PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مرد نابارور براي مادر شدن زنش درخواست جدايي داد

Z a H r A
6th September 2010, 07:00 PM
مرد نابارور براي مادر شدن زنش درخواست جدايي داد

http://www.iranianuk.com/uk87/pic30/or_8786064.jpg

مردي در دادگاه خانواده مدعي شد كه همسرش عاشق فرزند است و چون اين مرد مشكل فرزنددار شدن دارد، به خاطر روحيه زنش مي‌خواهد از او جدا شود.

مردي 33 ساله به دادگاه خانواده شهيد محلاتي آمد و به رئيس شعبه 235 اين مجتمع قضايي مراجعه كرد.

اين مرد در حضور قاضي اين شعبه گفت: همسرم اصلاً اهل زندگي نيست و من هميشه حسرت زندگي ديگران را مي‌كشم.

وي ادامه داد: من نمي‌توانم در كنارش زندگي كنم چرا كه او عاشق فرزند است و من نمي‌توانم فرزند دار شوم و اين امر او را پژمرده كرده و او ديگر دستش به كار نيامده و كاري در خانه انجام نمي‌دهد.

زن 27 ساله در حضور قاضي شعبه 235 اين مجتمع گفت: من هيچ‌ كاري شكايتي نكردم و مي‌خواهم باز در كنار شوهرم زندگي كنم.

وي بيان كرد: شوهرم نبايد به خاطر نبود فرزند زندگي 9 ساله‌مان را خراب كند چرا كه من او را دوست دارم؛ من در اين همه سال با سختي و خوشي شوهرم ساختم و او نبايد به خاطر فرزند دار نشدن، اين زندگي مشترك را خراب كند.

زن با بيان اينكه نمي‌خواهم شوهرم به جاي من برايم تصميم بگيرد، اظهار داشت: من قصد جدايي نداشته و تحمل دوري شوهرم را ندارم و مي‌دانم او به اين شكل است.

مرد بار ديگر در مقابل قاضي شعبه گفت: نمي‌خواهم زندگي و آينده همسرم به خاطر من خراب و نابود شود.

زن با چهره‌اي برافروخته خطاب به مرد بيان كرد: من قصد جدايي ندارم و مي‌خواهم در كنارت باشم.

قاضي رسيدگي كننده به اين پرونده، زن و مرد را به مصالحه دعوت كرد و پرونده را مختومه اعلام كرد.

www.khabaronline.ir/news-90341.aspx

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد