PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : گلایه حسن فتحی از مسولان و درخواست از مردم

neginekimiya
30th August 2010, 01:48 PM
گلایه حسن فتحی از مسولان و درخواست از مردم
اين روزها من و گروه توليد «در مسير زاينده‌رود» از هفت صبح تا يك شب سر كار هستيم

http://www.cinemaema.com/parameters/cinemaema/images/cache/5ece500644f619fceb608a9ee0ceec24.jpg

«در مسير زاينده‌رود»، هر چند در نخستين قسمت‌هايش،‌ واكنش‌هاي پيش‌بيني نشده اصفهاني‌ها را مبني بر عدم رعايت درست بيان و لهجه اصفهاني به دنبال داشت، ولي به هر حال همچون ديگر ساخته‌‌هاي اين كارگردان، به ويژه در تلويزيون، متكي بر اصول حرفه‌اي و تكنيك‌هاي دقيق كارگرداني است. ضمن اينكه حصول چنين نتيجه‌اي، آن هم در شرايط بغرنج توليد و كمبود شديد وقت مشكل‌تر از هر مقطعي به نظر مي‌رسد.
حسن فتحي در گفتگویی عنوان کرد: «ما بخش كوچكي از مجموعه بزرگ سينما و تلويزيون هستيم و تلاش مي‌كنيم آثار مورد پسند و دلخواه مردم را بسازيم. از مردم و مسؤولان مي‌خواهم كه با حوصله و سعه‌صدر بيشتر سريال «در مسير زاينده‌رود» را ببينند و پيش‌‌داوري نكنند.
وی افزود: شايد همين انتقادات امروز آنان در قسمت‌هاي بعدي پاسخ داده شود و فرصتي ايجاد كند تا همه مخاطبان در قضاوت خود تجديد نظر كنند.»
كارگردان سريال «اشك‌ها و لبخندها» با گله‌مندي از مسؤولان تلويزيون به دليل تاخير در تصويب طرح جديدترين سريالش گفت: «اگر طرح اين سريال كه بهار پارسال به تلويزيون ارائه شد، زودتر از بهمن سال گذشته تصويب مي‌شد تا ما هم به سرعت قرارداد تحقيق و نگارش فيلمنامه را منعقد كنيم، امروز ناگزير نبوديم در اين زمان محدود و شرايط عذاب‌آور و پرتنش كار توليد را پيش ببريم.
وی ادامه داد:اين روزها من و گروه توليد، از ساعت هفت صبح تا يك شب سركار هستيم و واقعا كمترين زمان ممكن را براي استراحت داريم. من هفته‌ها و ماه‌هاست كه در كنار خانواده‌ام نبوده‌ام و روزهاي بسيار سختي را مي‌گذرانيم و شبانه‌روز در حال تلاش هستيم.»

منبع : جهان نیوز

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد