PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سیر تکامل آقا پسرها

*FATIMA*
19th September 2010, 03:21 AM
سن 14 سالگی : تازه توی این سن ، هر رو از بر تشخیص میدن . اول بدبختی[negaran]
سن 15 سالگی : یاد میگیرند که توی خیابان به مردم نگاه کنن ... از قیافه خودشون بدشون میاد [nadidan]
سن 16 سالگی : توی این سن اصولاً راه نمیرن ، تکنو میزنن ... حرف هم نمیزنن ، داد میزنن ... با راکت تنیس هم گیتار میزنن[taajob]
سن 17 سالگی : یه کمی مثلاً آدم میشن ... فقط شعرهاشونو بلندبلند میخونن ... یادش به خیر اون روزها که تکنو نبود راک ن رول میخوندن[tafakor]
سن 18 سالگی : هر کی رو میبینن تا پس فردا عاشقش میشن ... آخ آخ ... آهنگ های داریوش مثل چسب دوقلو بهشون میچسبه[bamazegi]
سن 19 سالگی : دوست دارن ده تا رو در آن واحد داشته باشن ... تیز میشن ... ابی گوش میدن[taajob][soal]
سن 20 سالگی : از همه شون رودست میخورن ... ستار گوش میدن که نفهمن چی شده[nishkhand][khanderiz]
سن 21 سالگی : زندگی رو چیزی غیر از این بازیها میبینن ... مثلاً عاقل میشن[tashvigh]
سن 22 سالگی : نه ... میفهمن که زندگی همش عشقه ... دنبال یه آدم حسابی میگردن[negaran][esteress]
سن 23 سالگی : یکی رو پیدا میکنن اما مرموز میشن ... دیدشون عوض میشه[sootzadan]
سن 24 سالگی : نه ... اون با یه نفر دیگه هم دوسته ... اصلاً لیاقت عشق منو نداشت[khande]
سن 25 سالگی : عشق سیخی چند ؟ ... طرف باید باباش پولدار باشه ... حالا خوشکل هم باشه بد نیست[taajob3]
سن 26 سالگی : این یکی دیگه همونیه که همه ی عمر میخواستم ... افتخار میدین غلامتون باشم ؟[narahatishadid]
سن 27 سالگی : آخیش[movafaghiyat]
سن 28 سالگی : کاش قلم پام میشکست و خواستگاری تو نمیومدم[khandeshadid]

omega
19th September 2010, 03:32 AM
سن 23 سالگی : یکی رو پیدا میکنن اما مرموز میشن ... دیدشون عوض میشه[sootzadan]
سن 24 سالگی : نه ... اون با یه نفر دیگه هم دوسته ... اصلاً لیاقت عشق منو نداشت[khande]

اين 2 تا شکل اخرو خوب اومدي......بازم چاق شدم...!

داداشی
19th September 2010, 03:41 AM
اوووووووووووووووووووووووو ووووو تا الان پس شدي 260 كيلو[nishkhand]
اگه اينايي كه ميگي پسرن پس من چيم كه تا 22 هيچ كدومش نبودم؟

sl-lal-l12okl-l
19th September 2010, 02:05 PM
آفا منم اعتراض دارم [nishkhand][khande]

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد