sl-lal-l12okl-l
3rd September 2010, 01:42 AM
یك متخصص تغذیه گفت: مصرف تمبر هندی موجب كاهش تب، هضم غذا، كاهش فشارخون و كاهش كلسترول بد خون می شود.
مرتضی صفوی افزود: تمبر هندی فاقد چربی، كلسترول، سدیم و سرشار از پتاسیم است و مصرف آن موجب كاهش فشار خون و چربی خون می شود و جوش های جلدی و التهاب را كاهش می دهد.
این متخصص تغذیه افزود: مصرف تمبرهندی می تواند، در پیشگیری از سرطان و بیماری های مرتبط با آن در بدن مؤثر باشد. مصرف تمبر هندی موجب پائین آمدن تب می شود، به هضم غذا كمك می كند و خنك كننده بدن است.
صفوی گفت: مصرف آن تشنگی را رفع می كند و دل بهم خوردگی و تهوع را از بین می برد و پوست تمبر هندی نیز قابض و رفع كننده اسهال است.
وی اضافه كرد: زیاد خوردن و افراط در مصرف تمبر هندی البته موجب بروز زخم روده، سرفه و سنگینی معده می شود.
مرتضی صفوی افزود: تمبر هندی فاقد چربی، كلسترول، سدیم و سرشار از پتاسیم است و مصرف آن موجب كاهش فشار خون و چربی خون می شود و جوش های جلدی و التهاب را كاهش می دهد.
این متخصص تغذیه افزود: مصرف تمبرهندی می تواند، در پیشگیری از سرطان و بیماری های مرتبط با آن در بدن مؤثر باشد. مصرف تمبر هندی موجب پائین آمدن تب می شود، به هضم غذا كمك می كند و خنك كننده بدن است.
صفوی گفت: مصرف آن تشنگی را رفع می كند و دل بهم خوردگی و تهوع را از بین می برد و پوست تمبر هندی نیز قابض و رفع كننده اسهال است.
وی اضافه كرد: زیاد خوردن و افراط در مصرف تمبر هندی البته موجب بروز زخم روده، سرفه و سنگینی معده می شود.