توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اشتباه ملکوت است یا نه؟
eli20
14th September 2010, 03:51 PM
سلام به همه خوبین؟یه چیزی هست که ذهن منو به خودش جلب کرده اون فرشته ای که آقای تهامی نقشش رو بازی میکردند واقعا کی بود؟
1-اگه فرشته ای بود از جانب خدا و ماموری فقط برای درست کردن کارهای چند روز آخر حاج فتاح پس چرا گفت من همیشه پیشت بودم حاجی؟چون ما طبق احادیثمون داریم که خدا میفرماید من برای اینکه نمیخوام آبروی بندم حتی پیش فرشتگانم بره هر روز فرشته ای رو که مراقب اعمال اونه عوض میکنم
2-اگه اعمال اون بود که به صورت انسانی آمده بود ما در احادیث داریم که بعد از مرگ آن رو ملاقات میکنه تازه خود فیلم هم میگفت که فرشتست
من موندم گفتم شاید از شما عزیزان کمک بگیرم بهتره[golrooz]
AHB
14th September 2010, 04:23 PM
اشتباه ملکوته
یعنی اشتباه فیلمه
امین_بد
15th September 2010, 10:47 AM
ولی در کل فیلم عالی بود. تازه آهنگ تیتراژ آغازی هم جالبه و خوشحال میشم مورد بحث قرار داده بشه. این یک آهنگ ترکیه ای هست.
مرمت گر
15th September 2010, 01:23 PM
منم دقیقا همین سوال به ذهنم رسید ولی بهرحال مکالمه بین حاجی و فرشتهه خیلی باحال بود
neginekimiya
15th September 2010, 04:21 PM
سلام
متاسفانه من این سریال ندیدم و فقط قسمت اولشو دیدم از موضوعش خوشم نیومد . ولی فکر کنم این فرشته منظورش همون فرشته ای هست که تمامی اعمال انسانها رو مینویسه . حالا اگه کسی از بخش مذهبی پاسخ این سوال رو بده بهتره . [labkhand][entezar2]
eli20
18th September 2010, 04:01 PM
ممنون از همه یعنی واقعا این اشتباه اگه اشتباه باشه جای انتقاد نداره که تو کشور اسلامی با این همه کارشناس اتفاق بیفته؟چه جوابی میشه داد؟آیا بهتره بگیم نظارت درست نیست؟
امین_بد
18th September 2010, 04:23 PM
ممنون از همه یعنی واقعا این اشتباه اگه اشتباه باشه جای انتقاد نداره که تو کشور اسلامی با این همه کارشناس اتفاق بیفته؟چه جوابی میشه داد؟آیا بهتره بگیم نظارت درست نیست؟
بله نظارت درست انجام نمیشه.
eli20
18th September 2010, 05:01 PM
پس وقتی ما که کیگیم کشور اسلامی داریم نظارت به یه فیلم نمیتونیم بکنیم چه جوری میخوایم جهان رو نجات بدیم؟
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.