AvAstiN
13th August 2010, 03:00 PM
http://uc-njavan.ir/images/8qb6xa1rqbvj3rx8lu2.jpg
سوپ شیر
مواد لازم برای 5 نفر
(گندم بلغور گندم 8قاشق غذاخوری) ----> 150 کالری
(شیر کم چرب 8 لیوان ) -----> 165 کالری
( آب گوشت 4لیوان) -----> 100 کالری
( پیاز خرد و سرخ شده 1عدد متوسط ) ----->15 کالری
( هویج پخته و خرد شده 2 عدد متوسط ) ----->25 کالری
( نخودرنگی پخته شده نصف فنجان ) ----->15 کالری
( قارچ خرد شده 8عدد متوسط ) ----->25کالری
( نمک و فلفل به مقدار دلخواه)
طرز تهیه : چند ساعت قبل از طبخ ، گندم را می شوییم و با 1 لیوان شیر خیس می کنیم ، تا زمان پخت کمتر شود . گندم و آب گوشت را روی حرارت می گذاریم تا بپزد و لعاب بیاندازد . بعد از حدود 2 ساعت ، بقیه شیر (2 لیوان ) را هم اضافه می کنیم ، وقتی جو و شیر جوشید ، هویج و نخودفرنگی و پیاز را اضافه می کنیم . قارچ ها را با کره کمی تف می دهیم و آن را نیز به سوپ می افزاییم . نمک و فلفل را هم می ریزیم و صبر می کنیم تا سوپ غلیظ شود . مدت زمان لازم برای تهیه این سوپ 3 تا 3/5 ساعت است . برای تزئین سوپ می توانیم از خامه و جعفری خرد شده استفاده کنیم .
منبع : ویژه نامه طلوع (http://njavan.com/forum/showthread.php?p=161098#post161098)
سوپ شیر
مواد لازم برای 5 نفر
(گندم بلغور گندم 8قاشق غذاخوری) ----> 150 کالری
(شیر کم چرب 8 لیوان ) -----> 165 کالری
( آب گوشت 4لیوان) -----> 100 کالری
( پیاز خرد و سرخ شده 1عدد متوسط ) ----->15 کالری
( هویج پخته و خرد شده 2 عدد متوسط ) ----->25 کالری
( نخودرنگی پخته شده نصف فنجان ) ----->15 کالری
( قارچ خرد شده 8عدد متوسط ) ----->25کالری
( نمک و فلفل به مقدار دلخواه)
طرز تهیه : چند ساعت قبل از طبخ ، گندم را می شوییم و با 1 لیوان شیر خیس می کنیم ، تا زمان پخت کمتر شود . گندم و آب گوشت را روی حرارت می گذاریم تا بپزد و لعاب بیاندازد . بعد از حدود 2 ساعت ، بقیه شیر (2 لیوان ) را هم اضافه می کنیم ، وقتی جو و شیر جوشید ، هویج و نخودفرنگی و پیاز را اضافه می کنیم . قارچ ها را با کره کمی تف می دهیم و آن را نیز به سوپ می افزاییم . نمک و فلفل را هم می ریزیم و صبر می کنیم تا سوپ غلیظ شود . مدت زمان لازم برای تهیه این سوپ 3 تا 3/5 ساعت است . برای تزئین سوپ می توانیم از خامه و جعفری خرد شده استفاده کنیم .
منبع : ویژه نامه طلوع (http://njavan.com/forum/showthread.php?p=161098#post161098)