توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : توضیح لغاز یا گوشواره؟
پژواک
1st September 2010, 04:47 PM
کسی میتونه یه عکس از لغاز(گوشواره) ساختمون بذاره یا توضیحش بده؟مر30[golrooz][golrooz]
ЛίL∞F∆R
2nd September 2010, 12:05 AM
لغاز: برجستگی عمودی کنار دیوارها
http://urfile.net/files/oujcaj7qmovzdc9lyfd9.jpg
اینو میگن لغاز (loghaz) ،تو آجر چینی اینکارو میکنن که دیوار های طولانی نریزن
محل لغاز هم باید به صورت هشته گیری اجرا بشه...
پژواک
2nd September 2010, 01:46 PM
آخه تو کتاب صفیر سیمرغ دکتر اسلامی ندوشن گفته گوشواره مسجد شیخ لطف الله تو کتاب دوم دبیرستان ادبیات ریاضی و تجربی هم گوشواره لغاز معنی شده غلطه؟
ЛίL∞F∆R
2nd September 2010, 03:00 PM
نه درسته...
معماران بيشتر لغاز مي گن ولي ادبيات هم اصطلاح گوشواره رو براش به كار مي بره كه اون هم درسته...
پژواک
2nd September 2010, 03:57 PM
آخه این تصویره کجاش تو مسجده؟؟؟؟؟[taajob]
ЛίL∞F∆R
2nd September 2010, 04:14 PM
آخه این تصویره کجاش تو مسجده؟؟؟؟؟[taajob]
عزيز كدوم تصوير كدوم مسجد؟
پژواک
2nd September 2010, 04:57 PM
عکسی که شما مرحمت فرمودید کجای مسجد شیخ لطف الله قرار میگیره.مرسی که حوصله دارید جواب بدید.
ЛίL∞F∆R
2nd September 2010, 05:18 PM
عکسی که شما مرحمت فرمودید کجای مسجد شیخ لطف الله قرار میگیره.مرسی که حوصله دارید جواب بدید.
عزيزم خواهش مي كنم اين وظيفه ي منه...[golrooz]
اون عكس از مسجد شيخ لطف الله نيست...شما عكسي از لغاز خواستين من اين تصوير كه لغاز يك ساختمون هست رو براتون گذاشتم وگرنه اين تصوير لغاز يه مسجد نيست.
پژواک
2nd September 2010, 06:30 PM
من درک نمیکنم چه جوری به شکل ستون مانند بر دو جانب ورودی ساختمان از بن دیوار تا بالا به عقب کشیده میشود.
ЛίL∞F∆R
2nd September 2010, 11:18 PM
من الان بايد چيشو توضيح بدم خودت الان تعريف دقيقشو گفتي[esteghbal]
پژواک
3rd September 2010, 06:50 AM
من فقط تعریفو خوندم قبلا هم خونده بودم شما لطف کنید توضیحش بدید.
ЛίL∞F∆R
3rd September 2010, 02:24 PM
شما كار عملي كردين ؟توضيحش همينه ولي بايد تو كار ببيني يا جلوت يكي نشون بده و بگه اين و اين تو كار مرحله به مرحله برات توضيح بده كه شما عمليشو ببينيد من الان searchمي كنم اگه عكساي خوبي تو اينترنت گير اوردم مي ذارم و زيرش توضيح مي دم.
پژواک
3rd September 2010, 02:36 PM
واقعا ممنون نیاز نیست زحمت بکشید من اصلا رشته ام ربطی به هنر معماری نداره.فقط کنجکاوی
ЛίL∞F∆R
3rd September 2010, 02:55 PM
Woww چه عالي...
خوب منم واسه برطرف كردن حسه كنجكاوي سعي مي كنم عكسي گير بيارم...[esteghbal]
پژواک
3rd September 2010, 06:08 PM
چی عالی؟
راستی شما فوقالعاده اید که انقدر حوصله پاسخ دادن دارید.باز هم ممنون
ЛίL∞F∆R
3rd September 2010, 06:40 PM
سلام دوست من ...
شما به من لطف دارين من اينجام كه پاسخگو باشم ديگه...[esteghbal]
واقعيتش از مراحلش تو اينترنت هرچي گشتم عكس نبود ولي باز يه searchمي كنم...
اگه اونجا تو محله ساختمون در حال ساخت دارين از مهندس ناظر يا كس ديگه اي بپرسيد مي تونن نشونتون بدن...[labkhand]
دارا اریا منش
21st September 2010, 10:34 PM
سلام
فعلا عکسی از لغاز یا گوشواره ندارم ولی شاید تونستم برات پیدا کنم .
گوشواره یا لغاز به زاویه های گفته می شود که به انحنا می رسند مثل گنبد شدن یک پلان مربع. گوشواره ها متنوع هستند مثل گوشواره معمولی یا گوشواره لچکی یا گوشواره کروی یا طا قچه ای .
گوشواره ها معمولا مثلثی شکل هستند.این تکنیک در دوره معماری پارتی بهوجود امده و استفاده می شده است.
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.