PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خبر دادگاهی در آمریکا رای به تداوم سرویس‌دهی به سایت‌های ایرانی داده شد

manok
17th August 2010, 07:43 AM
دادگاهی در آمریکا رای به تداوم سرویس‌دهی به سایت‌های ایرانی داده شد

http://www.webna.ir/images/news/1168947740.jpg

وبنا - مشکل برخی از سایت های خبری فارسی که از دسترس خارج شده بودند، رفع شد. با پیروزی وکیل شرکت نرم‌افزاری ایرانی در آمریکا، شرکت سرویس دهنده آمریکایی، خدمات دهی دوباره به سایت‌های ایرانی را آغاز کرد.

به گزارش تابناك عصر روز سه‌شنبه یک ديتاسنتر آمریکایی، سرورهايي را که بیش از هشتاد سایت ایرانی با موضوعات اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و خبری بر آنها قرار داشت، بدون هشدار قبلی از دسترس خارج کرد. استناد این شرکت آمريكايي به قوانین تحریم جمهوری اسلامی بود.

با تلاش و پیگیری‌های حقوقی وکلایی در ایران و آمریکا، چهارشنبه شب به وقت ایران، دادگاهی تشکیل و با توجه به تضییع حقوق صدها هزار بیننده سایت‌های نامبرده، حکم به تداوم سرویس‌دهی به سایت‌های ایرانی داده شد. خوشبختانه مشکل سایت‌های فردا نيوز، عصرايران، آينده نيوز، پارسينه، شفاف، اميد، سايه نيوز، بورس نيوز، بولتن، همصدا، شيعه نيوز، پرس تي وي، كازرون نما، لاهيگ، پول نيوز، جرس نيوز، كمياب نيوز، رويداد، ارم نيوز، بوشهر نيوز، آگاهي، ايبنا نيوز، سوتيتر، پيمانه، البرز، ايونا، سيبنا، مذهب نيوز، بشري نيوز که از دسترس خارج شده بودند، رفع شد.

hamed civil1
4th October 2010, 09:47 PM
سلام
دو.ست عزیز امریکا قدت اینترنتی دنیا را در اختیار دارد و با اختیار خودشان این کار را انجام می دهند من فکر نمی کنم این کار با تلاش وکیل ایرانی تحقق پیدا کرده باشد.
هیچ موقع امریکا همچنین کاری نمی کنه چون سلاحی قوی برای رواج فرهنگ خودش داره و همچنین جهانی سازی
البته رعایت حقوق بشر امریکایی موجب اسباب خیر و عام المنفعه ای بصورت اجباری برای بسیاری از افراد شده است
که جا دارد از زحمات انها در این باب هم تشکر شود

Admin
5th October 2010, 12:38 AM
بله همین طوری که اعلام کردن تحریم ها علیه ایران در فضای مجازی برداشته شده ولی زمانی که سایت های ایرانی روی سرورهای آلمانی ، روسی ، ترکیه ، هلند و کانادا به سر می برند.

البته فکر می کنم وضع بد اقتصادی آمریکا اونها رو مجبور به لغو این تحریم کرده که از این طریق حداقل سودی ببرن.

hamed civil1
5th October 2010, 12:58 AM
بله همین طوری که اعلام کردن تحریم ها علیه ایران در فضای مجازی برداشته شده ولی زمانی که سایت های ایرانی روی سرورهای آلمانی ، روسی ، ترکیه ، هلند و کانادا به سر می برند.

البته فکر می کنم وضع بد اقتصادی آمریکا اونها رو مجبور به لغو این تحریم کرده که از این طریق حداقل سودی ببرن.

بله درسته
ولی این سایت ها هم share می کنند روی سایت مادر که در امریکا است خوب بهتره که از همون سایت مادر سرویس دریافت شود که هم سرعت و هم کیفیت و هم قیمت ارزان تر باشد .

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد