PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آهو خردمند:نقاشي من تحت تاثير سينما و تئاتر است

NeshaNi
19th September 2010, 12:37 AM
آهو خردمند:
نقاشي من تحت تاثير سينما و تئاتر است

http://64.130.220.65/Thumbnails/pics/1389/6/Art/wh120-818.jpg (http://njavan.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fisna.ir%2FISNA%2FP icView.aspx%3FPic%3DPic-1615283-1%26Lang%3DP)

نمايشگاه نقاشي‌هاي آهو خردمند با عنوان «از نقش تا نقش» شامگاه جمعه 26 شهريور ماه با حضور چهره‌هاي هنر در گالري شيرين آغاز به كار كرد.

به گزارش گروه دريافت خبر خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)،آهو خردمند در اين نمايشگاه 15 تابلوي نقاشي ارائه كرده است و در حركتي خلاقانه از هر تابلوي نقاشي عكاسي ديتيل گرفته و آنرا در اندازه هاي بزرگ روي بوم نيز چاپ كرده كه شمار اين آثار نيز 27 عدد است.

آهو خردمند 42 سال است كه در عرصه سينما و تئاتر ايفاي نقش مي‌كند و براي اين نمايشگاه هم پرفورمنسي از گروه 15 نفره‌اي از شاگردان كلاس كارنامه به كارگرداني خود ترتيب داده كه روي فورمها و حالت‌هاي موجود در تابلوهايش كار كرده‌اند. اين كار به شكل عكسي است كه روي صحنه از نمايش گرفته شده است.

او با اعتقاد بر حسي بودن نقاشي‌هايش در مورد ازدحام و وجود انسان در آثارش مي‌گويد: «اوايل نمي‌دانستم اين ازدحام و خلاقيت از كجا آمده اما با گذشت زمان دريافتم اين بدليل تاثير سينما و تئاتر روي من است چون من در هر كاري كه بازي مي‌كنم حداقل با 50 نفر سرو كار دارم و اگر در كارها دقت كنيد صحنه، بازيگرو گريم وجود دارد و اينها مجموعه‌اي را تشكيل دادند كه كاملا غير ارادي بوده است».

بنا بر اين گزارش،آهو خردمند زندگي را به تصوير كشيده است.زندگي كه از نظر او روي صحنه و در سينما روي پرده شكل مي‌گيرد و اين بار به گونه‌اي ديگر روي بوم كشيده شده است. تنها يك مسئله رازگونه در آثار باقي مي‌ماند كه هر كس بايد خود پي به آن برد كه اين آدم ها به كجا مي‌روند؟ بدنبال چه چيزي هستند؟ چرا همگي دست‌هايشان رو به بالا دراز است؟ در برابر اين سوالها هرفردي تعبير خود را دارد.

خط‌هاي كج و معوج كه در اثر نقش مهمي ندارند به معني كلافگي‌هايي است كه در زندگي گاهي براي هر شخصي اتفاق مي‌افتد. آثار او را مي‌توان در شاخه‌اي از رئالسيم اجتماعي آميخته با اكسپرسيونيسم دسته‌بندي كرد.

خردمند در مورد پلات‌هاي گرفته شده از آثارش مي‌گويد: «بعضي از آثارم در مجموعه شخصي‌ام قرار دارند. از آنها جزيياتي گرفته‌ام كه خود قابليت اين را دارند كه به طور جداگانه تابلو شوند و در اصل نقاشي‌ها نقاط ريز و مينياتوري هست كه با بزرگ شدن آن بيننده پي به جزئيات آن مي‌برد».

او مي‌گويد:« نقاشي‌هاي اوليه‌اش همگي تك رنگ هستند اما كم كم با گذشت زمان رنگ‌هاي بيشتري وارد آثارش شدند.
چهره‌هاي آثارش بيشتر زن هستند. شايد از بعد زنانه به موضوع ذهني‌اش پرداخته و شايد هم اين رستاخيزي از جنس زنانه است، اما خود او معتقد است كه به هر حال اين يك كار زنانه است اما ارادي نبوده است مثل شعر گفتن كه من تصميم گيرنده نيستم به شكلي خود جوش شكل مي‌گيرد».

گفتني است؛ در اين مراسم هنرمنداني همچون آتيلا پسياني، آزيتا حاجيان، مهراوه و مليكا شريفي نيا، ابوالقاسم طالبي ، كامران عدل، مائده طهماسبي، ياسمين سينايي و... حضور داشتند.

نمايشگاه نقاشي‌هاي آهو خردمند تا 31 شهريور ماه در گالري شيرين ادامه خواهد داشت و علاقمندان مي‌توانند همه روزه (غير از دوشنبه‌ها) از ساعت 11 صبح تا 20 شب از اين آثار ديدن كنند.
گالري شيرين در بلوار اندرزگو،خيابان سليمي، باغ انجمن خوشنويسان واقع شده است.
منبع:ایسنا

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد