توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دختران شادتر از پسران هستند
sl-lal-l12okl-l
11th September 2010, 11:55 PM
بر اساس یک پژوهش میانگین نمره شادکامی دختران ۴۵٫۸ درصد و میانگین نمره شادکامی پسران ۴۳٫۹ درصد به دست آمده است و این یافته نشان می دهد که دختران تا حدودی شادتر از پسران هستند.
این پژوهش که توسط موسسه خدمات مشاوره ای، جوانان و پژوهشهای اجتماعی آستان قدس رضوی انجام گرفته حاکی از آن است که تمایل زیاد به مشارکت در امور جمعی با بالا بودن نمره شادکامی افراد عضو در تشکلهای اجتماعی و فرهنگی رابطه مستقیمی دارد و نمره شادکامی آنها بیش از افراد غیر عضو در تشکلهای مذکور است. نتایج این طرح نشان داد که پاسخگویان به ترتیب عضویت بیشتری در تشکلهای بسیج، باشگاه ورزشی، هیات مذهبی، کانون مساجد، انجمن عملی و فرهنگی، موسسه خیریه، انجمن ادبی، هنری، انجمن اولیاء و مربیان داشته اند.
یافته های این پژوهش رابطه معناداری را بین مؤلفههای مختلف شادکامی و راهبرد مقابلهای متمرکز بر هیجان و مقابله متمرکز بر حل مسأله نشان داد، بین راهبرد مقابلهای نامؤثر و کمتر مفید و مؤلفههای مخلتف شادکامی رابطه معنی داری وجود نداشت.
نتایجی که در بررسی میانگین نمره شادکامی بر حسب گروههای سنی بدست آمده است حکایت از آن دارد که در گروه ۱۵ تا ۱۹ سال، ۴۴٫۸، در گروه ۲۰ تا ۲۴ سال، ۴۵٫۲۴ و در گروه ۲۵ تا ۲۹ سال ۴۵٫۲۶ بوده است.
در بررسی تمایل به شرکت در فعالیتهای دسته جمعی و گروهی ، مشخص شد ۵۹ درصد پاسخگویان در حد زیاد و خیلی زیاد،۲۸٫۴ درصد در حد متوسط و ۱۲٫۵ درصد در حد کم و خیلی کم به شرکت در فعالیتهای دسته جمعی و گروهی تمایل دارند.
یافته های این پژوهش حاکی از آن است که افرادی که از میزان شادکامی بالاتری بهره مند هستند از راهبردهای موثرتر و افرادی که کمتر شادکام هستند از راهبردهای کمتر مفید استفاده می کنند.
هدف از این پژوهش بررسی میزان شادکامی در جوانان و نوجوانان شهر مشهد و بررسی رابطه آن با مشارکت اجتماعی و راهبردهای مقابله ای است.
حجم نمونه آماری شرکت کننده در این پژوهش شامل ۵۳۵ نفر نوجوان و جوان ۱۶ تا ۲۹ ساله شهر مشهد است که با روش نمونه گیری طبقه ای تصادفی از بین مناطق ۱۲ گانه شهر مشهد انتخاب شده اند.
تعریف راهبردهای مقابله ای که در این طرح مورد معیار قرار گرفته، کوششهای شناختی و رفتاری برای مهار کردن نیازها، مدارا با خواستهای درونی و بیرونی و تعارضهای بین آنها که به عنوان تقاضای سنگین یا فراتر از منابع شخصی در نظر گرفته میشود.
منبع: سلامت
7raha7
12th September 2010, 08:09 AM
خب این که تعجبی نداره... یه زمانی میگفتن دخترا حتی به ترک دیوار هم میخندن... [nishkhand][nishkhand][nishkhand]بعد نگید ما خیلی خودمون رو تحویل میگیریم ها!!!
sl-lal-l12okl-l
12th September 2010, 02:22 PM
[nishkhand][nishkhand][nishkhand]بعد نگید ما خیلی خودمون رو تحویل میگیریم ها!!!
[nadanestan] مگه جز این اتفاق هم قراره بیوفته؟![nishkhand][khande]
7raha7
13th September 2010, 07:49 AM
[nadanestan] مگه جز این اتفاق هم قراره بیوفته؟![nishkhand][khande]
خب مگه شاد بودن بده؟؟؟ بهتر از اینه که وقتی شکست عشقی میخوریم بریم بیفتیم یه گوشه و معتاد شیم یا خودکشی کنیم[nishkhand]!
sl-lal-l12okl-l
15th September 2010, 02:44 PM
بهتر از اینه که وقتی شکست عشقی میخوریم بریم بیفتیم یه گوشه و معتاد شیم یا خودکشی کنیم[nishkhand]!
wow
بسوزه پدر تجربه! [nishkhand] این شاد بودن شما جماعت نسوان جامعه ! تو هر زمینه ای که برسی بشه بر ضرر جماعت تحت ظلم ماست! [negaran]
طبق آمار تاریخی از رانده شدن آدم از بهشت گرفته تا جنگ جهانی و آنفولانزا خوکی و رکود اقتصادی جهانی و سهمیه بندی شدن بنزین! زیر سر همین لبخند شما خانم هاست! [gerye][nishkhand]
7raha7
17th September 2010, 07:16 AM
wow
بسوزه پدر تجربه! [nishkhand] این شاد بودن شما جماعت نسوان جامعه ! تو هر زمینه ای که برسی بشه بر ضرر جماعت تحت ظلم ماست! [negaran]
طبق آمار تاریخی از رانده شدن آدم از بهشت گرفته تا جنگ جهانی و آنفولانزا خوکی و رکود اقتصادی جهانی و سهمیه بندی شدن بنزین! زیر سر همین لبخند شما خانم هاست! [gerye][nishkhand] خب آدم باید خودش با عقل خودش بره جلو... ما خانوما این اصلو میدونیم و هیچوقت به حرف شما آقایون توجه نمیکنیم... شماها نمیدونیتش و به حرفایی که ما برای سرکارگذاشتن شما زدیم گوش می دید و نتیجه این میشه!!!از بهشت میفتیم بیرونننننن!!![nishkhand][nishkhand][nishkhand]
sl-lal-l12okl-l
17th September 2010, 06:50 PM
خب آدم باید خودش با عقل خودش بره جلو... ما خانوما این اصلو میدونیم و هیچوقت به حرف شما آقایون توجه نمیکنیم... شماها نمیدونیتش و به حرفایی که ما برای سرکارگذاشتن شما زدیم گوش می دید و نتیجه این میشه!!!از بهشت میفتیم بیرونننننن!!![nishkhand][nishkhand][nishkhand]
بعدش بگید ما آقایون تحت ظلم در حق شما اجحاف میکنیم! قربون اون اشکهای شبه تمساحتون که سنگ رو هم میاره تو راه! پس رسما اعتراف کردی که با احساسات پاک ما بازی میکنید! خدایش خجالت نمیکشین! شما خانوم ها کار دیگه بلد نیستین آیا؟ [nadanestan][soal][sokoot]
Outta_Breathe1020
17th September 2010, 08:47 PM
بعدش بگید ما آقایون تحت ظلم در حق شما اجحاف میکنیم! قربون اون اشکهای شبه تمساحتون که سنگ رو هم میاره تو راه! پس رسما اعتراف کردی که با احساسات پاک ما بازی میکنید! خدایش خجالت نمیکشین! شما خانوم ها کار دیگه بلد نیستین آیا؟ [nadanestan][soal][sokoot]
احساسات پاک آقایون؟؟ بازی کردن با این احساسات پاک؟؟!!
خدایااااا!!
لااقل یه چیزی بگین که آدم خنده اش نگیره دیگه!!!
7raha7
18th September 2010, 07:11 AM
بعدش بگید ما آقایون تحت ظلم در حق شما اجحاف میکنیم! قربون اون اشکهای شبه تمساحتون که سنگ رو هم میاره تو راه! پس رسما اعتراف کردی که با احساسات پاک ما بازی میکنید! خدایش خجالت نمیکشین! شما خانوم ها کار دیگه بلد نیستین آیا؟ [nadanestan][soal][sokoot] کدوم اشک؟؟؟ آقا برعلیه خودتون مدرک نذارید... دو حالت داره... یا متأهلین که در اون صورت اینا رو برای خانومتون پست میکنم![nishkhand]یا مجرد که در اونصورت بازم اینا رو وا3 همسر آیندتون و مادرتون پست می کنم[nishkhand]و در هر دو صورت یک زندگی از هم پاشیده میشه!!![khande][khande][khande]که همش هم تقصیر شماس که مدرک به جا میذارید... باور کنید ما مأموریم و معذور!!! آخه گفتن در کار خیر ... بقیه اش یادم نیست... اما خب اینم یه جور کار خیره دیگه!!! منظورم افشاگریه![nishkhand][nishkhand][nishkhand]
احساسات پاک آقایون؟؟ بازی کردن با این احساسات پاک؟؟!!
خدایااااا!!
لااقل یه چیزی بگین که آدم خنده اش نگیره دیگه!!!
راست میگه... کدوم احساس؟؟؟ اصلا what r u talking about???
eli20
18th September 2010, 06:04 PM
تا رها هست من خیالم از حق و حقوقمون راحته[nishkhand]
omega
18th September 2010, 11:43 PM
واقعا کسي نمي تونه با رها بحث را بندازه 3سوته کم مياره.
من هر دفه پستاشو مي خونم 2 کيلو چاق مي شم.
sl-lal-l12okl-l
19th September 2010, 12:37 AM
تا رها هست من خیالم از حق و حقوقمون راحته[nishkhand]
من شدیدا خسته نباشد! عرض میکنم! [tafakor][nishkhand]
واقعا کسي نمي تونه با رها بحث را بندازه 3سوته کم مياره.
من هر دفه پستاشو مي خونم 2 کيلو چاق مي شم.
تو هم 1 فکری به حال اضافه وزنت کنی بد نیست ها!!!! [nishkhand]
ای خانوم رها!!![nadidan] مشکل شیوع اعتقادیتون کم بود بر مشکل ترویج چاقی در جامعه هم دامن زدید! دارید خطرناک میشد هااااااا [nishkhand][tafakor]
Outta_Breathe1020
19th September 2010, 02:37 AM
ای خانوم رها!!![nadidan] مشکل شیوع اعتقادیتون کم بود بر مشکل ترویج چاقی در جامعه هم دامن زدید! دارید خطرناک میشد هااااااا [nishkhand][tafakor]
اینم از نتایج کم آوردن و این گونه موارد!!! [cheshmak]
بحث از موضوعش خارج میشه و میره تو جاده خاکی بلکه از اون جا به یه نتیجه ای بشه رسید [nishkhand]
آقایون زودتر از اینا باید خطر خانوم رها رو احساس میکردن!![nishkhand]
پژواک
19th September 2010, 12:35 PM
اینم از نتایج کم آوردن و این گونه موارد!!! [cheshmak]
بحث از موضوعش خارج میشه و میره تو جاده خاکی بلکه از اون جا به یه نتیجه ای بشه رسید [nishkhand]
آقایون زودتر از اینا باید خطر خانوم رها رو احساس میکردن!![nishkhand]
اولا بررسی کنید کی بحث رو خارج کرده.مثلا اگه رها خانوم نبودن نه کسی چاق میشد نه کسی اعتراض میکرد نه کسی با تایپ کردن گرمای هوا رو افزایش میداد نه جنگلهای آمازون نابود میشد نه یخچالها آب میشدن نه اوزون سوراخ میشد و...
اگه آقایون میرن معتاد میشن(آمار خانومهای معتاد هم کم نیست) خانم ها انقدر عضلات فک پایین رو پرورش میدن که خطرش برای مباحث انرژی چندین برابر اعتیاده...
Victor007
19th September 2010, 01:06 PM
سلام ..
قبل از اینکه ناراحتی به وجود بیاد ، این بحث رو تموم کنید و دیگه ادامه ندید ..
omega
19th September 2010, 01:24 PM
اره .چقدر امضاي greenflame زيباست.
7raha7
20th September 2010, 07:23 AM
ای خانوم رها!!![nadidan] مشکل شیوع اعتقادیتون کم بود بر مشکل ترویج چاقی در جامعه هم دامن زدید! دارید خطرناک میشد هااااااا [nishkhand][tafakor] قضیه شیوع اعتقادی چیه؟؟؟ ضمنا هرجور می خواید بحث کنید بهم دیگه بی احترامی نکنید!!!
اولا بررسی کنید کی بحث رو خارج کرده.مثلا اگه رها خانوم نبودن نه کسی چاق میشد نه کسی اعتراض میکرد نه کسی با تایپ کردن گرمای هوا رو افزایش میداد نه جنگلهای آمازون نابود میشد نه یخچالها آب میشدن نه اوزون سوراخ میشد و...
اگه آقایون میرن معتاد میشن(آمار خانومهای معتاد هم کم نیست) خانم ها انقدر عضلات فک پایین رو پرورش میدن که خطرش برای مباحث انرژی چندین برابر اعتیاده... من واقعا از زندگی ناامید شدم...[nadidan] اصلا وجود من کلا برای دنیا ضرر و زیانه...!!! مخصوصا وا3 آقایون چون ... مگه ناظم نگفت بی خیال؟؟؟
سلام ..
قبل از اینکه ناراحتی به وجود بیاد ، این بحث رو تموم کنید و دیگه ادامه ندید ..
باشه بخاطر گل روی شما کوتاه میامممم....
اره .چقدر امضاي greenflame زيباست. ایول بابا!!! خیلی توپ تاپیکو عوض کردی!!! منم موافقم! حالا امضای من چطوره؟؟؟
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.