PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نظرتون راجع به کتاب راز چیه ؟

If I Die 2Night
22nd August 2010, 08:49 PM
به نظره شما این کتاب راز درسته ؟ یعنی میشه که با راه هایی که این کتاب میگه به موفقیت رسید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

If I Die 2Night
22nd August 2010, 09:10 PM
من فکر نمیکنم. خیلی رویایی حرف میزنن............

manok
22nd August 2010, 09:33 PM
به نظره شما این کتاب راز درسته ؟ یعنی میشه که با راه هایی که این کتاب میگه به موفقیت رسید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کتابش رو نمی دونم ولی فیلمش دروغی بیش نیست خواستی با دلیل اثبات می کنم.[cheshmak]

If I Die 2Night
23rd August 2010, 09:07 AM
منم موافقم باهات ولی حالا دلایلت رو بگو

eli20
23rd August 2010, 11:46 AM
من کتابشو خوندم به نظرم تا حدودی مثبت اندیشی و تلقین موثره اما نه کلا. معتقدم وقتی به طور اساسی میشه گفت 100 درصد عملیه که با اعتقادات دینی هم آمیخته بشه به قول دوستم راز زیادی آدما رو مغرور میکنه.ما تو دینمونم داریم که از خدا بخواین و اطمینان داشته باشین که اگه مصلحت باشه و ایمان داشته باشین میشه

If I Die 2Night
23rd August 2010, 12:36 PM
شاید ولی تاحالا کسی نبوده که از این راه به موفقیت برسهههههههههههههه

eli20
23rd August 2010, 01:46 PM
چرا من با ادغام این 2 اصل به خیلی چیزا رسیدم البته اگه موفقیتام مهم باشه[bamazegi]

If I Die 2Night
23rd August 2010, 02:26 PM
کاملا به نتیجه رسیدی یا نصفههههههههه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تازه با ادغام که فایدهههههههه ندارههههه. باید خودش اثر بدهه
در هر صورت من قبولش ندارممممممممممم

eli20
23rd August 2010, 05:03 PM
منظورتون از کاملا چیه؟

سکوت شب
23rd August 2010, 07:28 PM
من 5 بار خوندم حس میکنم بیشتر تلقینه وبه نظرم به هر چی فکر کنی اتفاق می افته امتحان کردم

manok
23rd August 2010, 07:43 PM
منم موافقم باهات ولی حالا دلایلت رو بگو

دلایل
در فیلم اورده شده:
در جهان قانونی است نیرویی هست(مثل قانون جاذبه زمین) و در گوشه ای نشسته و وقتی که ما می خوایم خواسته ما رو تبدیل می کنه به داشتن (در این صورت خواستن یعنی داشتن)

اولش هم علائمی از ادیان نشان می ده که بیشتر به واقعیت نزدیک باشه.

مثلا اگه شما تصور کردید که برای شما صورت حساب می یاد براتون صورت حساب اضافه می یاد تا حالا کی براش صورت حساب اضافه اومده و پرداخت کرده اونو....

در قسمتی نشان میده که شما تصور کردید که چک اومده یه دفعه براتون چک می یاد و خوشحال میشید حالا این چک از کجا می یاد جالبه من می خوام بدونم .... مال کدوم حسابه مال کدوم بانکه

و اگه شما فکر کردین که دوچرختون رو می دزدن طبیعت یه دزد پیدا می کنه می فرسته می یاد دوچرختون رو می دزده و میره

اگه مثلا فکر کردید ترافیک سنگینه و خیابون خلوت بود یه دفعه خیابون شلوغ میشه و 1000 تا ماشین میاد تو خیابون

اگه حالا خیابون شلوغ بود و ترافیک سنگین و یه دفعه فکر کردید که خیابون خلوته.......

توجه : حالا اگر ما دو نفر باشیم من فکر کنم ترافیک سنگینه و دیگری فکر کنه ترافیک خلوته ترافیک بر سرش چی یماد.

مثلا همه از برف خشته شدیم و همه گفتن برف نمیاد اونجا برف نخواهد امد ....

بازی و حقه بازی

اگر شما از یه دختر خانومی خوشتون بیاد اون عاشقتون میشه حالا اون از شما خوشش نیاد چه میشه

یا اگه مادری فکر کنه که دخترش میره بیرون و تصادف می کنه می میره اونوقت طبیعت دخترش رو میکشه ... پش اگه دختره مرد مقصرش مادرشه

و اگه من فکر کنم سرطلان میگیرم بیماری سرطان می گیرم و اگه فکر نکنم بیمار نمیشم

حالا اگه در فامیلی بیماری ارثی داشته باشه این مشکلش اینه که چون فکر میکنه بیماره ........

وقتی دروغ به عظمت و بزرگی هست که وحشتناکه یه عده ادم های ساده باور میکنند
بعد میاد مثال میزنه که بزرگای دنیا این ها رو فهمیده بودن

انیشتین

ارنست همینگوی

ادیسون
...

کجای نوشته های این ها هست که گفتن که ما چون این ها رو خواستیم شد کدومشون گفتند که ما همچین قانونی رو درک کردیم

کسی مثل ادیسون بیش از 10000بار اینقدر تجربه کرد برای درست کردن لامپ که وقتی بهش گفتن بابا ول کن گفت من اینقدر راه های غلط و رفتم که دیگه راه غلط نمیتونم برم پیداش می کنم

کسی مثل ارنست همینگوی تا 40 صفحه نمی نوشت از خونه بیرون نمی یومد

---------------------
این ادما عرق ریختن به درستی فکر کردن به اینجا رسیدن

حالا یه دفعه من و شما بیام بشینیم همینطور بگیم خیلی دلم می خواد المانی یاد بگیرم اونوقت یهو بعد از 5 ساعت زبان المانی یاد می گیریم

.................

این بحث 10 –15 دقیقه اول

بعد از اون به این میرسه که یه عده ای بتونن استدلال کنن

اول اینکه وقتی شما به این مهم میرسید که اگر شما باور کنید..

پس اگر هر وقت نشد میگن ببین خوب باور نکردی

بعد اینکه می گن باید خوب احساس کنی پس اگه نشد ....میگن خوب احساس نکردی

سوم اینکه نباید ناراحت باشید پس اگر ......

و حقه بازی اینکه باید بدونید در جهان تاخیر وجود داره

یعنی اگه شما خواستی ممکنه 5 سال یا 50 سال دیگه بشه

بیشتر اون افرا صحبتاشون مرتبط با موضوع نیست

راستی 700 تا 800 هزار دلار هزینه کردند از داخلش 100 تا 120 میلیون دلا سود گرفتن برای اینکه افراد ساده اینهارو جدی می گیرن و باور می کنن

-------
بعد از اون سیستم میاد در مورد چیزایی میگه که درسته

اگه مثبت فکر کنید مثبت اندیش باشید...(الیته واقع بینانه- بازم میگم البته واقع بینانه)

مثلا اگه فکر کنم بیمار میشم می میرم چون بازم فکر بد کردم ....
اینها دلایل پزشکی داره – و میشه از نظر پزشکی بررسی شه

یا اگه بیمار باشم خوشبین باشم بیان ملاقاتم و فکر کنم که زود خوب میشم تاثیر 1 تا 3% داره در بهبود من ..... ولی اگه بدبین باشم سیستم اضطاب و استرس به کار می افته و کار در بهبود کمی شخت میشه ....

دیگه حوصله نوشتن نداشتم بقیه ادراکات و دلایل باشه با خودتون.

If I Die 2Night
23rd August 2010, 08:30 PM
آخه واقعا حرف های تخیلی میزنننننننننننننننننننننن ننن. مثلا میگن که اگه به هرچیزی فکر کنی اون اون اتفاق میوفتهههههههههههههههههههه ههههههه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

من الآن به این فکر کردم که یک دفعه خودکارم بیاد تو دستم ولی نیومددددددددد

If I Die 2Night
23rd August 2010, 08:31 PM
من 5 بار خوندم حس میکنم بیشتر تلقینه وبه نظرم به هر چی فکر کنی اتفاق می افته امتحان کردم

امتحان کردین به نتیجه هم رسیدیننننن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟[soal][soal][soal][soal][nishkhand][nishkhand][esteghbal][esteghbal]

eli20
23rd August 2010, 10:52 PM
ببینین به نظر من دیدگاهتون به این کتاب زیاد خوب نیست واسه همین توش به تناقض میرسین

If I Die 2Night
24th August 2010, 10:12 AM
نه آخه میخوام بدونم به نتیجه هم رسیدن یا نهههههه؟؟؟/

eli20
24th August 2010, 10:53 AM
آره خیلی وفتها

If I Die 2Night
24th August 2010, 11:12 AM
میشه 1 مورد را بگین لطفا؟

eli20
24th August 2010, 11:55 AM
مثلا توی درسم.البته من کتاب رازو تازه خوندم اما از دوره ی راهنماییم به کمک یکی از معلم هام راز ایمان و تفکر به چیزای خوب و تو ذهنم پرورش دادم و شکر به چیزایی که خواستم رسیدم

AHB
24th August 2010, 01:30 PM
سلام سامان گل. 4 روزه 4 ستاره شدی که.

من شخصا این کتاب رو قبول ندارم

season_sis
24th August 2010, 01:37 PM
من این کتاب رو قبول ندارم به دلیل صرفا اومانیستی بودنش و انسان گرا بودنش . در تمام بخشای کتاب این مسئله هست که پول ، خونه ... انگار خوشبختی و موفقیت فقط پول و خونه هست. انسان رو به کارای مسخره وادار میکنه.
جای خدا تو این کتاب هیچه و من اطمینان میدم به همه که اگر خدا بخواد میشه و نخواد نمیشه.
در ضمن خدا گفته که تلاش کنید.نه این کتاب.
و ثالثا اینکه در تعالیم دینمون هست که به آینده خوشبین باشیم.
نیازی به این کتاب نمیبینم و پول هم خرجش نمی کنم. این کتاب هم دست یکی از رفقا دیدم.

eli20
24th August 2010, 01:41 PM
ببینین دوستای گلم من میگم خدا فرموده ازمن بخواین ایمان داشته باشین میدم راز خداش رو کم گفته اما به ایمانش معتقده من باکلیت موافقم اما جزء به جزء نه به نظرم خیلی چیزایی که بهش فکر میکنیم میشه اما نه دیگه بگم خودکار بیاد دستم که دوست عزیزمون میگه [labkhand]

eli20
24th August 2010, 01:47 PM
من این کتاب رو قبول ندارم به دلیل صرفا اومانیستی بودنش و انسان گرا بودنش . در تمام بخشای کتاب این مسئله هست که پول ، خونه ... انگار خوشبختی و موفقیت فقط پول و خونه هست. انسان رو به کارای مسخره وادار میکنه.
جای خدا تو این کتاب هیچه و من اطمینان میدم به همه که اگر خدا بخواد میشه و نخواد نمیشه.
در ضمن خدا گفته که تلاش کنید.نه این کتاب.
و ثالثا اینکه در تعالیم دینمون هست که به آینده خوشبین باشیم.
نیازی به این کتاب نمیبینم و پول هم خرجش نمی کنم. این کتاب هم دست یکی از رفقا دیدم.

قربون دهنتون منم میگم چون جای خدا تو این کتاب خالیه کمبود داره

If I Die 2Night
24th August 2010, 02:06 PM
توی این مورددددددددددددد کههههههههههههه کاملا اشتب میگییییییییییییییی
اتفاقا توش یه چیزایی از دین و مذهب و خدا گفتهههههههههههههههههه

AHB
24th August 2010, 02:12 PM
من کتابشو دارم ولی الآن گمش کردم. پیداش کردم میام چند تا مطلبش رو میذارم

season_sis
24th August 2010, 04:56 PM
ببین یه مقدار از دین و مذهب رو بهش سنجاق کردن! آخه عزیز این کتاب مدام رو متافیزیک کار میکنه. اما متافیزیکی که خودشون نمیتونن به صورت تجربی اثبات کنند(نمیتونن با اثبات تجربی و آزمایشگاه بگن متافیزیک وجود داره).اما مهمترین منبع مذهب هست که به وسعت خودش از متافیزیک و دنیای ماوراء حرف زده.
در ذیل اشاره میکنم که تعالیم دینمون 1400 سال زودتر از این حرفها قشنگتر و ملموس تر رو زدن.
ببینید پیامبر (ص) تاکید داشتن که به آینده خوشبین و امیدوار باشیم و به خدا توکل کنیم.
خدا خودش خواسته که وظیفه(تلاش کردن) رو انجام بدیم، ایمان داشته باشیم بهش و ازش بطلبیم. ما همه چیزمون از خداست. از او باید بخوایم اما تلاش هم باید داشت.
امام محمد باقر (ع) تو گرما سر مزرعه ، خودش کار میکرد. امام موسی کاظم (ع) هم کار میکردن.امام علی (ع) هم کار میکردن.و بقیه ائمه و حتی خود رسول خدا (ص). همه به آینده خوشبین بودند، مهمتر از اون ایمان و توکل به خدا داشتن و همه هم تلاش کردن. این خیلی بدیهیه.کتاب نمی خواد![golrooz]

eli20
24th August 2010, 06:56 PM
ببین یه مقدار از دین و مذهب رو بهش سنجاق کردن! آخه عزیز این کتاب مدام رو متافیزیک کار میکنه. اما متافیزیکی که خودشون نمیتونن به صورت تجربی اثبات کنند(نمیتونن با اثبات تجربی و آزمایشگاه بگن متافیزیک وجود داره).اما مهمترین منبع مذهب هست که به وسعت خودش از متافیزیک و دنیای ماوراء حرف زده.
در ذیل اشاره میکنم که تعالیم دینمون 1400 سال زودتر از این حرفها قشنگتر و ملموس تر رو زدن.
ببینید پیامبر (ص) تاکید داشتن که به آینده خوشبین و امیدوار باشیم و به خدا توکل کنیم.
خدا خودش خواسته که وظیفه(تلاش کردن) رو انجام بدیم، ایمان داشته باشیم بهش و ازش بطلبیم. ما همه چیزمون از خداست. از او باید بخوایم اما تلاش هم باید داشت.
امام محمد باقر (ع) تو گرما سر مزرعه ، خودش کار میکرد. امام موسی کاظم (ع) هم کار میکردن.امام علی (ع) هم کار میکردن.و بقیه ائمه و حتی خود رسول خدا (ص). همه به آینده خوشبین بودند، مهمتر از اون ایمان و توکل به خدا داشتن و همه هم تلاش کردن. این خیلی بدیهیه.کتاب نمی خواد![golrooz]
واقعا فوق العادست نظرت عزیز.میدونین من میگم این کتاب بعضی جاهاش درسته و با عقل سازگار و به نظر منطقیه چرا؟چون تو دینمون هست بعضی جاهاشم به نظر زیادی انسان پرستانه و به دور از عقله که اونم برمیگرده به باورها و اعتقادات درست ما.و اینکه چرا یه کتاب انقدر اوج میگیره بازم به نقص کار ما برمیگرده که نه تنها دینمون رو تبلیغ نمیکنیم بلکه گاهی خودمونم هیچی ازش و از واقعیتش نمیدونیم و این میشه نتیجه که از نعمت هاش استفاده نمیکنیم و منتظریم تا یکی بیاد یه کتاب خیلی ناچیز در مقابلمون بذاره و میلیاردها فروش کنه

ساناز فرهیدوش
24th August 2010, 10:49 PM
کتاب ها و فیلم هایی از این دست هر روز وارد بازار می شوند . و خیلی هم فروش می کند .
همان طور که شما دوستان خوبم اشاره کردید حلقهی گمشده ایی وجود دار که افراد فقط می دونند که گمش کردند .ایمان به هر کس و هر چیز . ایمان به خدا فقدرت عشق و محبت و حتی ایمان به خویشتن خویش .
فطرت انسان پاک است و باز هر چند گمراه شود باز به سمت خودش بر می گرده .
اینه که چه چیزی در آینده پیش می اد رو کسی نمی تونه صد در صد پیش بینی کند اما یه جورایی می شود کنترلش کرد .
تو روز های عادی خیلی تجربه کردیم وقتی حالمون بده انگار زمین و زمان هم با ما بد شدند .
این خوب اوردن ها و بد آوردن ها تا یه حدی دست خود ماست .
انرژی مثبت یا منفی که به اطرافیانمون انتق=ال می دهیم خیلی تو روحیه و روابط ما با اون ها تاثبر گذاره .
ابن کتاب ها که تازه ما رو می خواهند با خودمون اشنا کنند حرف هایی به اصطلاح جدید می زنند که سال ها پیش از طریق دین ما و حتی فرهنگ غنی ما به ما اموزش داده شده .
در کل هر کتاب تازه ایی یک بار خوندش بد نیست .
ولی در کل منظورش اینه که : از تو حرکت از خدا برکت .
تو نیکی می کن و در دجله انداز تا که ایزد در بیابانت دهد باز .
...
و هزاران جمله و شعر و حدیثی که بارها شنیدیم ولی آنقدر که باید به آنه ا توجه نکردیم چون در مورد برامون اینقدر تبلیغ نشده .
مما چون فرهنگ بسیار غنی و با ارزش داریم این کتاب ها به نظرمون خیلی کمرنگ میان اما آنها که
به قول قرآن کریم خویشتن خویش رو فرموش کردند چه برسد به خدا براشون یه غنیمته !

AHB
25th August 2010, 09:20 AM
ما انرژی گرمایی و از این قبیل انرژی ها داریم که اثبات شدس. ولی این انرژی مثبت رو کدوم دانشمندی اثبات کرده ؟؟

ساناز فرهیدوش
25th August 2010, 01:16 PM
دعا کردن در حق یکدیگر رو قبول دارید ؟
نفرین کردن رو چه طور ؟
مستجاب شدن دعا های گروهی ، یا دعا کردن برای شفا یا هر چیز دیگر .درسته که تمام امور عالم در نهایت به دست خداست اما دعا قضا را بر می گرداند هرچند آن قضا محکم شده باشد .
دعا کردن هم یه جور به جریان انداختن انرژی مثبته و نفرین انرژی منفی .
وقتتی در حق کسی خوبی می کنید چه اتفاقی می افتد چه انتظاری دارد خوبی شما به شما باز می گردد .
آیا جزای نیکی چیزی به جز نیکی است ؟ سوره الرحمن .

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد