PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خبر بازيكن سابق استقلال در آستانه اعدام

Z a H r A
3rd September 2010, 05:12 PM
بازيكن سابق استقلال در آستانه اعدام

ستاره سرشناس و سال‌هاي دور باشگاه استقلال تهران (ع - ا) كه احتمالا نمي‌دانست مجازات قانوني و نگهداري ۴۰ گرم كراك چيست، در اعتراف خود گفت: اواخر دوران فوتبالم به سمت اعتياد گرايش پيدا كردم و براي مصرف مواد مخدر به پاتوق‌هاي خاصي رفتم هر روز در اين پاتوق‌ها، با دختران متفاوتي آشنا مي‌شدم و مواد مخدر بيشتر مصرف مي‌كردم تا اين كه ديدم يك معتاد تمام عيار شدم و از دوستانم ياد گرفتم چگونه براي مصرف شخصي خودم كراك بسازم!

اين فوتباليست سابق استقلال كه آخرين بار در تيم شهرستاني پاس بازي مي‌كرد اتهام ساخت كراك را پذيرفت اما نمي‌دانست چه مجازاتي منتظرش است!

به گفته بازپرس شهرياري از شعبه ۷ دادرسي امور جنايي تهران اين فوتباليست قبل از آن كه مجازات قانوني نگهداري ۴۰ گرم كراك را بداند جرم خود را پذيرفت و اصرار كرد خودش كراك توليد مي‌كند، اما وقتي شنيد طبق بند ۶ ماده ۸ قانون مبارزه با مواد مخدر، مجازات كسي كه بيش از ۳۰ گرم ماده از نوع هرويين يا كراك را نگهداري كند اعدام و مصادره اموال است، دست و پاي خود را گم كرد و ترسيد!

در حال حاضر با توجه به نوع جرم اين فوتباليست، پرونده او در اختيار دادگاه انقلاب تهران قرار گرفته و با استناد به قانون كه براي نگهداري ۴۰ گرم كراك مجازات اعدام و مصادره اموال در نظر گرفته است احتمالا بايد منتظر صدور حكم خود باشد ... مگر آن كه حقيقت چيز ديگري غير از اعترافات اوليه اين فوتباليست باشد.

www.ghatreh.com/news/5814340.html

AHB
3rd September 2010, 07:52 PM
ببخشید ولی اسمش رو نگفتین
کیه ؟

Z a H r A
4th September 2010, 11:15 AM
ببخشید ولی اسمش رو نگفتین
کیه ؟
والا راست و دروغ پاي شايعات ! [sootzadan]خبرها حاكي از اينه كه گويا يدالله اكبري هستش ![bietena]

AHB
4th September 2010, 11:47 AM
به نظره من شایعس

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد