توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ^^^جوک^^^
AHB
20th August 2010, 04:09 PM
لطفا جک بزارین تو این تاپیک بخندیم.[porenerji]
جوک بی مزه هم اگر کسی گذاشتین نگین که قدیمی شده یا مسخرس که به دوستان بر نخوره.
یا حتی این شکلک [gooshnakardan][khabalood]رو هم نزارین.[hoshdar][hoshdar]
ممنوننننننننننننننن.[golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][bamazegi][bamazegi][nishkhand][nishkhand][khande][khande]
AHB
20th August 2010, 04:18 PM
غضنفر هی با خودش می گفت عجیبه، عجیبه! ازش می پرسن چی عجیبه؟ میگه: 100 هزار تا تماشاچی 22 تا بازیکن 3 تا داور!!! میگن: خوب این کجاش عجیبه؟ میگه: این عجیبه که گنجشکه همه رو ول کرده ریده رو من!!!
AHB
20th August 2010, 04:18 PM
سرشمار: ببخشید خانوم شما چند نفرید؟
زن: منو این کره خر و اون توله سگ و اون موش مرده و اون غول بیابونی!!!
سرشمار: ببخشید خونه تون باغ وحشه؟
زن: آره، منم خرم که با بابای گوریل اینا زندگی می کنم!!!
AHB
20th August 2010, 04:19 PM
یارو میره مکه. موقع دور زدن کعبه میبینه همه دارن به یک طرف دور میزنن. بر خلاف جهت مردم دور میزنه و وسط جمعیت داد میزنه میگه : شما از این ور دنبالش کنین من از این ور میگیرمش.
AHB
20th August 2010, 05:56 PM
دی بدهی و قرض زیاد داشت رفت ماشین مدل بالا خرید! زنش پرسید: آخه مرد با این وضعی که ما داریم چه وقت ماشین مدل بالا خریدن بود؟ مرد گفت: ماشینو خریدم تا سریع تر بتونم از دست طلبکارها فرار کنم!!!
ملانصرالدین داشت سخنرانی می کرد که: هر کس چند زن داشته باشد به همان تعداد چراغ در بهشت برایش روشن می شود. ناگهان در میان جمعیت، زن خود را دید. هول کرد و گفت: البته هرگز نشه فراموش لامپ اضافی خاموش.
AHB
20th August 2010, 05:56 PM
یه آدمخواره میره اردبیل.... از گشنگی میمیره!
AHB
21st August 2010, 06:48 PM
از حیف نون می پرسن می دونی سزارین یعنی چی؟ میگه یعنی بچه به شرط چاقو!
eli20
21st August 2010, 07:11 PM
غضنفر ماه رمضون میره خونه دوستش می خوابه دوستش بهش میگه سحر صدات کنم؟؟ لره می گه نه همون غضنفر صدام کنی بهتره
eli20
21st August 2010, 07:12 PM
غضنفر میره سربازی تو صف بوده سروانه میگه به چپ چپ به راست راست.... میبینه غضنفر همینجوری وایستاده میگه تو چرا به فرمانم عمل نمیکنی؟ غضنفر میگه جناب سروان شما اول تصمیم قطعی رو بگیرید بعد من انجام میدم !
eli20
21st August 2010, 07:13 PM
یه ماره میره حموم زنونه همه جیغ و داد میکنن و در میرن ماره میگه: نترسید منم کبری
eli20
21st August 2010, 07:13 PM
غضنفر رفت تعلیم رانندگی رفیقش پرسید چطور بود ؟ گفت : گفت خوب بود ولی مربیه خیلی مذهبی بود . هر طرف من می پیچیدم می گفت یا امام رضا یا ابوالفضل
eli20
21st August 2010, 07:14 PM
یه مسئولی داشته رادیو پیام گوش میداده، گزارشگره میگفته: راه بهارستان به امام حسین بستهاست، راه انقلاب هم به امام حسین بستهاست... طرف میگه: باشه بابا بستس كه بستس، دیگه چرا هی به امام حسین قسم میخوری؟!
eli20
21st August 2010, 07:16 PM
از غضنفر می پرسن چرا مشکی پوشیدی ؟ میگه آخه بابام مرده ,دوباره میپرسن پس چرا اینقدر لباسهایت پاره پوره شده ؟میگه آخه خدابیامرز نمیزاشت خاکش کنیم.
eli20
21st August 2010, 07:18 PM
سرهنگه داشته امتحان رانندگی میگرفته. از یارو میپرسه: اگه یه نفر وسط خیابون بود، بوق میزنی یا چراغ؟ طرف میگه: برف پاك كن جناب سرهنگ! سرهنگه كف میكنه میپرسه: یعنی چی؟ یارو میگه: یعنی یا برو این طرف یا برو اون طرف
eli20
21st August 2010, 07:20 PM
سه نفر میرن دزدی! صابخونه بیدار میشه و دزدا میرن هر کدوم تو یه گونی قایم میشن! صابخونه میاد و به گونی اول لگد میزنه... صدای نون خشک در میاره! به دومی لگد میزنه ... صدای گردو در میاره! به گونی سوم لگد میزنه ... هیچ صدایی در نمیاد ... دویاره محکمتر لگد میزنه ... باز صدا نمیده!؟ دفعه سوم که لگد میزنه یارو با عصبانیت میاد بیرون میگه بابا ... آرده ، آرد ... آرد صدا نداره! میفهمی؟
eli20
21st August 2010, 07:20 PM
غضنفر رو برق می گیره مامانش می گه
ننه جون ولش نکن همین بود که باباتو کشت
eli20
21st August 2010, 07:22 PM
لره بعد از2سال ازسربازی برمیگرده،تو کوچه داداشش رو می بینه
که ریشش بلند شده و خیلی ناراحته،ازش می پرسه چی شده
چرا ناراحتی،داداشش چپ چپ نگاهش می کنه وجواب نمیده.
میره درخونه اون یکی داداشش رو می بینه که
اون هم با ریشهای بلند وقیافه ناراحت نگا نگاهش میکنه
خیلی نگران میشه،می پرسه چه اتفاقی افتاده؟بابا طوری شده؟اونم
محلش نمیزاره.میره تو خونه باباشو می بینه که ریشش حسابی بلند شده
وخیلی ناراحته میگه من
می دونم که نه نه طوریش شده باباش با عصبانیت میگه
پدرسوخته موقعی که
داشتی می رفتی خدمت ریش تراش رو کجا بردی
eli20
21st August 2010, 07:22 PM
یه یارو زنگ میزنه پیتزا فروشی میگه یه پیتزا می خواستم. فروشنده میگه . به نام ... ؟ یارو میگه . آخ آخ . ببخشید .به نام خدا , یه پیتزا می خواستم
eli20
21st August 2010, 07:23 PM
یه نفر میره جوراب فروشی میگه آقا جوراب میخوام فروشنده میگه:مردونه ؟یارو دست میده میگه: مردونه
eli20
21st August 2010, 07:23 PM
رئیس تیمارستان به یكی از مراقب ها می گوید: «من در این جا از همه راضی هستم، فقط دیوانه ای هست كه اصرار دارد من برج ایفل را از او بخرم.»
مراقب می گوید: «خب، چرا نمی خرید؟»
رئیس تیمارستان می گوید: «آخر پول ندارم. اگر داشتم، حتما می خریدم.»
eli20
21st August 2010, 07:24 PM
غضنفر رو برای اولین بار می برند توی هلی کوپتر ، توی آسمان از سمت چپی اش می پرسه : شما گرمتونه ؟ طرف می گه : نه. از سمت راستی اش می پرسه شما گرمتونه ؟ اون یکی هم می گه نه. بعد غضنفر بلند می گه : آقای خلبان هیچ کس گرمش نیست. اون پنکه سقفی رو خاموشش کن (پره های هلی کوپتر!)
eli20
21st August 2010, 07:25 PM
نامه ای به خدا
یک روز کارمند پستی که به نامه هایی که آدرس نامعلوم دارند رسیدگی می کرد متوجه نامه ای شد که روی پاکت آن با خطی لرزان نوشته شده بود نامه ای به خدا ! با خودش فکر کرد بهتر است نامه را باز کرده و بخواند . در نامه این طور نوشته شده بود : خدای عزیزم بیوه زنی 83 ساله هستم که زندگی ام با حقوق نا چیز باز نشستگی می گذرد . دیروز یک نفر کیف مرا که صد دلار در آن بود دزدید . این تمام پولی بود که تا پایان ماه باید خرج می کردم . یکشنبه هفته دیگر عید است و من دو نفر از دوستانم را برای شام دعوت کرده ام . اما بدون آن پول چیزی نمی توانم بخرم . هیچ کس را هم ندارم تا از او پول قرض بگیرم . تو ای خدای مهربان تنها امید من هستی به من کمک کن... کارمند اداره پست خیلی تحت تاثیر قرار گرفت و نامه را به سایر همکارانش نشان داد . نتیجه این شد که همه آنها جیب خود را جستجو کردند و هر کدام چند دلاری روی میز گذاشتند . در پایان 96 دلار جمع شد و برای پیرزن فرستادند ... همه کارمندان اداره پست از اینکه توانسته بودند کار خوبی انجام دهند خوشحال بودند . عید به پایان رسید و چند روزی از این ماجرا گذشت . تا این که نامه دیگری از آن پیرزن به اداره پست رسیدکه روی آن نوشته شده بود : نامه ای به خدا ! همه کارمندان جمع شدند تا نامه را باز کرده و بخوانند . مضمون نامه چنین بود : خدای عزیزم . چگونه می توانم از کاری که برایم انجام دادی تشکر کنم . با لطف تو توانستم شامی عالی برای دوستانم مهیا کرده و روز خوبی را با هم بگذرانیم . من به آنها گفتم که چه هدیه خوبی برایم فرستادی ... البته چهار دلار آن کم بود که مطمئنم کارمندان اداره پست آن را برداشته اند ... !!!
امیدوارم لااقل تبسمی کرده باشید
eli20
21st August 2010, 07:26 PM
از غضنفر می پرسن چرا مشکی پوشیدی ؟ میگه آخه بابام مرده ,دوباره میپرسن پس چرا اینقدر لباسهایت پاره پوره شده ؟میگه آخه خدابیامرز نمیزاشت خاکش کنیم.
بانوثریا
21st August 2010, 07:30 PM
چوپان دروغگو مي ميره تو قبر ميپرسن اسمت چيه؟ميگه دهقان فداكار
بانوثریا
21st August 2010, 07:30 PM
به معتاده میگن فرق تو با ورزشکارها چیه؟
میگه اونا تکنیکی کار میکنن ما پیکنیکی
بانوثریا
21st August 2010, 07:31 PM
غضنفر تو هواپيما تفنگشو ميذاره رو مخ خلبان و ميگه:از همينجا صاف ميري بندرعباس خلبانه ميگه:حالا چرا بندرعباس؟
میگه :آخه دوستم قراره از اونجا قاچاقي ببردم دوبی
بانوثریا
غضنفر به زنش میگه سه تا حیوون رو نا ببر که با حرف خ شروع بشه میگه خودت خواهرت خدا بیامرز مادرت
بانوثریا
غضنفر حال نداشته بره حموم جاش یه کپسول چرک خشک کن میخوره
بانوثریا
21st August 2010, 07:32 PM
به غضنفر میگن اگه اب نبود چی میشد؟
میگه اونوقت شنا یاد نمی گرفتیم بعد غرق میشدیم.
بانوثریا
غضنفر ميميره ميره اون دنيا، ازش ميپرسن چي شد مردي؟ ميگه داشتم شير ميخوردم ! ميگن: شيرش فاسد بود؟ ميگه نه بابا، گاوه يهو نشست
بانوثریا
به غضنفر می گن چی شد معتاد شدی؟
میگه با بچه ها قرار گذاشتیم روزهای تعطیل تفریحی یکم بکشیم .زد و عید اومد .دوهفته تعطیل شد
بانوثریا
21st August 2010, 07:33 PM
غضنفر یه سکه میندازه هوا شیر میاد فرار میکنه
بانوثریا
یه چوب كبريته سرش رو مي خوارونه آتيش مي گيره
بانوثریا
غضنفر عينكش را دور دستش می چرخونه بعد میزنه چشش، سرش گیج میره میخوره زمین
بانوثریا
21st August 2010, 07:34 PM
ه غضنفر ميگن چرا ميري سربازي؟ ميگه والا فقط به خاطر مرخصي هاش
بانوثریا
21st August 2010, 07:34 PM
غضنفر داشت آب جوش ميريخته توي باغچه! بهش ميگن: چرا آب جوش ميريزی تو باغچه؟؟ ميگه: آخه چاي كاشتم
بانوثریا
21st August 2010, 07:35 PM
غضنفر عاشق مي شه روي در خونش مي نويسه بزودي در اين محل جشن عروسي برگزار مي شود
بانوثریا
21st August 2010, 07:35 PM
دو تا ماشين با هم تصادف ميكنند. افسر مياد و ميپرسه: كدومتون مقصر بوديد؟ غضنفر ميگه: والله من خواب بودم، نديدم از
ايشون بپرسيد
بانوثریا
21st August 2010, 07:36 PM
غضنفر داشت دنبال جاي پارك مي گشته اما پيدا نمي كرد! در همون حال گشتن به خدا ميگه: خدايا اگه يه جاي پارك برام پيدا
كنيا من نماز مي خونم، روزه مي گيرم كه يه دفعه يه جاي پارك مي بينه و به خدا مي گه! خدا جون نمي خوادخودم پيدا كردم .
بانوثریا
يه روز غضنفر به زنش ميگه بيا هر پنجشنبه بريم پيتزايي بعد زنش ميگه نه پنجشنبه ديره بيا هر دوشنبه بريم
بانوثریا
میدونی بزرگترین ارزوی یه جوجه تیغی چیه؟
اینه که حتی برای یه بار یکی دست نوازش رو سرش بکشه
AHB
21st August 2010, 08:15 PM
به یارو میگن عروسی پسرت کی هست؟ میگه: این دوشنبه نه، چهارشنبه بعدی.
AHB
21st August 2010, 08:21 PM
ملا در بالای منبر گفت: هر کس از زن خود ناراضی است بلند شود. همه مردم بلند شدند جز یک نفر. ملا به آن مرد گفت: تو از زن خود راضی هستی؟ آن مرد گفت: نه... ولی زنم دست و پامو شکسته نمی تونم بلند شم.
AHB
21st August 2010, 08:22 PM
مردی بدهی و قرض زیاد داشت رفت ماشین مدل بالا خرید! زنش پرسید: آخه مرد با این وضعی که ما داریم چه وقت ماشین مدل بالا خریدن بود؟ مرد گفت: ماشینو خریدم تا سریع تر بتونم از دست طلبکارها فرار کنم!!!
If I Die 2Night
22nd August 2010, 01:27 PM
یارو بی هوا وارده زیرزمین میشه / خفه میشه میمیره
AHB
29th August 2010, 02:32 PM
اگه جوک بلدین بزارین دیگهههههههه
AHB
29th August 2010, 04:15 PM
یه یارو میره سربازی
.
.
.
.
.
.
.
.
.
منتظره چی هستین ؟ یه یارو میره سربازی دیگه
7raha7
17th September 2010, 08:19 AM
(gf/bf) يه دوست
مثل يك آدامسه !1.داشتن يك بسته آدامس هميشه بهتر از داشتن فقط یه دونه آدامسه. 2.فراموش نكنين كه پايان هر آدامس ي سطل آشغاله پس براي هيچ آدامس ي قيمت
زيادي پرداخت نكنين ! 3.هيچوقت آدمس نيمخرديه كسي رو به دهن نزاريد ! 4.جويدن ط ولاني هر
آدامسي به جز بيمزّه شدنش حاصلي نداره ! 5.حسرت آدامس ي كه دور انداختيد رو نخوريد چون آدامس
هاي خوشمزه تر هميشه پيدا ميشن ! 6.ازدواج مثل قورت دادن آدمس هست . هيچ احمقي آدمسش رو
قورت نميده !!!!!! <<قابل توجه و تفكر>> اگه خوندي كه ....
7raha7
17th September 2010, 08:21 AM
از يك ديوونه ميپرسن چرا ديوونه شد ي؟ ميگه : من يه زن ي گرفتم كه يه دختره 18 ساله داشت، دختر
زنم با بابام ازدواج كرد، در نتيجه، زن من، مادرزن پدرشوهرش شد، از طرفي دختر زن من كه زن بابام بود،
پسري به دنيا آورد كه ميشد برادر من و نوه ي زنم،پس نوه ي منم ميشد، در نتيجه من پدربزرگ برادر
ناتني خودم بودم،چند روز بعد زن من پسر ي به دنيا اورد كه زن پدرم، خواهر ناتني پسرم و مادربزرگ او
شد،در نتيجه پسرم، برادر مادربزرگ خودش بود، از طرف ي چون مادر فعلي من يعني دختر زنم،خواهر پسرم
بود، در نتيجه من خواهرزاده ي پسرم بودم!!
7raha7
20th September 2010, 08:49 AM
این وا3 smsخوبه:سلام،ميدوني رفيق؟ اگه حماقت وجود نداشت دانايي هم معن ي نداشت. اگه زشتي نبود زيبايي هم بي معني بود. ميبيني؟ دنيا به تو هم نياز داره!!!
چند ضرب المثل آپ ديت شده!!
1.گربه دستش به گوشت نميرسيد ميگفت عيب ي نداره بجاش سويا ميخورم ! 2.يك سوزن به خودت بزن ولي مواظب باش آلوده به HIV نباشه! 3.با حلوا حلوا كردن مرده خور سير نميشه ! 4.خر ما از كره گی ترمزش ABSبود!
5.مرغ همسايه سوخاريه ! 6.يارو پول نداشت خونه بسازه ميگفت شهردار ي تراكمنميده! 7.يكي رو تو ده راه نميدادن سراغ گرين كارت رو ميگرفت!
LILIH
20th September 2010, 12:40 PM
میدونید بزرگترین آرزوی یه گوسفند چیه؟؟
اینکه رو صندلی جلوی سایپا بشینه [shaad]
uody
6th January 2011, 08:27 AM
به غضنفر میگن حج چه طور بود
میگه:خیلی سنگ خوردم ولی بلاخره بوسیدمش
uody
6th January 2011, 08:29 AM
شعر غضنفر برا دوست دخترش
صبح که درو پنجرمون وا میشه عصر که درو پنجرمون وا میشه
شب که دروپنجرمون وا میشه وای که چقدر پنجرمون وامیشه
uody
6th January 2011, 08:31 AM
دعای مرد ها برای هم:
الهی زلیخا دنبالت کنه هیچ دری به روت باز نشه
AHB
7th January 2011, 01:06 AM
یه مسئولی داشته رادیو پیام گوش میداده، گزارشگره میگفته: راه بهارستان به امام حسین بستهاست، راه انقلاب هم به امام حسین بستهاست... طرف میگه: باشه بابا بستس كه بستس، دیگه چرا هی به امام حسین قسم میخوری؟!
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.