diamonds55
30th November 2008, 08:18 AM
چاي سبز
http://i35.tinypic.com/5o8bgh.jpg (http://tech.groups.yahoo.com/group/Gevo/join)
چاي سبز يك نوشيدني مفيد و مصرف آن در كشورهاي آسيايي بيشتر است طوري كه آسياييها روزانه حدود 3 فنجان چاي مينوشند .
چاي سبز موارد استفاده زيادي در درمان برخي بيماريها دارد و در معالجه برخي عفونتها و هضم غذا مؤثر است . خاصيت سفيد كننده دارد و اعصاب را تقويت مي كند. براي برخي ناراحتي هاي چشم نيز مفيد است
از برگهاي چاي سبز براي تسكين جاي نيش حشرات و آفتاب سوختگي استفاده ميشود. همچنين براي معالجه سرطان سينه و ناحيه گردن ، سرطان روده بزرگ و راست روده و سرطان تخمدان مفيد است .
شما ميتوانيد يك قاشق چايخوري برگ چاي سبز را داخل يك فنجان آب جوش بريزيد و بگذاريد مدت 3 دقيقه دم بكشد بعد آن را ميل كنيد براي سلامتي شما مفيد است .
چاي سبز در درمان سرطان پروستات مؤثر است : سرطان پروستات جزو شايعترين سرطان در مردان است . البته اين سرطان را بايد با بزرگ شدن خوش خيم پروستات افتراق داد كه نياز به جراحي دارد ولي افراد زيادي مستعد به سرطان پروستات هستند .
آخرين تحقيقات نشان ميدهد كه مواد شيميايي موسوم به پلي فنونها كه در چاي سبز وجود دارد از پيشروي سرطان پروستات ميتوانند جلوگيري كنند . اين تحقيقات فعلاً در حد آزمايشگاهي است .
تحقيقيات نشان ميدهد كه عوامل به وجود آورنده سرطان پروستات سالها قبل از به وجود آمدن آن فعال ميشوند و مراحل شيميايي خاصي را سپري مي كنند .
به طور كلي سرطان پروستات در سنين بالاي 50 بروز مي كند ولي مي توان از سالها قبل از آن جلوگيري كرد . چاي سبز از يك سري تغييرات شيميايي در سلولهاي پروستات كه باعث ميشود به سلولهاي سرطاني تبديل شوند جلوگيري ميكند .
هدف پزشكان ايجاد اين تغييرات 20 تا 25 سال قبل از بروز سرطان است كه ميتواند تأثير زيادي در كاهش ميزان آن ايجاد كند . چاي ميزان چربي را كاهش ميدهد و پژوهشگران چيني ميگويند كه تأثير چاي سبز در كاهش چربي بدن به مراقبت بيشتر از چاي سياه است .
چاي مادهاي به نام تئين دارد كه آرامبخش است . تئين در جذب اشعه ماوراء بنفش بسيار مؤثر است . از اين ماده در توليد كرمهاي ضد آفتاب استفاده ميشود و از سوختن پوست در اثر نور خورشيد جلوگيري ميكند. چاي براي تسكين ناراحتيهاي چشمي مفيد است . چاي نوشيدني سالمي است كه خواص تغذيهاي و ضد پيري آن و نيز ارزاني و دسترس پذيري آن براي تمام اقشار جامعه قابل چشم پوشي نيست اما از لحاظ امنيت غذايي يك خصلت منفي دارد و آن كاستن جذب آهن در بدن است . به همين علت بايد از چاي با اضافه كردن شير استفاده كنيد . راه ديگر اين است كه چاي را چه سرد و چه گرم با افزودن آب ليمو يا انداختن تكهاي ليمو در آن ( همراه غذا يا بين وعدههاي غذا ) ميل كنيد بر اساس نتايج پژوهشي در آمريكا ، نوشيدن چاي (سياه يا سبز ) سلامت لثهها را حفظ مي كند و به سبب داشتن ماده فلورايد از پوسيدگي دندان جلوگيري مي كند .
http://i35.tinypic.com/5o8bgh.jpg (http://tech.groups.yahoo.com/group/Gevo/join)
چاي سبز يك نوشيدني مفيد و مصرف آن در كشورهاي آسيايي بيشتر است طوري كه آسياييها روزانه حدود 3 فنجان چاي مينوشند .
چاي سبز موارد استفاده زيادي در درمان برخي بيماريها دارد و در معالجه برخي عفونتها و هضم غذا مؤثر است . خاصيت سفيد كننده دارد و اعصاب را تقويت مي كند. براي برخي ناراحتي هاي چشم نيز مفيد است
از برگهاي چاي سبز براي تسكين جاي نيش حشرات و آفتاب سوختگي استفاده ميشود. همچنين براي معالجه سرطان سينه و ناحيه گردن ، سرطان روده بزرگ و راست روده و سرطان تخمدان مفيد است .
شما ميتوانيد يك قاشق چايخوري برگ چاي سبز را داخل يك فنجان آب جوش بريزيد و بگذاريد مدت 3 دقيقه دم بكشد بعد آن را ميل كنيد براي سلامتي شما مفيد است .
چاي سبز در درمان سرطان پروستات مؤثر است : سرطان پروستات جزو شايعترين سرطان در مردان است . البته اين سرطان را بايد با بزرگ شدن خوش خيم پروستات افتراق داد كه نياز به جراحي دارد ولي افراد زيادي مستعد به سرطان پروستات هستند .
آخرين تحقيقات نشان ميدهد كه مواد شيميايي موسوم به پلي فنونها كه در چاي سبز وجود دارد از پيشروي سرطان پروستات ميتوانند جلوگيري كنند . اين تحقيقات فعلاً در حد آزمايشگاهي است .
تحقيقيات نشان ميدهد كه عوامل به وجود آورنده سرطان پروستات سالها قبل از به وجود آمدن آن فعال ميشوند و مراحل شيميايي خاصي را سپري مي كنند .
به طور كلي سرطان پروستات در سنين بالاي 50 بروز مي كند ولي مي توان از سالها قبل از آن جلوگيري كرد . چاي سبز از يك سري تغييرات شيميايي در سلولهاي پروستات كه باعث ميشود به سلولهاي سرطاني تبديل شوند جلوگيري ميكند .
هدف پزشكان ايجاد اين تغييرات 20 تا 25 سال قبل از بروز سرطان است كه ميتواند تأثير زيادي در كاهش ميزان آن ايجاد كند . چاي ميزان چربي را كاهش ميدهد و پژوهشگران چيني ميگويند كه تأثير چاي سبز در كاهش چربي بدن به مراقبت بيشتر از چاي سياه است .
چاي مادهاي به نام تئين دارد كه آرامبخش است . تئين در جذب اشعه ماوراء بنفش بسيار مؤثر است . از اين ماده در توليد كرمهاي ضد آفتاب استفاده ميشود و از سوختن پوست در اثر نور خورشيد جلوگيري ميكند. چاي براي تسكين ناراحتيهاي چشمي مفيد است . چاي نوشيدني سالمي است كه خواص تغذيهاي و ضد پيري آن و نيز ارزاني و دسترس پذيري آن براي تمام اقشار جامعه قابل چشم پوشي نيست اما از لحاظ امنيت غذايي يك خصلت منفي دارد و آن كاستن جذب آهن در بدن است . به همين علت بايد از چاي با اضافه كردن شير استفاده كنيد . راه ديگر اين است كه چاي را چه سرد و چه گرم با افزودن آب ليمو يا انداختن تكهاي ليمو در آن ( همراه غذا يا بين وعدههاي غذا ) ميل كنيد بر اساس نتايج پژوهشي در آمريكا ، نوشيدن چاي (سياه يا سبز ) سلامت لثهها را حفظ مي كند و به سبب داشتن ماده فلورايد از پوسيدگي دندان جلوگيري مي كند .