PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث چرا بحث ما به دعوا می کشد؟

AvAstiN
16th August 2010, 03:24 PM
سلام عزیزان [golrooz]
بار ها پیش اومده که دارین با همکارتون ، دوستتون ، پدرتون و... در مورد یه موضوعی بحث و گفتگو می کردین ولی آخرش به دعوا کشیده [negaran] و طرفین ناراحت شدند

به نظر شما چرا این اتفاق می افته و راه حلتون برای اینکه این اتفاق نیفته چیه؟ [entezar2]

maysam.z
16th August 2010, 03:37 PM
سلام

به نظر من اختلاف نظر در مسير درستش باعث پيشرفته واماراه حل براي جلوگيري از ناراحتي طرفين "گذشت "يكي از طرفين بحثه. ويا تائيد نظر فرد مقابل وبعد نظر خودمون وانتقاد از فرد مقابل.

تاری
16th August 2010, 04:41 PM
سلام عزیزان [golrooz]
بار ها پیش اومده که دارین با همکارتون ، دوستتون ، پدرتون و... در مورد یه موضوعی بحث و گفتگو می کردین ولی آخرش به دعوا کشیده [negaran] و طرفین ناراحت شدند

به نظر شما چرا این اتفاق می افته و راه حلتون برای اینکه این اتفاق نیفته چیه؟ [entezar2]

یارب

با سلام و تشکر از PlaCebo گرامی

راستش هر چی فکر کردم که در خاطراتم به سرانجام دعوای از بحثامون رسیده باشم رو پیدا کنم بی نتیجه موند.

در بحثهای متضاد و رودر رو علتش رو کوتاه اومدن یه طرف قضیه می دونم
و یا اینکه از اول بحث عقیده مون بر این بوده که می خواهیم ببینیم نظراتمون در مورد این موضوع یا حرف و عمل چیه و چرا ؟ و قصد ثابت کردن اینکه من درست می گم رو هم نداشتیم بنابریان مشکلی بوجود نیومده.

اگر بپذیریم که مخاطبمون از منیت حرفی نخواهد زد بحث خیلی پربار هم خواهد بود و موجب رشد فکری ما هم خواهد شد تا اینکه منیت کرده و از ادامه ی بحث هم بمانیم.

یاعلی

Himmler
16th August 2010, 08:00 PM
من همیشه این حقیقتو به دوستانم گوشزد کردم و اونها هم پس از تحقیقات کامل اینو قبول کردن که اصولا در مملکت ما و با این امت هیچ مشکلی هیچگاه با گفتگو حل نشده و تنها راه حل کاری مشکلات مشت و لگد می باشد.
پس توجه داشته باشید که گفتگو در این دیار بی ثمرترین کار ممکن بوده و چک و لگد همراه با چاشنی فحش خواهر مادر بهترین راه حل موجود برای حل مشکلات می باشد.
برای اثبات این موضوع به خودتون لازم به عذاب کشیدن و جان دادن نیست! همین فردا تو خیابون چشم و گوشتون رو کمی باز کنید و دور و برتون رو نگاه کنید و از قوه عقلی هم در تجزیه تحلیل کردن قضایا بهره ببرید. خب فکر نکنم دیگه نیازی به توضیحات بیشتر داشته باشید اما اگر باز هم قادر به باور کردن نیستید مثالهای زیادی وجود داره که میشه بیان کرد!

Amir
16th August 2010, 08:26 PM
ايول بابا هيملر خان [khande] خيلي باحال گفتي خداييش كمي تا قسمتي هم درسته ها .. تقريبا هر هر هفته ميبينم ماشين سپر به سپر ميشه قبل از هر چيز چماق ها مياد بيرون .. هر بحثي هم به كشت و كشتار نرسه خوبه ..دلايل به نظرم معلومه .. فرهنگ كم .. داغوني اعصاب ملت بنا به دلايل مختلف كار زندگي و فلان...تبليغ خشونت و بي منطقي به طور غير مستقيم ..يكيش اين صدا و سيما كه غير از بدبختي ..خيانت ..دروغ ..و خلاصه من فك ميكنم هر چي ادم ميتونه رو بد باشه رو داره به ملت نشون ميده .. احساس عموم مردم وقتي رو بدي بگرده علي رغم ديني كه ازش حرف ميزنيم نتيجه همين ميشه كه بايد رو ببريم در حد عهد قجر .. البته توضيحا بگم كه اين گريه داره .. و نبايد گفت كه بايد اينجوري بمونيم ..دلايلش رو بررسي كنيم و لااقل نسلي كه ما هستيم رفتار و ذهنمون رو تصحيح كنيم ..

AvAstiN
16th August 2010, 10:25 PM
سلام

به نظر من اختلاف نظر در مسير درستش باعث پيشرفته واماراه حل براي جلوگيري از ناراحتي طرفين "گذشت "يكي از طرفين بحثه. ويا تائيد نظر فرد مقابل وبعد نظر خودمون وانتقاد از فرد مقابل.

اختلاف نظر در مسیر درست یعنی چی؟ [entezar2]

ریپورتر
16th August 2010, 11:19 PM
سلام
والا به نظر من دلیلش چیزی نیست چون حسی منیت و خودخواه بودن که فقط میگیم نظر خودمون درسته و الکی روش میخواهیم پا فشاری کنیم

AvAstiN
16th August 2010, 11:40 PM
سلام
والا به نظر من دلیلش چیزی نیست چون حسی منیت و خودخواه بودن که فقط میگیم نظر خودمون درسته و الکی روش میخواهیم پا فشاری کنیم

فقط منیته یعنی؟
راه حلش؟

ساناز فرهیدوش
17th August 2010, 02:25 AM
بعضی افراد شیوه ی گفتگو کردنشان دعوا کردن است .
دسته ایی فقط حرف خود را می خواهند به کرسی بنشانند و نظر بقیه برایشان مهم نیست .
هر کس از دید خودش به موضوع می نگرد اما انچه باعث بحث و جدل می شود گوش نکردن به سخنان یکدیگر است و
گوش دادن و متوجه منظور یکدیگر شدن .به مغز کلام توجه کردن .این گونه به اصل موضوع اشاره و پرداخته می شود .
در ضمن از بحث با افرادی که بحث را به بیراهه کشانده و سفسطه می کنند باید پرهیز کرد . همان جا بحث را کات کرد چون فایده ایی ندارد

تاری
17th August 2010, 05:44 PM
من همیشه این حقیقتو به دوستانم گوشزد کردم و اونها هم پس از تحقیقات کامل اینو قبول کردن که اصولا در مملکت ما و با این امت هیچ مشکلی هیچگاه با گفتگو حل نشده و تنها راه حل کاری مشکلات مشت و لگد می باشد.
پس توجه داشته باشید که گفتگو در این دیار بی ثمرترین کار ممکن بوده و چک و لگد همراه با چاشنی فحش خواهر مادر بهترین راه حل موجود برای حل مشکلات می باشد.
برای اثبات این موضوع به خودتون لازم به عذاب کشیدن و جان دادن نیست! همین فردا تو خیابون چشم و گوشتون رو کمی باز کنید و دور و برتون رو نگاه کنید و از قوه عقلی هم در تجزیه تحلیل کردن قضایا بهره ببرید. خب فکر نکنم دیگه نیازی به توضیحات بیشتر داشته باشید اما اگر باز هم قادر به باور کردن نیستید مثالهای زیادی وجود داره که میشه بیان کرد!

پس به نظر شما باید یه کلاس بوکس و کاراته ای بریم نه؟
شما کدومشو پیشنهاد می کنین :
کاراته؟
بوکس؟
شمشیر بازی؟
کشتی ؟
[soal]
فکر کنم با گروه لیانشانپو اشتباه گرفته شده !

تاری
17th August 2010, 05:46 PM
بعضی افراد شیوه ی گفتگو کردنشان دعوا کردن است .
دسته ایی فقط حرف خود را می خواهند به کرسی بنشانند و نظر بقیه برایشان مهم نیست .
هر کس از دید خودش به موضوع می نگرد اما انچه باعث بحث و جدل می شود گوش نکردن به سخنان یکدیگر است و
گوش دادن و متوجه منظور یکدیگر شدن .به مغز کلام توجه کردن .این گونه به اصل موضوع اشاره و پرداخته می شود .
در ضمن از بحث با افرادی که بحث را به بیراهه کشانده و سفسطه می کنند باید پرهیز کرد . همان جا بحث را کات کرد چون فایده ایی ندارد

البته به نظر بنده ، نباید در این مواقع بحث را کات کرد . بلکه از این بحثها نکات ظریفشو که دریچه های تفکر رو موجب می شن رو برداشت کرد.

Himmler
17th August 2010, 07:25 PM
لیان شامپو جلوی مردم ما لنگ که سهله فرش ابریشم باید پهن کنه.
یه بار گذرت به دادگاه پاسگاه بخوره می فهمی کجای کهکشان داری زندگی می کنی و گفتگو و از این اراجیف تو این مملکت چه کاربردی داره [khande]
اگرم حوصله اونجاها رو نداری 20 دیقه سر چهار راه وایسی فرمون دستت میاد. [nishkhand]

تاری
17th August 2010, 08:20 PM
لیان شامپو جلوی مردم ما لنگ که سهله فرش ابریشم باید پهن کنه.
یه بار گذرت به دادگاه پاسگاه بخوره می فهمی کجای کهکشان داری زندگی می کنی و گفتگو و از این اراجیف تو این مملکت چه کاربردی داره [khande]
اگرم حوصله اونجاها رو نداری 20 دیقه سر چهار راه وایسی فرمون دستت میاد. [nishkhand]

ختم کلام : اتفاقا خیلی هم متوجه به این قضیه هستم که درست وسط نقطه ی طلایی زندگی می کنم که خیلی از علوم در شناختنش دست به هر فرمول و رسم و عادتی می زنن . . .

حرف اصلی در خواب زدگی است نه زور و بوکس و دعوا [khabalood]

AvAstiN
18th August 2010, 02:23 PM
ممنون از تمام دوستانی که در این بحث شرکت کردند
اول علت اینکه در موقع بحث عصبانی می شیم رو از نظر علمی بگم

در موقع هیجان ، آدرنالین بدن زیاد ترشح می شه و نیروی ما در حدود بیست درصد افزایش پیدا می کنه . کبد قند بیشتری را به جریان خون وارد می کنه و به دریافت اکسیژن بیشتر از قلب و ریه نیاز داره . رگ ها گشادتر می شن و مراکز قشر مغز جایی که تفکر در آنجا صورت می گیره ، تقریبا از کار می افتن . از طرفی خونی که به بخش حل مساله مغز می ره ، به شدت کاهش
پیدا می کنه ، چون در شرایط فشار روانی ، قسمت بیشتری از خون به سمت اندام های انتهایی بدن ، جریان پیدا کرده .

پس نمی تونیم خوب مساله رو حل کنیم

maysam.z
18th August 2010, 04:21 PM
اختلاف نظر در مسیر درست یعنی چی؟ [entezar2]

يعني اگه مي بيني بحث بيهوده است هيچ نتيجه اي نميده (نرود ميخ آهني در سنگ) كوتاه بياي يا اينكه از كلمات قصار ونوازش استفاده كني كه گاها نياز ميشه!!!! البته ديگه دوره اين كارا سر اومده. زيادن آدمهايي كه از كرده خودشون پشيمونن.

به گفته يكي از بزرگان از آدم جاهل هر چي دوري كني بهتره.

آدمها در شرايط مختلف تغيير ميكنند يعني ممكنه عكس العملي كه نشان ميدن معلول علتي باشه مثل مشكلات خانوادگي, اقتصادي فرهنگي كه تو كشور مااصلا نيست[nishkhand]) كه البته طي چشم انداز 1000ساله مشكل حل ميشه!!!!!!!!!!!!!

تا جايي كه من ميدونم در موقع عصبانيت يكي از راهكارا تغيير وضعيته .البته سوال در مورد نحوه درست بحث كردنه نه نحوه تو رينگ رفتن!!!!

AvAstiN
19th August 2010, 08:35 AM
خب راه حل هایی برای اینکه بحث مون به دعوا نکشه :

1- در روابطمون با خانواده و دوستان یه سری قوانینی بذاریم و بهش پایبند باشیم ، یه مشت زن وقتی وارد رینگ می شه می دونه که حریفش یه سری کارهایی که قوانین بهش اجازه نمی ده رو نمی تونه انجام بده . ما هم باید در روابطمون یه سری انون رو تعریف کنیم .

2- نکته دوم احترام به طرف مقابل هست ؛ کلارک موستاکاس روان شناس می گوید :
در جدال خلاق ، طرفین درگیر ، از حقانیت کامل دیگری آگاهند و هیچ یک از آنان این حقیقت را که هر یک می کوشد ،حقیقت را آن گونه که خود می بیند بیان کند ، از نظر دور نمی دارد . چنین برخوردی ضمن آن که از ارزش های هیچ یک از آنها نمی کاهد ،در فضایی سالم و توام با محبت و ارتباط صادقانه به هر یک امکان می دهد که درک منحصر به فردی از خویشتن را حفظ کند ،از طریق ارتباط واقعی با دیگران به رشد مناسب دست یابد و به ارزش سادگی و صراحت در روابط پی ببرد.
اگه ما این حقیقت رو بپذیریم خیلی به بهبود و ارتقا روابطمون کمک می کنه

3- موردی بود که بعضی از دوستان فک کنم اشاره هم کردن ، اینکه وقتی می بینیم که بحث داره به دعوا می کشه ، یه break بدیم بینش . مثلا بگیم صبر کن من برم آب بخورم بیام یا اینکه بگیم ادامه این بحث رو فردا ساعت فلان ادامه می دیم این طوری هم به طرف مقابل احترام گذاشتیم هم بحث به دعوا نکشیده

موفق باشید [golrooz]

ساناز فرهیدوش
19th August 2010, 04:53 PM
با اجازه من یک نکته رو یاد آوری کنم : با آدم های بی منطق هیچ وقت بحث نکنید !

امین_بد
19th August 2010, 05:13 PM
سلام عزیزان [golrooz]

سلام. خیلی ممنونم از تایپک خوبتون. به نظر من برای این چند تا را حل وجود اره. یکی گذشته. اگه دعوا شد یکیمون بگیم آقا ببخشید من اشتباه کردم. یکی دیکه اینه که ما در مورد چیزایی که طرف ممکنه ناراحت بشه حرف نزنیم. وگه نمی دونیم طرف از چی ناراحت میشه کلّاً حرف نزنیم.

تاری
19th August 2010, 08:09 PM
با اجازه من یک نکته رو یاد آوری کنم : با آدم های بی منطق هیچ وقت بحث نکنید !

با سلام و تشکر

چطور می شه آدم بی منطق رو تشخیص داد ؟
یعمی ما می تونیم این قضاوت رو داشته باشم.!!!!!!!!!

ساناز فرهیدوش
20th August 2010, 01:06 AM
بی منطق یعنی کسی که گوش هایش رو گرفته ، حرف هیچ کس رو دربست قبول نداره. همواره در محور خودش می چرخد و در مقابل حرف های دیگران و اعمالشان هر چند درست جبهه می گیرد و ... و مداوم می خواهد نظر خودش را با دیگران القا کند .

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد