشیدا اما من عقیده دارم هرکس میگه این سریال تاریخ رو مسخره کرده کاملا از سر دل و گذروندن وقت نگاه میکنه ،کارهای آقای مدیری همیشه پیام داره و واقعیت هارو نشون میده همه ی مسائلی که در این سریال رخ میده عین واقعیت جامعه ی الآنه و نباید منکر ش بود [tafakor]
delfan
30th November 2010, 03:47 PM
دوستان توجه کنید که یک برنامه ی طنز نگاه می کنید نه یک مستند تاریخی، نباید توقع داشته باشید که اصلا شوخی و یا طنزی در مورد تاریخ در اون دیده نشه، ولی هر چه دیدم توهینی به تاریخ ایران نبود، سعی کنید با فکر بازتر این فیلم رو ببینید شاید در بین حرفهاش درد دل شما رو هم گفته باشه.
warrior
3rd February 2011, 03:52 PM
راستی دوستان این شایعاتی که جدیدا درباره ترویج فرماسونری در فهوه تلخ میگن رو شنیدید؟؟؟
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.