PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث شانس چیست ؟

ساناز فرهیدوش
10th August 2010, 11:24 PM
به نظر شما شانس چیه ؟
واقعابعضی ها بد شانسند شما چه طور ؟ خوش شانسید یا بد شانس ؟
کسی می تونه سرنوشتش رو عوض کنه ؟ چه جوری ؟

AvAstiN
11th August 2010, 10:24 AM
به نظر شما شانس چیه ؟
واقعابعضی ها بد شانسند شما چه طور ؟ خوش شانسید یا بد شانس ؟
کسی می تونه سرنوشتش رو عوض کنه ؟ چه جوری ؟

تصور من اینه که شانس یه توجیه برای اتفاقاتیه که می افته
با اوردن این کلمه می خواستیم یه جورایی خودمون رو توجیه کنیم ، و بار مسئولیت رو از گردن خودمون به گردن خدا بندازیم
البته من خودم از این کلمه استفاده می کنم ولی همیشه تصورم این بوده که آدم خوش شانسیم و اگه یه کاری درست انجام نمی شه به عملکرد خودم بیشتر نگاه می کنم تا اینکه بگم ، شانسم همینه و انرژی منفی بفرستم

ساناز فرهیدوش
11th August 2010, 12:46 PM
شانس از دید من می نونه برچسب هایی باشد که از بچگی رو ما می زنند .، نتیجه تلاش مثبت خودمون باشد که دیگران آن را این طور برداشت می کنند ف انرژی های مثبت و منفیی باشد که ما از خودمون ساطع می کنیم .آخرین مورد واقعی تر نمود می کند .
روزی که در حال خود هستیم دقت کردید چه قدربه شماتنه می زنند ؟
در حقیقت این تصاویر ذهنی خود ما هستند که ما را این طور معرفی می کنند به خود و دیگران .

Arash.All
11th August 2010, 01:14 PM
در مورد قضیه شانس اینجا یه سری مطالب جالب هست :

http://en.wikipedia.org/wiki/Chance_%28Ancient_Greek_concept%29

من هم با این لینک موافقم ، نظر شخصی خودم هم همین هست که شانسی وجود نداره ، چیزی بر اساس شانس نداریم ، همه چیز بر اساس قوانینی پیش میره که خیلی از آدمها ازش خبر ندارن و کلمه "شانس" رو برای اون بکار میبرن .

*مینا*
11th August 2010, 01:28 PM
از نظر من هم شانس بهانه ای هست برای کم کاریامون
وقتی یکی با مشکل بر می خوره، می گه بد شانسم ! مدام مشکلش و تکرار م کنه ، می گه چه شانس بدی دارم من ! همین طور پشت سر هم کارای اشتباه و نتیجه ی غلط و توجیه همه ی این ها به شکل بد شانس بودن !

در صورتی که اگه از همون اولش وقتی یه کاری می کنه و نتیجش در حد دل خواهش نیست یا اونی نیست که انتظارش و داره ،اگه به جای این که همون اول کار خیال خودش و راحت کنه و به بهونه ی بد شانسی کار و کنار بذاره ، به این فکر کنه که مشکل کار من کجا بوده ، تو کدوم قسمت از تلاشم کوتاهی کردم که این نتیجه ی کم حاصلم شده ، این طوری می تونه کم بود کارش رو پیدا کنه و در مرحله بعد بهتر وارد عمل بشه و موفق تر بشه ... و این به شانس هیچ ربطی نداره

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد