توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : معرفی اعضا محترم صنایع
yuhana
9th August 2010, 06:09 PM
با سلام
این تاپیک رو ایجاد کردم تا نخبگان جوان صنایعی خودشون رو معرفی کنن که هم بیشتر بشناسیم همدیگرو و هم بتونیم از کمک هم بهره بگیریم.
پیروز باشید[golrooz]
خوب اول خودم شروع میکنم[nishkhand]
1. نام یا نام کاربری : یوحنّا
2. مشغول به تحصیل یا فارغ التحصیل : مشغول به تحصیل هستم مهرماه ترم 5 رو شروع میکنم
3. گرایش : عمومی ( از هر دری سخنی ولی بیشتر تحلیل سیستم ها)
4. نرم افزار یا مهارتی که بلدید : تا الان فقط آفیس مهر میرم یه چندتا نرم افزار یاد میگیرم / در ضمن ایزو 9001 هم امتحان دادم هنوز مدرکش رو نگرفتم[nishkhand]
با تشکر[golrooz]
Haredes
10th August 2010, 11:49 AM
سلام بر مهندسان بزرگوار صنایع!
من حاج «حمید رضا» با فارغ التحصیل کارشناسی ارشد مهندسی سیستمهای اقتصادی ـ اجتماعی با معدّل هجده و شصت صدم هستم. ضمناً، گرایش کارشناسیم هم تولید صنعتی بود.
در موضوعات مختلف مهندسی صنایع متبحّرم. صاحب مقالات و نظریات متعدّدی هستم. اگر کسی ایده ی همکاری جالبی دارد، ما هستیم. دوستان، دانشگاه شان را هم بگویند، خیلی خوب می شود (بجز من).
نام کاربریم هم که معلومه. حالا بگید فامیلیم چیست؟[khoobboodan]
moji5
10th August 2010, 12:10 PM
چون اسمتون حمیدرضاست و نام کاربریتون Haredes (http://njavan.com/forum/member.php?u=39726) از ترکیب این دوتا میشه حدس زد نام فامیلیتون
دهنار باشه
امیدوارم اشتباه نکرده باشم
[shaad]
mahsa khan
30th September 2010, 06:54 PM
پس اینجوری که معلومه من خیلی از شما کوچولوترم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1من امسال صنایع قبول شدم.راستش اولش زیاد راضی نبودم.ولی الان افتخار میکنم که در اینده یه مهندس صنایع میشم.ازاینکه یه فضای صمیمی واسه صنایعی ها ایجاد کردین ممنونم[labkhand][shaad]
xlsaltolx
27th February 2011, 11:06 AM
محمدحسین هستم 24ساله
فارغ التحصیل مهندسی صنایع تهرانجنوب
هیچی بلد نیستم
ولی ماشین بازی رو خوب بلدم
دنبال کارم(سراغ دارید...؟)[nishkhand]
کارن تهرانی
22nd April 2011, 08:45 PM
سلام منم کارن ام.ترم4 مهندسی صنایع .دوستتون دارم فقط همین.[tashvigh]sh_omomi88sh_omomi88sh_omomi88sh_omomi88sh_omomi88
ali548
3rd August 2011, 09:11 AM
سلام به همه دوستان علي الخصوص بچه هاي تحليل سيستم
من فارغ التحصيل مهندسي صنايع گرايش تحليل سيستمها هستم در حال حاضر كارشناس ايمني يكي از شركتهاي نفتي هستم ضمناً دانشجوي كارشناسي ارشد مديريت اجرايي نيز هستم
در زمينه كنترل پروژه تبحر دارم تسلط كامل به آفيس مخصوصاً اكسل دارم و مطئنم كارهايي كه من مي تونم با اكسل انجام بدم كمتر كسي بلده ( مثل تجزيه و تحليل آماري ، حل مسايل اقتصاد مهندسي ، حل مسايل برنامه ريزي خطي و ...)چند تا نرم افزار ديگه هم بلد بودم كه از بس مورد استفاده واقع نشدن فراموش شدن
ریپورتر
3rd August 2011, 09:26 AM
سلام به همه دوستان علي الخصوص بچه هاي تحليل سيستم
من فارغ التحصيل مهندسي صنايع گرايش تحليل سيستمها هستم در حال حاضر كارشناس ايمني يكي از شركتهاي نفتي هستم ضمناً دانشجوي كارشناسي ارشد مديريت اجرايي نيز هستم
در زمينه كنترل پروژه تبحر دارم تسلط كامل به آفيس مخصوصاً اكسل دارم و مطئنم كارهايي كه من مي تونم با اكسل انجام بدم كمتر كسي بلده ( مثل تجزيه و تحليل آماري ، حل مسايل اقتصاد مهندسي ، حل مسايل برنامه ريزي خطي و ...)چند تا نرم افزار ديگه هم بلد بودم كه از بس مورد استفاده واقع نشدن فراموش شدن
سلام دوست عزیز
خوش اومدین به سایت
خوشحال میشم بیشتر شما رو در بخش صنایع ببینم تا از علم شمادوستان استفاده کنند
D.a.L
9th September 2012, 05:44 AM
سلام [golrooz]
من دانیال هستم[cheshmak]
کوچیک شما
تازه رشته صنایع در اومدم
خوش حال میشم بچه ها راهنماییم کنن چون هیچ اطلاعاتی درباره این رشته ندارم
حسین متقی
9th September 2012, 07:38 PM
دوستان صنایعی
ضمن خوش آمد گویی
به این لینک سر بزنید شاید به کارتون بیاد
هم خودش و هم بعد از کار ممکنه عضوی از تیم اجرایی باشین
http://www.njavan.com/forum/showthread.php?123906-%D9%BE%DB%8C%D8%B4%D9%86%D9%87%D8%A7%D8%AF-%D8%AA%D8%B4%DA%A9%DB%8C%D9%84-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%DA%AF%D8%B1%D9%88%D9%87-%D8%AA%D8%AE%D8%B5%D8%B5%DB%8C-quot-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%D8%B7%D8%B1%D8%AD-%D8%AA%D9%88%D8%AC%DB%8C%D9%87%DB%8C-%D9%88-%D8%A7%D9%85%DA%A9%D8%A7%D9%86-%D8%B3%D9%86%D8%AC%DB%8C-quot
مهسا.غ
17th December 2012, 12:42 AM
سلام.من مهساهستم.ترم اول صنایع.دانشگاه صنعتی خواجه نصیر.اگه میشه راجع به اینده کاری این رشته و همچنین تاثیرمعدل در استخدام شدن صحبت کنید...ممنون[golrooz]
hossien
17th December 2012, 05:07 AM
سلام.من مهساهستم.ترم اول صنایع.دانشگاه صنعتی خواجه نصیر.اگه میشه راجع به اینده کاری این رشته و همچنین تاثیرمعدل در استخدام شدن صحبت کنید...ممنون[golrooz]
به سایت نخبگان خوش امدین.
رشته خوبی هست. شرط معدل برای استخدام با توجه به دانشگاه سراسری هستین 15 هست اگر ازاد بودین 16 بود.
کارشناس طرح و برنامه ، مدیر پروژه ، کارشناس کیفیت ، مشاور ، ممیزی سیستم های مدیریت کیفیت و ..... می شین.
بانو 2013
30th May 2013, 01:23 PM
سلام
فارغ التحصیل صنایع هستم
دوستانی که تجربه دارن بیان از کارشون یکم بگن تا ما هم یه چیز یاد بگیریم خو
hossien
1st June 2013, 06:11 PM
سلام
فارغ التحصیل صنایع هستم
دوستانی که تجربه دارن بیان از کارشون یکم بگن تا ما هم یه چیز یاد بگیریم خو
سلام
به سایت خودتان خوش امدید اگر سوالی داشتین بفرمایید با کمک دوستان و اعضای سایت تا مشکل را حل کنیم.
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.