توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ●••● بخــــــــــور نخـــــــــــــــور های ماه رمضان ●••●
AvAstiN
11th August 2010, 12:04 PM
http://www.rokhshad.com/wp-content/uploads/2008/09/ramadan-5.jpg
بسم الله الرحمن الرحیم
دوستان عزیز سلام ؛
آغاز ماه پربرکت رمضان را به تمامی شما عزیزان پیشاپیش ، تبریک می گم . انشالا در این ماه ما رو از دعای خیرتون محروم نکنین .
با توجه به اینکه در این ماه ، معمولا اهمیت تغذیه صحیح بیشتر هست یا شاید هم ضرورت این اهمیت بیشتر به چشم میاد ، می خوایم در این تاپیک توصیه هایی برای این ماه داشته باشیم که به امید خدا همه بتونیم با یه تغذیه صحیح و درست ، از برکات معنوی این ماه بهره ببریم . چون همون طور که می دونین ، جسم و روح اتصال دارن بهم و اگه جسم در آرامش و راحتی نباشه ، مسلما روح هم نمی تونه در آرامش کامل به سر ببره .
ماه رمضان امسال روزهای کمی گرمتر و طولانی تر از سال گذشته داره و اگه با اصول صحیح تغذیه ای در این ماه آشنا باشیم ، می تونیم ماه خوبی رو پشت سر بذاریم .
امیدوارم که مطالبی که در این تاپیک خدمتتون ارائه می شه مفید واقع بشه [entezar2][golrooz]
AvAstiN
11th August 2010, 01:02 PM
http://www.pezeshkanomoomigilan.ir/upload%5CMultimedia_pics_1387_6_cities_48.jpg
اول در مورد رژیم غذایی و تغییراتی که در ماه رمضان با روزهای عادی می کنه می خوایم صحبت کنیم .
از نظر کالری ، بین ماه رمضان و روزهای عادی دیگه تفاوتی نیست ، و نیازی نیست (شاید بهتره بگم نباید ) که کالری اضافی واسه خودمون بذاریم .
وعده های روزانه شامل 3 وعده اصلی ، صبحانه ، ناهار و شام ، و 2 وعده فرعی ، میان وعده صبح و عصر است .
در این ماه از لحاظ کالری وعده ها به این صورت تقسیم بندی می شوند :
افطار معادل وعده صبحانه
شام (حدود 2 تا 3 ساعت بعد افطار )
سحری معادل وعده ناهار
بین وعده افطار و شام و همین طور بین وعده شام و سحری ، می توان میان وعده های فرعی رو مصرف کرد .
http://njavan.com/forum/images/icons/smilee_new1%20(2).gif حتما بین وعده افطار و شام 2تا 3 واحد میوه استفاده کنین .
serajmostafa
11th August 2010, 02:32 PM
آخر افطار کامل بخوریم یا شام؟ فکر نمی کنیم با توجه به اینکه اذان حدود ساعت 8 شب ، تا بخواین افطار کنین میشه 8:30 بعد از اونطرف ساعت 11:30 یکم واسه شام دیر نیست؟؟؟ یه چیزی، من اگه بخوام از افطار تا شام صبر بدم که میمیرم!!!!![nishkhand] اونوقت اگه هم کسی بخواد مثلا مهمونی بده باید دوبار غذا بده؟؟؟[soal]
راستی این واسم همیشه سوال بوده که توی ماه رمضان میشه رژیم غذایی گرفت یا نه؟ یا اونایی که رژیم دارن چی کار می کنن؟
AvAstiN
11th August 2010, 07:21 PM
آخر افطار کامل بخوریم یا شام؟ فکر نمی کنیم با توجه به اینکه اذان حدود ساعت 8 شب ، تا بخواین افطار کنین میشه 8:30 بعد از اونطرف ساعت 11:30 یکم واسه شام دیر نیست؟؟؟ یه چیزی، من اگه بخوام از افطار تا شام صبر بدم که میمیرم!!!!![nishkhand] اونوقت اگه هم کسی بخواد مثلا مهمونی بده باید دوبار غذا بده؟؟؟[soal]
راستی این واسم همیشه سوال بوده که توی ماه رمضان میشه رژیم غذایی گرفت یا نه؟ یا اونایی که رژیم دارن چی کار می کنن؟
می تونین ساعت 8/30 که افطارتون تموم شد ، وعده شام رو ساعت 10 بخورین
مهم اینه که افطار رو سنگین نخورین ، معده تون تعجب می کنه [nishkhand]
بله می شه رژیم غذایی گرفت
کسانی که طبق برنامه رژیم می گیرن می تونن معادل کالری ناهار در سحر بخورن و معادل کالری صبحانه و کمی از کالری شام رو در وعده افطاری و میان وعده ها هم که بین شام و افطار است
مثلا اگه رژیم 1800 کالری دارین ،می تونین در این ماه هم رعایت کنین [shaad]
*میشا*
11th August 2010, 07:43 PM
سلام فریباجون
دستت درد نکنه
ما همیشه افطار و شام رو یکی میکنیم، یعنی تقریبا به همون افطار اکتفا میکنیم، دیگه کشش شام (پلو و چلو و ...) نیستش. ولی خب افطار معمولا مفصله و هر چی هم برای شام باشه همون موقع میخوریم دیگه
آیا غلطه؟ چه کنیم پس؟
آبجی
11th August 2010, 08:30 PM
ممنون به خاطر تاپیک اما دکتر جون یه چیزی هم برای من تجویز کن [nishkhand] شاید خوب شم [negaran]
اصولا سحری که نمیتونم بخورم ولی خب با تهدید اعضای خانواده یه چیزایی میخورم اما کم ولی خوبیش اینه که اب خیلی میخورم چه برای سحر و چه افطار .
گشنه ام نمیشه اما حس ندارم [labkhand] خدا رو شکر من تو ماه رمضان فقط به اندازه یه اپسیلون میتونید اروم ببنید [bamazegi] خب حالا چکار کنم ؟
AvAstiN
11th August 2010, 09:34 PM
سلام فریباجون
دستت درد نکنه
ما همیشه افطار و شام رو یکی میکنیم، یعنی تقریبا به همون افطار اکتفا میکنیم، دیگه کشش شام (پلو و چلو و ...) نیستش. ولی خب افطار معمولا مفصله و هر چی هم برای شام باشه همون موقع میخوریم دیگه
آیا غلطه؟ چه کنیم پس؟
زهره جون غلطه
باید شام رو بخورین
از افطاری کم کن و شام بخور
باعث می شه که ماه رمضون رو خوب بگذرونی
اگه افطار زیاد بخوری باعث می شه دلت درد بگیره [negaran]
نیازی نیست حتما وعده شام رو پلو بخوری ، می تونی یه تیکه مرغ کنتاکی شده ، یا یه دسر و یه تیکه کیک ، به هر حال یه چیز سبک بیشتر توصیه می شه [shaad]
AvAstiN
11th August 2010, 09:40 PM
ممنون به خاطر تاپیک اما دکتر جون یه چیزی هم برای من تجویز کن [nishkhand] شاید خوب شم [negaran]
اصولا سحری که نمیتونم بخورم ولی خب با تهدید اعضای خانواده یه چیزایی میخورم اما کم ولی خوبیش اینه که اب خیلی میخورم چه برای سحر و چه افطار .
گشنه ام نمیشه اما حس ندارم [labkhand] خدا رو شکر من تو ماه رمضان فقط به اندازه یه اپسیلون میتونید اروم ببنید [bamazegi] خب حالا چکار کنم ؟
سحری بخور حتما حتما
کسایی که سحری نمی خورن ، سلامتیشون خدای نکرده هم در طول ماه رمضون هم بعدش در خطر می افته [nadidan]
یکی از دلایلی که خیلیا سحری میل ندارن اینه که افطار زیاد می خورن
سعی کن افطار رو سبکتر بخوری و شام هم سبک بخوری ( حالا منظورم این نیست که هیچی نخوریا ، پلو و اینا سعی کن یا نخوری یا کمتر بخوری )
می تونی از لیمو تازه هم استفاده کنی همراه با غذات ، هم به اشتها کمک می کنه هم برای رفع تشنگی خوبه
کاوه
11th August 2010, 11:28 PM
خیلی ممنون میشم راهنمایی بفرمایی ما رو [shaad]
من تنها مشکلم اینه که تشنم میشه شدید !!!
احساس گرسنگی نمیکنم در طول روز اما به شکل عجیبی تشنه میشم ! چیکار کنم که کمتر تشنه بشم ؟ [tafakor]
AvAstiN
11th August 2010, 11:33 PM
خیلی ممنون میشم راهنمایی بفرمایی ما رو [shaad]
من تنها مشکلم اینه که تشنم میشه شدید !!!
احساس گرسنگی نمیکنم در طول روز اما به شکل عجیبی تشنه میشم ! چیکار کنم که کمتر تشنه بشم ؟ [tafakor]
ایشالا فردا در مورد تشنگی نکاتی رو می گم [shaad]
آبجی
11th August 2010, 11:44 PM
سحری بخور حتما حتما
کسایی که سحری نمی خورن ، سلامتیشون خدای نکرده هم در طول ماه رمضون هم بعدش در خطر می افته [nadidan]
یکی از دلایلی که خیلیا سحری میل ندارن اینه که افطار زیاد می خورن
سعی کن افطار رو سبکتر بخوری و شام هم سبک بخوری ( حالا منظورم این نیست که هیچی نخوریا ، پلو و اینا سعی کن یا نخوری یا کمتر بخوری )
می تونی از لیمو تازه هم استفاده کنی همراه با غذات ، هم به اشتها کمک می کنه هم برای رفع تشنگی خوبه
خب افطار هم در همون حد سحری هست اما کمی بیشتر [khejalat] ، لیمو هم هر ساله داره تست میشه اما کمکی نمیکنه [negaran] .
Asghar2000
12th August 2010, 01:24 AM
[nishkhand]افطاری خوردن می چسبه! شام خوردن هم می چسبه! [nishkhand]
حالا می شه که شام رو با افطاری با هم بخوریم و بعدش که وقت شام رسید این بار افطار رو با شام بخوریم![nishkhand]
تو پستای قبلی دیدم که دل درد می گیریم! [nishkhand] اونایی که دل درد نمی گیرن چیکار کنن؟ مثل من! به جای این که تو رمضان کم خوردن رو رعایت کنم! بیشتر از همه ی روزا می خورم [nishkhand]
دل درد هم که نمی گیرم! [nishkhand]
در مورد سحری هم که همون پاراگراف اول با این تفاوت که کل پاراگراف اول رو میاریم تو سحری! کلی می چسبه[nishkhand]
http://www.uc-njavan.ir/images/xfddhkagsu2zn0ybpwl8.gif
serajmostafa
12th August 2010, 02:03 AM
ببخشیدا ولی شاید فردا وقتی تشنمون شد عمرمون به خوندن جواب شما کفاف نداد و از تشنگی مردیم. نمیشه الان بگین آخه ظاهرا از فردا باید روزه بگیریم[nadidan]
AvAstiN
12th August 2010, 09:19 AM
خب افطار هم در همون حد سحری هست اما کمی بیشتر [khejalat] ، لیمو هم هر ساله داره تست میشه اما کمکی نمیکنه [negaran] .
نه دیگه افطار باید سبک باشه ، دلیل بی اشتهایی ات همینه
باید سبک بخوری بعد یه وعده شام رو بخوری [shaad]
می تونی قبل از سحری از میوه استفاده کنی ، همین طور از ماست ، چون باعث می شه که اشتهات بیشتر بشه (البته زیاد بخوری نتیجه عکس داره ها [nishkhand] )
AvAstiN
12th August 2010, 09:21 AM
[nishkhand]افطاری خوردن می چسبه! شام خوردن هم می چسبه! [nishkhand]
حالا می شه که شام رو با افطاری با هم بخوریم و بعدش که وقت شام رسید این بار افطار رو با شام بخوریم![nishkhand]
تو پستای قبلی دیدم که دل درد می گیریم! [nishkhand] اونایی که دل درد نمی گیرن چیکار کنن؟ مثل من! به جای این که تو رمضان کم خوردن رو رعایت کنم! بیشتر از همه ی روزا می خورم [nishkhand]
دل درد هم که نمی گیرم! [nishkhand]
در مورد سحری هم که همون پاراگراف اول با این تفاوت که کل پاراگراف اول رو میاریم تو سحری! کلی می چسبه[nishkhand]
http://www.uc-njavan.ir/images/xfddhkagsu2zn0ybpwl8.gif
ماشالا اشتهاتون زیاد می شه ها [nishkhand]
اضافه وزن می گیرین
بعدشم مشکلات گوارشی واستون پیش میاد
ممکنه به مرور زمان این اتفاق بیفته نه یک دفعه
AvAstiN
12th August 2010, 09:41 AM
در مورد تشنگی چند تا نکته رو می گم ، خیلیاشو حتی خودم هم خیلی بهش توجه نمی کردم سالهای قبل [labkhand]
http://persian-star.org/template/flower06.gif مصرف نوشابه های گازدار (مخصوصا در سحر ) ، غذاهای پرادویه و شور ( مثل انواع فست فود ) و انواع ترشی باعث می شه که در طول روز تشنگی تشدید بشه .
http://persian-star.org/template/flower06.gif به طور کلی بدن ما برای تامین آب مورد نیازش به سه نوع آب نیاز داره :
1- آب گیاه ------> که همون میوه است . بین وعده افطار و شام حتما میوه بخورین . یا هم می تونین قبل از سحری خوردن میوه بخورین . یک میوه معادل نصف لیوان آب میوه طبیعیه (آب میوه پاکتی رو به هیچ عنوان نخورید ، ساندیس و اینا هم که هر گز [nishkhand] )
2- آب حیوان ------> که همون شیر هست . شیر علاوه بر پروتئین ، املاح و ویتامین های مختلفی هم داره که می تونه بسیاری از نیاز های بدن رو برطرف کنه . در این ماه حتما از شیر استفاده کنین . حالا می شه در سوپ ازش استفاده کرد ، می شه باهاش دسر کرد و یا اینکه اونو با یه قاشق عسل در هنگام افطار خورد و ....
3- آب سنگ -----> که همون آب معمولیه که می خوریم . روزانه بدن به 8 تا 10 لیوان آب نیاز دارد . در این ماه با توجه به نیاز بدنتان می تونین بین افطار تا سحر ، آب بخورین
http://persian-star.org/template/flower06.gif بهترین نوشیدنی برای رفع تشنگی آب هست که می تونین با آبلیموی تازه اونو طمع دار کنین
http://persian-star.org/template/flower06.gif
مصرف سالاد در هنگام سحر هم می تونه بخشی از آب بدنتون رو تامین کنه البته به شرطی که سس شور و تند رو همراهش نکرده باشین .
http://persian-star.org/template/flower06.gifیه باور غلط بین مردم جا افتاده که اگه سحر ، چای بخوریم باعث رفع تشنگی می شه ! در حالی که باعث تشدید تشنگی می شه به شدت !
کلا در این ماه سعی کنین کمتر چای بخورین می شه در موقع افطار هم می تونین یه لیوان چای کمرنگ بخورین ، ولی چای در موقع سحر باعث تشدید تشنگی می شه چون نمک های معدنی بدن رو دفع می کنه و همارهش آب هم دفع می شه و بدن دچار کم آبی می شه .
پس این یه تصور اشتباهه و بیشتر جنبه تلقینی داره
آبجی
12th August 2010, 10:29 AM
نه دیگه افطار باید سبک باشه ، دلیل بی اشتهایی ات همینه
باید سبک بخوری بعد یه وعده شام رو بخوری [shaad]
می تونی قبل از سحری از میوه استفاده کنی ، همین طور از ماست ، چون باعث می شه که اشتهات بیشتر بشه (البته زیاد بخوری نتیجه عکس داره ها [nishkhand] )
[taajob] خب همون افطارش هم چیزی نمیخورم که بخوام سبکش بخورم [negaran] سبک بخوام بخورم افطار رو فقط میشه یه لیوان اب [nishkhand] . شام هم که چی بگم روم به دیفــــــــال [nadidan] ، کلا به قول یکی از دوستان سوختم هسته ای هست چه ماه رمضان چه ماه های دیگه [bamazegi]
AvAstiN
12th August 2010, 10:40 AM
[taajob] خب همون افطارش هم چیزی نمیخورم که بخوام سبکش بخورم [negaran] سبک بخوام بخورم افطار رو فقط میشه یه لیوان اب [nishkhand] . شام هم که چی بگم روم به دیفــــــــال [nadidan] ، کلا به قول یکی از دوستان سوختم هسته ای هست چه ماه رمضان چه ماه های دیگه [bamazegi]
سبک منظورم اینه که پلو و اینا نخور نه که چیزی نخور
آبجی
12th August 2010, 10:48 AM
سبک منظورم اینه که پلو و اینا نخور نه که چیزی نخور
[negaran] میدونی خب منم کلی گفتم هم منظورم به پلو بود هم غذاهای نونی [sootzadan] بهرحال ممنون [golrooz]
آبجی
12th August 2010, 01:31 PM
[B]با اجازه فریبا جان یه مطلبی هم من بگم [khejalat] :
خب همون جور که فریبا گفت ماست و سالاد خیلی میتونه تو تشنگی مون کمک کنه اما دوستان دقت کنید که تو وعده های سحر هیچ وقت بازم تاکید میکنم هیچ وقت و به هیچ عنوان ماست نخورید
یه نکته ای هم برای اونهایی که گشنه شون میشه [nishkhand] گوشت بخورید چون دیر هضمه و گرسنه تون نمیشه .
تخم مرغ هم فراموش نشه یه نکته دیگه میگن که تا میتونید اش رشته نخورید ولی این هم یکی از رفتارهای اشتباه ما هست که همیشه سر سفره افطار اش رشته هست . یا خود حلیم فکر کنم برای وعده افطار و سحر خیلی سنگین باشه اما خب باز هم ما مصرف میکنیم و یکی از طرفدارای سر سختش هستیم .
Helix
12th August 2010, 11:01 PM
دوست جون در مورد فوايد و مضرات زولبيا و باميه هم اگه ميشه توضيح بده .[cheshmak][soal]
مرسي.[golrooz]
AvAstiN
13th August 2010, 12:30 PM
سلام
اول پیشنهاد می دم که این تاپیک رو نگاه کنیم باهم :
مراحل تهیه زولبیا و بامیه (http://njavan.com/forum/showthread.php?t=22357&highlight=%D8%B2%D9%88%D9%84%D8%A8%DB%8C%D8%A7)
خب همون طوری که دیدین ، مراحل تهیه زولبیا و بامیه طوری هست که باید بهداشت رو خیلی رعایت کنن
از طرفی مکانی که در عکس هست ، یه شیرینی فروشی نسبتا مجهز هست
در حالی که در اکثر شیرینی فروشی ها این امکانات نیست .
روغنی که مصرف می کنن رو هر روز عوض نمی کنند و از طرفی از روغنهای مخصوص سرخ کردنی هم استفاده نمی کنن !
خب پس تا اینجا به این نتیجه رسیدیم که تهیه زولبیا و بامیه بهداشتی نیست اصلا !
از طرف دیگه مصرفشون باعث سیری کاذب می شه و همین طور اضافه وزن هم میاره .
یه مطلبی هم در هفته نامه سلامت بود که به نظرم جالبه :
سرطان با طعم زولبيا و باميه
زولبيا و باميه از شيرينيهاي سنتي است که در اين ماه مصرف ميشود و عدهاي به دليل شکر و روغني که در تهيه آن به کار رفته در خوردن آن احتياط ميکنند چون از مضرات خوردن قند و شکر و روغن آگاه هستند. اما به سختي ميتوان زولبيا و باميه را از سفره افطار حذف کرد و همه عادت کردهاند، در کنار نان و پنير و سبزي و آش، بشقابي بزرگ از زولبيا و باميههايي طلايي خوشرنگ و تازه خودنمايي کند. از رنگ زولبيا و باميه گفتيم و اولين نشانه از زولبيا و باميههاي غير بهداشتي. اگر زماني هوس خريد زولبيا و باميه کرديد به رنگ آنها خوب دقت کنيد. اگر رنگ آنها به قهوهاي و سياهي ميزد حرف فروشنده را که «برشته شدهاند و دير از روغن برداشته شدهاند» باور نکنيد. حقيقتش اين است که آنها را در روغنهاي سوخته و چند بار استفاده شده تهيه کردهاند که به شدت سرطان زا هستند. بارها و بارها انبارهايي پر از روغنهاي فاسد و سوخته کشف شده است که از آنها براي تهيه زولبيا و باميه يا خوراکيهايي ديگر استفاده ميشده است.
خريد زولبيا و باميههايي که در کنار پيادهروها و خيابانها به فروش ميرسد نيز به دليل آلودگي کار عاقلانهاي نيست حتي اگر ارزانتر از قناديهاي مجاز باشد. جعبهاي که زولبيا باميه در آن چيده شده است نيز بايد داراي لايهاي با پوشش آلومينويم نازک و بهداشتي باشد. نکته آخر اينکه حتماً زولبيا و باميه را از شيرينيفروشيهاي معتبر و مجاز تهيه کنيد. اين شيرينيفروشيها به وسيله مأموران بهداشتي مرتب کنترل و بازديد ميشوند و احتمال تخلف در آنها بسيار کم است.
پی نوشت : با جمله آخر موافق نیستم ! یکی از مامورین بهداشتی که برای بازدید از بهترین و معروفترین شیرینی فروشی مشهد رفته بود ، می گفت شیرینی فروشی اش تمیز بوده ، فقط ما یکی دو تا سوسک دیدیم!!
آبجی
13th August 2010, 01:17 PM
پی نوشت : با جمله آخر موافق نیستم ! یکی از مامورین بهداشتی که برای بازدید از بهترین و معروفترین شیرینی فروشی مشهد رفته بود ، می گفت شیرینی فروشی اش تمیز بوده ، فقط ما یکی دو تا سوسک دیدیم!!
[taajob][taajob][taajob]ببین چه چیزای بدتری رو هم میدیدن و دیدن که دو تا سوسک هیچ بوده براشون [nadidan]
یه نکته رو هم من اضافه کنم برای تکمیل نکته های زولبیا بامیه فریبا [bamazegi] :
هیچ میدونید روغنی که برای سرخ کردن زولبیا و بامیه استفاده میشه هیچ وقت تعویض نمیشه متاسفانه [negaran] و فقط اون رو صاف میکنند و هیچ میدونید برای اینکه رنگ روغن رو عوض کنند [nadidan] توش شربت معــــــــــــده میریزن [taajob] برای اینکه روغن به همون حالت اولیه (( منظورم رنگش هست )) برگرده .
بعد از اینکه روغن رو گذاشتن گرم بشه توش شربت معده میریزن بعد اون شربت کم کم وسط تابه جمع میشه و در چند دقیقه رنگ سفیدیش میشه سیاه و قهوه ای [nadidan]خب این هم از یکی از ترفندهای شیرینی پزی هست و یکی از مزایای شربت معده [nishkhand] .
matrix
13th August 2010, 01:28 PM
سلام ممنون بابت باز شدن این تاپیک[shaad]
من در جریان روز احساس تشنگی و گرسنگی ندارم ولی یه جورایی بی حال میشم زیاد حال کار کردن ندارم [nadidan]
طبیعیه؟؟[soal]
لطفا بگین اگه طبیعی نیس من طاقت شنیدنشو دارم[nishkhand]
AvAstiN
13th August 2010, 02:00 PM
سلام ممنون بابت باز شدن این تاپیک[shaad]
من در جریان روز احساس تشنگی و گرسنگی ندارم ولی یه جورایی بی حال میشم زیاد حال کار کردن ندارم [nadidan]
طبیعیه؟؟[soal]
لطفا بگین اگه طبیعی نیس من طاقت شنیدنشو دارم[nishkhand]
سلام
کاملا طبیعیه [labkhand]
بابا 15 ساعت هیچی نمی خورین دیگه قند خون کمی افت می کنه
نگران نباشین طبیعیه [shaad]
AvAstiN
13th August 2010, 02:10 PM
http://news.pconline.ir/Images/milk_150.jpg
http://www.hamshahrionline.ir/images/upload/news/pose/8703/TeaBag-0324-az-300.jpg
http://www.niazerooz.com/Im/O/87/0613/L6335603173830.jpg
http://www.hamshahrionline.ir/images/upload/news/pose/8606/date%5B300%5D-jn.jpg
خب یکی از سوالاتی که ممکنه خیلیا واسشون مطرح باشه اینه که با چی افطار کنیم ؟ با چی روزمون رو باز کنیم؟
توصیه متخصصین تغذیه اینه که روزه تون رو با یک نوشیدنی نسبتا گرم مثل شیر یا چای ( البته چای کمرنگ ) همراه یه ماده شیرین مثل عسل ، خرما یا حلوا و یا یک شیرینی ساده باز کنین .
http://njavan.com/forum/images/icons/smilee_new1%20(2).gifحالا درسته هوا گرمه ولی اصلا روزه تون رو با آب یخ یا شربت و مایعات سرد باز نکنین
آبجی
13th August 2010, 02:26 PM
قربونت برم نمیشه این جیگر کباب کن ها رو نزاری [nishkhand] ما هم که بی حس [labkhand]
ولی خب راجب این نکته :
حالا درسته هوا گرمه ولی اصلا روزه تون رو با آب یخ یا شربت و مایعات سرد باز نکنین
من این رفتار غلط رو دارم ، درست بشو هم نیستم چه ضرری داره ؟؟؟
یه سوال یکی از دوستان میگفت که خوردن خربزه و هندوانه هم خیلی خوبه !!! درسته ؟؟؟
AvAstiN
13th August 2010, 02:31 PM
من این رفتار غلط رو دارم ، درست بشو هم نیستم چه ضرری داره ؟؟؟
یه سوال یکی از دوستان میگفت که خوردن خربزه و هندوانه هم خیلی خوبه !!! درسته ؟؟؟
باعث می شه که مشکلات معدی پیش بیاد و به سوهاضمه منجر بشه [negaran]
با خربزه و هندونه افطار کنیم؟ [taajob]
آبجی
13th August 2010, 03:39 PM
با خربزه و هندونه افطار کنیم؟ [taajob]
[taajob][nadidan] نـــــــــــــــه [negaran] اخه هیچ کدومشون با معده خالی خوب نیست که بخوریم نه ، منظورم بین وعده افطار و شام بود .
AvAstiN
13th August 2010, 05:51 PM
[taajob][nadidan] نـــــــــــــــه [negaran] اخه هیچ کدومشون با معده خالی خوب نیست که بخوریم نه ، منظورم بین وعده افطار و شام بود .
بین وعده افطار و شام که خوبه
میوه هستند دیگه [cheshmak]
آبجی
13th August 2010, 07:41 PM
اره اما هضم هر دوشون یه کم سخت نیست ؟؟؟ ضمن اینکه شنیدم هندوانه نمکی هست درسته ؟؟؟
AvAstiN
14th August 2010, 12:31 PM
اره اما هضم هر دوشون یه کم سخت نیست ؟؟؟ ضمن اینکه شنیدم هندوانه نمکی هست درسته ؟؟؟
منظورت از نمکی بودن چیه؟
هندوانه ، سدیم کمی داره ولی پتاسیم بالایی داره
اگه بلافاصله بعد از غذا خورده بشه خوب نیست ولی اگه بین وعده بخورین خوبه
Helix
14th August 2010, 12:47 PM
سلام
ميشه بگي ماست تشنگي مياره يا رفع تشنگي مي كنه؟
يعني موقع سحر بخوريم خوبه يا نه؟![labkhand]
AvAstiN
14th August 2010, 07:39 PM
سلام
ميشه بگي ماست تشنگي مياره يا رفع تشنگي مي كنه؟
يعني موقع سحر بخوريم خوبه يا نه؟![labkhand]
بخور خوبه [labkhand]
البته سعی کنین از ماست شور استفاده نکنین که باعث تشنگی می شه
ماست رو قبل از غذا بخورین
AvAstiN
14th August 2010, 07:41 PM
خب همون جور که فریبا گفت ماست و سالاد خیلی میتونه تو تشنگی مون کمک کنه اما دوستان دقت کنید که تو وعده های سحر هیچ وقت بازم تاکید میکنم هیچ وقت و به هیچ عنوان ماست نخورید
چرا؟ [tafakor]
Helix
14th August 2010, 11:19 PM
بخور خوبه [labkhand]
البته سعی کنین از ماست شور استفاده نکنین که باعث تشنگی می شه
ماست رو قبل از غذا بخورین
ممنونم دوست جونم[esteghbal]
مرسي از راهنماييت[golrooz]
آبجی
16th August 2010, 04:49 PM
یه نکته دیگه هم بگم اینکه عسل رو فراموش نکنید ، برای اینکه بیش از حد احساس گرسنگی نکنید این رو هم تست کنید :
اگه فکر میکنید که نمیتونید همین جوری عسل رو مصرف کنید اون رو به صورت شربت درست کنید به همراه یه لیموی تازه [atash]
از شربت خاکشیر هم غافل نشید [nishkhand] .
(( اینا تست شده [cheshmak] ))
آبجی
16th August 2010, 05:06 PM
چرا؟ [tafakor]
خب ببین ساده هست چرا گفتیم که سالاد حتما استفاده کنیم ؟؟؟ چون اب موجود تو بافت های اون از تشنگی جلوگیری میکنه اما اگه بخوایم ماست استفاده کنیم دقیقا نتیجه برعکسشو داره یعنی تنها به تشنگی کمک کردیم . یادمه که مامانم که دکتر میرفتن بهشون همیشه یه توصیه هم میکرد اینکه هیچ وقت همراه گوشت قرمز و مخصوصا ماهی ماست استفاده نکنیم چون فوق العاده ضرر داره و برای معده خیلی بد هست .
Helix
16th August 2010, 07:38 PM
خب ببین ساده هست چرا گفتیم که سالاد حتما استفاده کنیم ؟؟؟ چون اب موجود تو بافت های اون از تشنگی جلوگیری میکنه اما اگه بخوایم ماست استفاده کنیم دقیقا نتیجه برعکسشو داره یعنی تنها به تشنگی کمک کردیم.
درسته كه سالاد داراي آب هست و ممكنه از تشنگي جلوگيري كنه ولي اين دليل نميشه كه بگيم خوردن ماست نتيجه برعكس داره و به تشنگي كمك كرديم!
یادمه که مامانم که دکتر میرفتن بهشون همیشه یه توصیه هم میکرد اینکه هیچ وقت همراه گوشت قرمز و مخصوصا ماهی ماست استفاده نکنیم چون فوق العاده ضرر داره و برای معده خیلی بد هست
علت اينكه گفته ميشه ماست رو همراه غذا يا بعد از غذا مصرف نكنين واسه اينه كه ماست بعلت كلسيم فراواني كه داره ، مانع جذب آهن غذا ميشه و كلسيم جذب ميشه و عملا مواد مفيد غذا جذب نميشه.
AvAstiN
16th August 2010, 10:35 PM
خب ببین ساده هست چرا گفتیم که سالاد حتما استفاده کنیم ؟؟؟ چون اب موجود تو بافت های اون از تشنگی جلوگیری میکنه اما اگه بخوایم ماست استفاده کنیم دقیقا نتیجه برعکسشو داره یعنی تنها به تشنگی کمک کردیم . یادمه که مامانم که دکتر میرفتن بهشون همیشه یه توصیه هم میکرد اینکه هیچ وقت همراه گوشت قرمز و مخصوصا ماهی ماست استفاده نکنیم چون فوق العاده ضرر داره و برای معده خیلی بد هست .
من اشاره کردم که ماست رو قبل غذا بخورین نه همراهش
ولی توصیه می شه که ماست رو در وعده سحری بخورین اگه نمی تونین از دوغی که خیلی شور نباشه استفاده کنین .
ساناز فرهیدوش
20th August 2010, 11:07 AM
کاهو بهترین سبزی برای وعده سحری ایه چون هم فیبر بالایی دارد و مانع یبوست میشود و چون نسبت به سبزی های دیگر آب بیشتری دارد مانع از تشنگی می شود .البته می تونید به اون مقداری هویج رنده شده و جوانه ی گندم و خیار اضافه کنید و لذت ببرید .یک سالاد مقوی و سالم ، یک غذای کامل که مانع تشنگی می شود .
AvAstiN
20th August 2010, 11:54 AM
کاهو بهترین سبزی برای وعده سحری ایه چون هم فیبر بالایی دارد و مانع یبوست میشود و چون نسبت به سبزی های دیگر آب بیشتری دارد مانع از تشنگی می شود .البته می تونید به اون مقداری هویج رنده شده و جوانه ی گندم و خیار اضافه کنید و لذت ببرید .یک سالاد مقوی و سالم ، یک غذای کامل که مانع تشنگی می شود .
ممنون ساناز جون [golrooz]
منم یه نکته رو اضافه کنم که بهتره به جای سس از آبلیموی تازه برای سالاد استفاده کنین چون خود سس هم باعث تشنگی می شه
ساناز فرهیدوش
21st August 2010, 05:36 PM
اگر در ماه مبارک شما هم دچار سر درد می شوید چای بنوشید اما کمرنگ و رقیق ، و همان طورکه بار ها گفته شده بین وعده ی افطار و شام فاصله دهید و از خوردن غذا های پر کالری با ارزش غذایی کم خودداری کنید .
neginekimiya
31st August 2010, 01:27 PM
سلام با اجازه این مطلب که بی ربط هم به تغذیه درماه رمضان نیست اینجا میذارم .[golrooz][golrooz]
از خرید زولبیا و بامیه تیره رنگ خودداری کنید
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران از شهروندان خواست از تهیه و خرید زولبیا و بامیه تیره رنگ خودداری کنند.
دکتر وحید صادقیان گفت: زولبیا و بامیههای تیره رنگ به علت این که در روغنهایی که چندین بار استفاده شده سرخ میشوند، از نظر بهداشتی مورد تایید نیستند.
وی تصریح کرد: این نوع زولبیا و بامیه رنگشان کدر، حاوی ذرات سوخته و مواد مضرر برای بدن است و به شکل بهداشتی طبخ نشدهاند.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران به شهروندان توصیه کرد: زولبیا و بامیههایی را که رنگشان روشنتر است و ذرات سوخته ندارند از قنادیهای مجاز که کنترل بهداشتی میشوند، تهیه کنند.
دکتر صادقیان خاطرنشان کرد: البته توصیه ما به روزه داران این است که در روزهای ماه رمضان حتیالامکان از زولبیا و بامیه به این علت که قند طبیعی ندارند، استفاده نکنند.
وی با بیان این که کشمش و خرما از جمله موادی هستند که میتوانند قند طبیعی را به بدن افراد وارد کنند، یادآور شد: زولبیا و بامیه به طور عمده تولید و در قنادیها عرضه میشود. این مواد همانند گذشته در شیرینی فروشیها طبخ نمیشوند.
وی تاکید کرد: شهروندان باید این نوع مواد را از قنادیهایی که پروانه کسب دارند و نظارت بهداشتی به طور کامل در آنها انجام میشود، خریداری کنند.
ایسنا
غزل بارون
30th July 2011, 04:59 PM
در هنگام سحر عسل و آب لیمو میل کنید برای رفع تشنگی در طول روز موثر هست
تووت فرنگی
7th August 2011, 06:01 PM
باسلام[golrooz]
یک سوال خوردن سس در ماه رمضون کمی بعد از افطار مضره؟![nadanestan]
آخه من ی بار خوردم فرداش خیلی حالم بد شد میخام بدونم از اونه با نه ...[nishkhand][golrooz]
باتشکرررر[shaad]
AvAstiN
7th August 2011, 06:13 PM
باسلام[golrooz]
یک سوال خوردن سس در ماه رمضون کمی بعد از افطار مضره؟![nadanestan]
آخه من ی بار خوردم فرداش خیلی حالم بد شد میخام بدونم از اونه با نه ...[nishkhand][golrooz]
باتشکرررر[shaad]
سلام [golrooz]
سس چی؟ سفید یا قرمز؟ تند؟ شور؟ ترش؟
قبل و بعدش چی خوردی؟
سس رو تنها خوردی یا با سالاد؟
حالت چطوری بد شد؟
تشنه شدی؟ دل درد شدی؟
تووت فرنگی
7th August 2011, 06:15 PM
سلام [golrooz]
سس چی؟ سفید یا قرمز؟ تند؟ شور؟ ترش؟
قبل و بعدش چی خوردی؟
سس رو تنها خوردی یا با سالاد؟
حالت چطوری بد شد؟
تشنه شدی؟ دل درد شدی؟
سس سفید وسس خردل ، ســـــالاد الویه ....[negaran]
اول که میخاستم افطارمو بازکنم چای و نون و پنیر خوردمم[esteghbal] بعد نیم ساعت سالاد و بعدش هیچی نخوردم...[tashvigh]
فرداش ببخشیدا حالت تهوع داشتمم[nadanestan]
AvAstiN
7th August 2011, 06:22 PM
سس سفید وسس خردل ، ســـــالاد الویه ....[negaran]
اول که میخاستم افطارمو بازکنم چای و نون و پنیر خوردمم[esteghbal] بعد نیم ساعت سالاد و بعدش هیچی نخوردم...[tashvigh]
فرداش ببخشیدا حالت تهوع داشتمم[nadanestan]
شما با چیز خوبی افطار نکردین ( یا بهتر بگم افطار رو ادامه ندادین [nishkhand] )
یه غذای سنگین و نسبتا پرچرب
ممکنه به این ارتباط داشته باشه
تووت فرنگی
7th August 2011, 06:23 PM
شما با چیز خوبی افطار نکردین ( یا بهتر بگم افطار رو ادامه ندادین [nishkhand] )
یه غذای سنگین و نسبتا پرچرب
ممکنه به این ارتباط داشته باشه
آره خودم همینو حدســــــــ میزنمم[tafakor]
ممنونم[golrooz]
gsrgaga
7th August 2011, 06:36 PM
بهترین توصیه ی متخصصین هم اقلب پرهیز از پرخوریه
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.