PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خبر روغن نارگيل، چربي‌ها را آب مي‌كند



Mina_Mehr
11th August 2010, 09:59 PM
يك تحقيق جديد حاكيست؛ رژيم غذايي غني از روغن نارگيل هم چربي‌ها را از بين مي‌برد و هم از بدن در برابر مقاومت انسوليني محافظت مي‌كند.
به گزارش سرويس بهداشت و درمان ايسنا‌، ‌اين پژوهش هم چنين توجيه مي‌كند كه چطور اسيدهاي چرب زنجيره‌اي متوسط موجود در روغن نارگيل در رژيم غذايي مي‌تواند به از دست دادن چربي در بدن كمك كند.
به گفته متخصصان؛ چاقي و مقاومت انسوليني فاكتورهاي مهمي هستند كه به بروز ديابت نوع دوم منجر مي‌شوند.
نيگل تورمز و جيمينگ يي دو محقق انستيتو تحقيقات پزشكي گاروان در سيدني، متابوليسم چربي و مقاومت انسوليني را در موشهاي آزمايشگاهي كه روغن نارگيل مصرف كرده بودند با موشهايي كه رژيم غذايي آنها بر اساس گوشت پرچرب بود،‌ مورد مقايسه قرار دادند.

به گزارش روزنامه تايمز، محققان دريافتند: برخلاف اسيدهاي چرب زنجيره بلند كه در چربي‌هاي حيواني يافت مي‌شوند، اسيدهاي چرب زنجيره متوسط به قدري كوچك هستند كه بتوانند وارد ميتوكندري شوند. ميتوكندري‌ها نيروگاه‌هاي سوخت انرژي در درون سلول هستند كه در آنها اسيدهاي چرب متوسط مي‌توانند مستقيما به انرژي تبديل شوند.
اين تحقيق در مجله آنلاين «ديابت» منتشر شده است.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد