joey jordison
14th August 2010, 10:24 PM
غذاهای چرب در ماه رمضان مصرف نکنید
یک پزشک عمومی به روزه داران توصیه کرد از مصرف غذاهای های چرب در ماه رمضان به علت ایجاد تشنگی در طول روز، پرهیز کنند.
دکتر "امیرمجلسی" روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: تغذیه در ماه مبارک رمضان، در افراد مختلف متفاوت است و افراد با توجه به شرایط به دو دسته تندرست و بیمار تقسیم می شوند.
وی در تشریح این دسته بندی ها گفت: دسته اول را می توان به سه گروه چاق، لاغر و متعادل تقسیم کرد که البته اصول کلی تغذیه در سه گروه یکسان است و فقط در مقدار دریافت کالری در وعده های غذایی متفاوت هستند.
مجلسی با بیان اینکه تفاوت تغذیه در ماه مبارک رمضان با ماههای دیگر در فاصله زمانی بین وعده های غذایی است، اظهار داشت: در ماههای عادی، معمولا فاصله زمانی بین صبحانه به عنوان غذای اصلی تا ناهار که جهت تجدید قوا و به عنوان غذای میانی محسوب می شود، کم است.
وی گفت: اما در ماه رمضان، با توجه به فاصله کم زمانی بین وعده های غذایی نباید از مواد غذایی دیر هضم استفاده کرد.
این پزشک اضافه کرد: فاصله زمانی شام و صبحانه طولانی تر است در حالی که در ماه مبارک رمضان این فاصله بین سحر (صبحانه) و افطار (ناهار) بسیار زیاد و برعکس فاصله بین افطار (ناهار) و شام کوتاه است که این مطلب یک برنامه ریزی دقیق غذایی را نیاز دارد.
مجلسی تاکید کرد با توجه به توضیحات بیان شده، سحری باید کامل، افطاری سبک و شام از نظر کالری متوسط باشد. بنابراین، بهتر است در هنگام سحر از انواع میوه ها، غلات و حبوبات مثل جو و گندم، عدس، لوبیا و نان های سبوس دار استفاده و از مصرف مواد قندی و شیرینی به مقدار زیاد خودداری کرد.
یک پزشک عمومی به روزه داران توصیه کرد از مصرف غذاهای های چرب در ماه رمضان به علت ایجاد تشنگی در طول روز، پرهیز کنند.
دکتر "امیرمجلسی" روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: تغذیه در ماه مبارک رمضان، در افراد مختلف متفاوت است و افراد با توجه به شرایط به دو دسته تندرست و بیمار تقسیم می شوند.
وی در تشریح این دسته بندی ها گفت: دسته اول را می توان به سه گروه چاق، لاغر و متعادل تقسیم کرد که البته اصول کلی تغذیه در سه گروه یکسان است و فقط در مقدار دریافت کالری در وعده های غذایی متفاوت هستند.
مجلسی با بیان اینکه تفاوت تغذیه در ماه مبارک رمضان با ماههای دیگر در فاصله زمانی بین وعده های غذایی است، اظهار داشت: در ماههای عادی، معمولا فاصله زمانی بین صبحانه به عنوان غذای اصلی تا ناهار که جهت تجدید قوا و به عنوان غذای میانی محسوب می شود، کم است.
وی گفت: اما در ماه رمضان، با توجه به فاصله کم زمانی بین وعده های غذایی نباید از مواد غذایی دیر هضم استفاده کرد.
این پزشک اضافه کرد: فاصله زمانی شام و صبحانه طولانی تر است در حالی که در ماه مبارک رمضان این فاصله بین سحر (صبحانه) و افطار (ناهار) بسیار زیاد و برعکس فاصله بین افطار (ناهار) و شام کوتاه است که این مطلب یک برنامه ریزی دقیق غذایی را نیاز دارد.
مجلسی تاکید کرد با توجه به توضیحات بیان شده، سحری باید کامل، افطاری سبک و شام از نظر کالری متوسط باشد. بنابراین، بهتر است در هنگام سحر از انواع میوه ها، غلات و حبوبات مثل جو و گندم، عدس، لوبیا و نان های سبوس دار استفاده و از مصرف مواد قندی و شیرینی به مقدار زیاد خودداری کرد.