PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تست روانشناسی تست خودشناسی: تا چه حد زندگی را به کام خود تلخ می کنید ؟

sl-lal-l12okl-l
15th September 2010, 02:49 PM
در این تست پاسخ مثبت به هر سوال 5 امتياز دارد.

1- هميشه بدون تعمق کافي چيزهايي مي گويم که بعدا باعث کدورت و سوء تفاهم بين من و ديگران مي شوند.

2-هميشه با نگراني به آينده نگاه مي کنم و انتظار پيشامدهاي ناجوري را دارم.

3-اکثرا در گذشته زندگي مي کنم. خاطرات و اتفاقات گذشته را در ذهنم مرور مي کنم و وقتي حالم را با گذشته مقايسه مي کنم به گذشته ام حسرت مي خورم.

4-همواره کارهاي امروز را به فردا موکول مي کنم.

5-اگر کسي به من اهانتي بکند ديگر تمام روزم خراب مي شود.

6-اگر با کسي برخورد کنم که خلق عصبي و تندي دارد بشدن تحت تاثير وي قرار مي گيرم.

7-وقتي درست به زندگيم نگاه مي کنم مي بينم که هميشه تمايل داشته ام که از کاه کوه بسازم.

8-وقتي با کسي روبرو مي شوم که در نگاه اول به دلم نمي چسبد مي دانم که هرگز نمي توانم با وي رابطه اي داشته باشم.

9-براي اينکه جلوي ناراحتي هاي بعدي را بگيرم تنها همه کار را انجام مي دهم و از کسي کمکي نمي خواهم.

10-هميشه در درونم پراز فشار است و براي خودم ساعات آرامش فراهم نمي کنم.

11-اگر در کاري آنطوري که آنرا در دهنم تصور کرده ام موفق نشوم بشدت خودم را به محاکمه مي کشم.

12-اصلا حساب و کتاب پولم را ندارم. و يا: آنقدر حساب و کتاب مي کنم تا هيچ پول بيخودي خرج نکنم که اينکار زياد وقتم را مي گيرد و برايم مشکل بوجود آورده است.

13-وقتي مي بينم کسي به کاري که من انجام مي دهم توجه لازم را نمي کند خلقم از دست وي تنگ مي شود.

14-وقتي کسي از من انتقاد مي کند و يا به جانم نق مي زند با خودم فکر مي کنم که وي به من علاقه ندارد.

15-اگر کاري را که مي خواهم از پيش نرود دنيا پيش رويم تيره و تار مي شود.

16-هميشه آدمها را مقصر مي دانم مگر اينکه خلاف آن ثابت شود.

17-وقتي در کاري موفقيتي بدست مي آورم، موفقيتم آنچنان که بايد و شايد بنظرم نمي آيد.

18-فکر مي کنم نبايد به آدمهاي ديگر اعتماد کرد چرا که همه بد مرا مي خواهند.

19-هيچ وقت احتياج به کمک ديگران نداشته ام و ندارم.

20-کاري را که هر روز انجام مي دهم دوست ندارم و اصلا بيهوده دارم زندگيم را خراب مي کنم

امتیاز های بدست آمده را با هم جمع بزنید و معنی امتیاز خود را در زیر مشاهده بفرمائید

کمتر از 40 = به اين معنا است که زيادتر از حد قابل قبول زندگي را به کام خود تلخ نمي کنيد.

بين 40 الي 50 = لازم است تا حدي در رفتار خودتان تجديد نظر کنيد.

بالاتر از50= بايد واقعا به فکر باشيد و براي تغيير اين افکار کاري بکنيد. به عباراتي که به آنها پاسخ مثبت داده ايدبا دقت نگاه کنيد و در مورد هر کدام از خود بپرسيد: «چطور است که من اين فکر را دارم؟» و سپس براي تغيير آن برنامه ريزي کنيد.

امین_بد
15th September 2010, 04:02 PM
امتیاز من: 30

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد