PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : محمدعلي كشاورز: بايد به حال سينماي امروز تاسف ‌خورد

NeshaNi
21st August 2010, 04:15 PM
محمدعلي كشاورز:
بايد به حال سينماي امروز تاسف ‌خورد
بعد از گذشت سالها فيلم «مادر»هنوز تازه است

http://64.130.220.65/Thumbnails/pics/1389/5/art/wh120-557.jpg (http://isna.ir/ISNA/PicView.aspx?Pic=Pic-1596905-1&Lang=P)

محمدعلي كشاورز بعد از گذشت بيست سال از حضورش در فيلم «مادر»، اين فيلم را براي اولين‌بار در سينما ديد.
اين بازيگر كه براي ديدن اثر ماندگار علي حاتمي به پرديس «ملت» رفته بود، در گفت‌وگو با خبرنگار بخش سينمايي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، گفت: وقتي آدم چنين فيلم‌هايي را مي‌بيند، بابت فيلم‌هاي جديد تاسف مي‌خورد و مردم هم بابت كيفيت فيلم‌هاي اين روزها گلايه داشتند كه گفتم ربطي به من ندارد و سالهاست در سينما نيستم، درخانه نشستم و كتاب مي‌خوانم.
وي با بيان اين‌كه تا به حال فيلم «مادر» را در سينما نديده بودم، اظهار داشت: اصولا كارهايم را در سينما نمي‌ديدم و مي‌گذاشتم تا مردم نظراتشان را بدهند و آنرا نقد كنند و معتقدم آنها بزرگترين منتقدان هنر و بسيار پاك و صاف هستند و نظراتشان برايم بسيار راهگشا بوده و خودم را موهون آنها مي‌دانم.
كشاورز ادامه داد: با ديدن فيلم «مادر» بسياري از خاطرات برايم زنده شد. در اين فيلم همه خوب بودند و سناريو، ديالوگ‌ها و مسائل عاطفي كه مطرح مي‌شود، بسيار ممتاز است. من با علي حاتمي همكلاس بودم و او رشته‌ي ادبيات درام‌نويسي را مي‌خواند و استعداد بسيار خوبي دراين زمينه داشت.
وي افزود: كساني هم كه در سالن حضور داشتند به شدت تشويق كردند و اين نشان مي‌دهد بعد از گذشت سال‌ها فيلم «مادر» هنوز تازه است و حرفي براي گفتن دارد.
اين بازيگر با اظهار تاسف از اين‌كه در سينماي امروز همه چيز سهل‌الوصول شده است، گفت: جوان‌ها بيشتر از اين‌كه به فكر كار فرهنگي باشند، دنبال پول هستند و كسي دنبال خواندن و جست‌وجو كردن نيست و تا زماني كه رابطه‌ بر ضابطه اولويت داشته باشد، تحولي در كار هنري رخ نمي‌دهد و بايد به حال سينماي امروز و اين‌كه تهيه‌كننده به جاي كارگردان، بازيگر انتخاب مي‌كند تاسف خورد.
كشاورز با بيان اين‌كه هنر بايد در خدمت مردم باشد تصريح كرد: اول بايد انسان بود و بعد يك هنرمند.جوان‌ها بايد فرهنگ را بشناسند و به همه جاي ايران بروند تا از همه چيز شناخت كافي داشته باشند. علي حاتمي چنين آدمي بود و ديگر نمونه‌اش نخواهد آمد. نكات ظريف، لوكيشن و حتي موسيقي فيلم «مادر» نشان از اطلاعات زياد اين كارگردان است.
وي افزود: يك بازيگر بايد در انتخاب كار، سناريو، هم بازي‌ها و نقش دقت كند، چرا كه ما به اين سرزمين و مردم بدهكاريم و نبايد هركاري را قبول كنيم.
كشاورز، نمايش فيلم‌هاي منتخب سينمايي دهه‌ي 60 و 70 را كار بسيار پسنديده‌اي خواند و گفت: نسل امروز بايد اين آثار خوب را در سينما ببينند تا ياد بگيرند.
اين بازيگر هم‌چنين در سخنانش از حميده خيرآبادي، رقيه چهر‌ه‌آزاد و حسين كسبيان بازيگران فقيد فيلم «مادر» يادرد. ك
منبع:خبرگزاری جمهوری اسلامی

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد