*FATIMA*
19th September 2010, 03:50 AM
از کلیه دوشیزگان قدبلند زیباروی واجد شرایط زیر نقاضا داریم نقاضامه ها و رزومه خود را جهت ربودن دل بنده به صورت پیغام در قسمت نظرات یا به وسیله ایمیل به نشانی بنده بفرستید .
بدیهی است پس از انجام بررسیهای کامل ، نام افراد دارای صلاحیت به وسیله همین تریبون اعلام خواهد شد .
نکته : ما تو کارمون پارتی بازی نداریم ، یعنی لطفاً از قرار دادن پول نقد در نامه یا پیغام خود بپرهیزید و هی نگید ما فامیل فلانی هستیم .
شرایط پذیرش :
1/ سن بالاتر از 18 سال و کمتر از 22 سال باشد
2/ قد کمتر 165 سانتیمتر و بالاتر از 175 سانتیمتر نباشد
3/ افراد خیلی ترکه ای و زیادی چاق قابل پذیرش نیستند ( چون من حوصله رژیم چاقی و کلاس لاغری ندارم )
4/ هر وقت من خواستم میریم هر رستورانی که من گفتم . آبگوشت ، کوفته ، کله پاچه ، سیرترشی دوست دارم
5/ اهل کادو خریدن و هر روز لاو ترکوندن نیستم
6/ اگر خدای نکرده ، زابنم لال ، خدا اون روز رو نیاره که ازدواج کردم و وبال گردم شدی نداریم . خوشم نمیاد
7/ عمراً نفقه بدم . چهارده تا هم بیشتر مهر نمیکنم
8/ باید یه جایی کار کنی ، یه کاری هم واسه عصر من گیر میاری چون حوصله مسافرکشی و رانندگی ندارم
9/ بابات باید پولدار باشه تا من در صورت لزوم بتونم بتیغمش
10/ پول اضافی ندارم برای پوشک کامل بچه بدم . میری کهنه و لاستیک میخری ، خودت میشوری
11/ به مامانت میگی سیسمونی خوب بیاره
12/ باید خوشکل باشی چون پول واسه لوازم آرایش نمیدم
13/ موهای وزوزی نباید داشته باشی ، چون نرم کنده ایرانی الان شیشه ای هزار تومن شده
14/ موهای خرمایی و مشکی رو ترجیح میدم
15/ نباید ورزشکار باشی چون قدرتت خیلی زیاد میشه
16/ اگه سرکار بری یا کاری داشته باشی نباید دیرتر از 5 خونه باشی
17/ از الان باید کلاس آیروبیک بری تا چند سال دیگه بدهیکل نشی ، پولشم از بابات بگیر . من 10 سال دیگه زن شکم گنده نمیخوام
18/ باید فال قهوه بلد باشی بگیری ، چون من دوست دارم
19/ مانتوی تنگ نمیپوشی
20/ دوستات رو هم هر روز نمیاری خونه ، فهمیدی
21/ یک ماشین ظرفشویی هم قاطی جاهازت بذار . دوست ندارم پوستم خراب شه
22/ لازم نیست برای یک خونه 50 متری ، جاهاز خونه 200 متری بخری
23/ من مبل تختخواب شو دوست دارم
حالا در خدمتیم
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
به نظر شما شرطی مونده ؟
بدیهی است پس از انجام بررسیهای کامل ، نام افراد دارای صلاحیت به وسیله همین تریبون اعلام خواهد شد .
نکته : ما تو کارمون پارتی بازی نداریم ، یعنی لطفاً از قرار دادن پول نقد در نامه یا پیغام خود بپرهیزید و هی نگید ما فامیل فلانی هستیم .
شرایط پذیرش :
1/ سن بالاتر از 18 سال و کمتر از 22 سال باشد
2/ قد کمتر 165 سانتیمتر و بالاتر از 175 سانتیمتر نباشد
3/ افراد خیلی ترکه ای و زیادی چاق قابل پذیرش نیستند ( چون من حوصله رژیم چاقی و کلاس لاغری ندارم )
4/ هر وقت من خواستم میریم هر رستورانی که من گفتم . آبگوشت ، کوفته ، کله پاچه ، سیرترشی دوست دارم
5/ اهل کادو خریدن و هر روز لاو ترکوندن نیستم
6/ اگر خدای نکرده ، زابنم لال ، خدا اون روز رو نیاره که ازدواج کردم و وبال گردم شدی نداریم . خوشم نمیاد
7/ عمراً نفقه بدم . چهارده تا هم بیشتر مهر نمیکنم
8/ باید یه جایی کار کنی ، یه کاری هم واسه عصر من گیر میاری چون حوصله مسافرکشی و رانندگی ندارم
9/ بابات باید پولدار باشه تا من در صورت لزوم بتونم بتیغمش
10/ پول اضافی ندارم برای پوشک کامل بچه بدم . میری کهنه و لاستیک میخری ، خودت میشوری
11/ به مامانت میگی سیسمونی خوب بیاره
12/ باید خوشکل باشی چون پول واسه لوازم آرایش نمیدم
13/ موهای وزوزی نباید داشته باشی ، چون نرم کنده ایرانی الان شیشه ای هزار تومن شده
14/ موهای خرمایی و مشکی رو ترجیح میدم
15/ نباید ورزشکار باشی چون قدرتت خیلی زیاد میشه
16/ اگه سرکار بری یا کاری داشته باشی نباید دیرتر از 5 خونه باشی
17/ از الان باید کلاس آیروبیک بری تا چند سال دیگه بدهیکل نشی ، پولشم از بابات بگیر . من 10 سال دیگه زن شکم گنده نمیخوام
18/ باید فال قهوه بلد باشی بگیری ، چون من دوست دارم
19/ مانتوی تنگ نمیپوشی
20/ دوستات رو هم هر روز نمیاری خونه ، فهمیدی
21/ یک ماشین ظرفشویی هم قاطی جاهازت بذار . دوست ندارم پوستم خراب شه
22/ لازم نیست برای یک خونه 50 متری ، جاهاز خونه 200 متری بخری
23/ من مبل تختخواب شو دوست دارم
حالا در خدمتیم
.
.
.
.
.