PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خبر مصرف سبزي موجب كاهش چربي و قند خون مي‌شود



Mina_Mehr
18th September 2010, 05:50 PM
سبزي‌ها در تنظيم دستگاه گوارش نقش اساسي دارند.جذب چربي و مواد قندي را كاهش مي‌دهند و در پيشگيري از ديابت و امراض قلبي - عروقي موثر هستند.

يك متخصص تغذيه گفت: سبزي‌ها در تنظيم دستگاه گوارش نقش اساسي دارند.جذب چربي و مواد قندي را كاهش مي‌دهند و در پيشگيري از ديابت و امراض قلبي - عروقي موثر هستند.

زهرا عبداللهي در گفت‌و‌گو با فارس، افزود: سبزي‌ها و ميوه‌ها نيز از گروه‌هاي اصلي غذايي هستند كه مصرف حداقل 3 تا 5 واحد در روز آنها توصيه مي شود. عمده ويتامين‌ها و املاح معدني مورد نياز بدن از طريق مصرف ميوه‌ها و سبزي‌ها برطرف مي‌شوند.

وي گفت: علاوه بر اين مواد آنتي اكسيدان موجود در سبزي‌ها و گياهان در پيشگيري از امراض قلبي- عروقي و سرطان‌ها نقش دارند و از آن جا كه منبع غني از فيبر هستند در تنظيم دستگاه گوارش نقش اساسي دارند و جذب چربي و مواد قندي را كاهش مي‌دهند، در پيشگيري از ديابت و امراض قلبي - عروقي موثر هستند.

اين متخصص تغذيه افزود: البته اين خواص در سبزي تازه است و سبزي‌ها و ميوه‌ها هر قدر مانده‌تر باشد از ارزش غذايي آن كاسته مي‌شود. ضمن اينكه سبزي خام ارزش غذايي بيشتري نسبت به سبزي پخته دارد.

عبداللهي گفت: هم اكنون با روند فزاينده و هشدار دهنده بيماري‌هاي مزمن در كشور مثل بيماري‌هاي قلبي - عروقي، ديابت و سرطان‌ها مواجه هستيم كه يكي از دلايل آن قطعاً تغذيه نامناسب است.

وي افزود: بنابراين براي جلوگيري از اين بيماري‌ها بايد رعايت 2 اصل تنوع و تعادل را در برنامه غذايي خود بگنجانند و تلاش كنند با هر اندازه درآمدي كه داريم از مواد غذايي كه در دسترس است استفاده بهينه كنيم. همچنين سعي كنيم مصرف مواد قندي، چربي و نمك را در برنامه غذايي خود كنترل كنند.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد