reza_007
23rd August 2010, 01:33 PM
آموزش مکالمه انگلیسی
دوستان عزیز ابتدا باید توضیح مختصری بدم.
1- بنده از زبان انگلیسی چیز زیادی نمیدونم و تمام ارسالهای این پست اطلاعاتی است که من از کتب و سایتهای مختلف بدست آوردم برای همین اگه در مطالب ارسالی بنده اشتباهاتی مشاهده شد خوشحال میشم توسط اساتید رفع عیب بشه.
2- هدف من از ایجاد این پست آموزش و یادگیری مکالمه زبان در حد مبتدی است تا اگه دوستی خواست به یه مسافرت چند روزه به خارج از کشور بره حداقل بتونه نیازهای اولیه خودشو تامین کنه . پس اگه کسی خواست حرفه ای یاد بگیره میتونه به کتبی که در این زمینه وجود داره مراجعه کنه.
-------------------------------------------------------------------------------------------
درس اول
خب ما در هواپیما نشستیم و می خواهیم از مبدا تهران به لندن پرواز کنیم.
من از خانم مهماندار کمی آب میخوام .
Please Bring me a glass of water (پلیز برینگ می گلس آف واتر ) لطفا یک لیوان آب برای من بیاورید
Bring=( آوردن) water= (آب)
Me= بمن (من) please=(لطفا،خواهش کردن)
Glass = (لیوان –استکان)
-----------------------------------------------------------------
میخوام بدونم کی به لندن میرسیم.
When do we get to londan (ون دو وی گت تو لندن) چه وقت میرسیم لندن
When=(کی – چه وقت) get=(رسیدن)
We=( ما )
دوستان عزیز ابتدا باید توضیح مختصری بدم.
1- بنده از زبان انگلیسی چیز زیادی نمیدونم و تمام ارسالهای این پست اطلاعاتی است که من از کتب و سایتهای مختلف بدست آوردم برای همین اگه در مطالب ارسالی بنده اشتباهاتی مشاهده شد خوشحال میشم توسط اساتید رفع عیب بشه.
2- هدف من از ایجاد این پست آموزش و یادگیری مکالمه زبان در حد مبتدی است تا اگه دوستی خواست به یه مسافرت چند روزه به خارج از کشور بره حداقل بتونه نیازهای اولیه خودشو تامین کنه . پس اگه کسی خواست حرفه ای یاد بگیره میتونه به کتبی که در این زمینه وجود داره مراجعه کنه.
-------------------------------------------------------------------------------------------
درس اول
خب ما در هواپیما نشستیم و می خواهیم از مبدا تهران به لندن پرواز کنیم.
من از خانم مهماندار کمی آب میخوام .
Please Bring me a glass of water (پلیز برینگ می گلس آف واتر ) لطفا یک لیوان آب برای من بیاورید
Bring=( آوردن) water= (آب)
Me= بمن (من) please=(لطفا،خواهش کردن)
Glass = (لیوان –استکان)
-----------------------------------------------------------------
میخوام بدونم کی به لندن میرسیم.
When do we get to londan (ون دو وی گت تو لندن) چه وقت میرسیم لندن
When=(کی – چه وقت) get=(رسیدن)
We=( ما )