PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : همكاري

alireza_riazi
3rd September 2010, 11:51 PM
سلام دوستان
خوبيد ؟ خوشيد؟ نماز و روزه هاتون قبول باشه.
راستش من تو فكر ساخت يه چيزي هستم ولي نمي دونم چي .
الان كه اومدم اينجا ديدم هر كس واسه خودش يه موضوع گفته . منظورم اين نيس كه موضوعتون بد باشه ها اتفاقا خوبه ولي شايد خيلي مناسب جامعه نباشه .به نظر من بهتر نيس كه روي يه موضوع تمركز كنيم كه اونو عملي كنيم؟ لطفا نظرتون رو بگيد.
در ضمن ازتون راهنمايي مي خوام : چه چيزي الان مورد نياز جامعه هست ؟ كمكم كنين كه پيداش كنيم و به اميد خدا و شما دوستان عمليش كنيم.

aliasabady
4th February 2011, 08:48 AM
شاید یکی از نیازها کشور در زمینه صنعت و معدن، ماشین آلات سنگین استخراج و حفاری باشه!
شاید کمتر لودری دیده باشید که روش volvo نوشته نشده باشه!

میلادزیرک
13th February 2011, 12:03 PM
سلام
برای ساخت یه طرحی کمک می خواهم.

0014
13th February 2011, 12:16 PM
یکی از نیاز های کشور در بخش صنایع نظامیه
کی میدونه موشک هایی که روی هدف هاشون قفل میشن چطوری کار میکنن؟[soal]

Ram60
24th February 2011, 10:51 PM
سلام دوستان
خوبيد ؟ خوشيد؟ نماز و روزه هاتون قبول باشه.
راستش من تو فكر ساخت يه چيزي هستم ولي نمي دونم چي .
الان كه اومدم اينجا ديدم هر كس واسه خودش يه موضوع گفته . منظورم اين نيس كه موضوعتون بد باشه ها اتفاقا خوبه ولي شايد خيلي مناسب جامعه نباشه .به نظر من بهتر نيس كه روي يه موضوع تمركز كنيم كه اونو عملي كنيم؟ لطفا نظرتون رو بگيد.
در ضمن ازتون راهنمايي مي خوام : چه چيزي الان مورد نياز جامعه هست ؟ كمكم كنين كه پيداش كنيم و به اميد خدا و شما دوستان عمليش كنيم.
تحصیلات و تخصصت چیه؟

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد