PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آلبوم جدید رضا یزدانی مجوز گرفت

NeshaNi
9th August 2010, 01:08 AM
آلبوم جدید رضا یزدانی مجوز گرفت

http://www.aftab.ir/news/2010/aug/08/images/14437a843cff2392dfdc0e4a0e7294e2.jpg

یزدانی كه از اوایل شهریورماه برای دومین بار بازی در فیلم «اینجا تاریك نیست» را به كارگردانی محمدرضا خاكی تجربه خواهد كرد، از اخذ مجوز آلبوم جدیدش با نام «ساعت ۲۵ شب» و توزیع آن در اواخر شهریور ماه خبر داد. http://www.aftab.ir/images/news/break.gif

رضا یزدانی (خواننده و آهنگساز) در گفتگو با خبرنگار ایلنا، از انتشار آلبوم جدیدش خبر داد و گفت: چندی پیش آلبوم «ساعت ۲۵ شب» مجوز پخش و توزیع را از ارشاد اخذ كرد و ما قصد داریم كه این آلبوم را بعداز ماه رمضان روانه بازار موسیقی كشور كنیم.
وی درمورد این آلبوم گفت: این آلبوم شامل ۱۱ بخش است كه آهنگساز آن ها خودم بوده ام و كار تنظیم را مسعود پایگان به عهده داشته است. این آلبوم كه ساخت آن بیش از یك سال به طول انجامیده است؛ دارای فضایی متفاوت و آثاری در ژانر های مختلف است.
این خواننده توضیح داد: انتخاب ترانه ها برای آلبوم «ساعت ۲۵ شب» بسیار زمان برد، چراكه در انتخاب آنها دقت و وسواس خاصی به خرج داده ام و موسیقی ها نیز در سبك های بسیار متنوعی از یكدیگر درقالب پاپ، پاپ راك، سافت راك، لاتین و ... ساخته شده اند.
یزدانی در پاسخ به این سوال كه آیا به تاخیر افتادن ساخت و توزیع آلبوم ها موجب جدایی از ذائقه مخاطبان نمی شود، افزود: این اتفاق غالبا برای آثاری رخ می دهد كه تاریخ مصرف دارند و تنها در بازه زمانی مشخصی قابلیت برقراری ارتباط با مخاطب را خواهند داشت. این درحالی ست كه آثار موجود در این آلبوم چنین ویژگی ندارند و در هر دوره ای می توانند مخاطب خود را پیدا كنند.
همچنین یزدانی كه پیشتر در فیلم «طهران؛ تهران» به كارگردانی رضا كرم پور، در نقش یك خواننده و نوازنده جلوی دوربین رفته بود، اوایل شهریور ماه دومین تجربه سینمایی خود را آغاز خواهد كرد.
این خواننده كه معتقد است با محدودیت های موجود در به تصویر درآمدن اجرای قطعات موسیقی در تلویزیون، پا به عرصه سینما گذاشتن برای یك خواننده حكم غنیمت دارد، افزود: بعداز تجربه ی موفقیت آمیزی كه در فیلم «طهران؛ تهران» داشتم، پیشنهاد محمدرضا خاكی را برای بازی در فیلم«اینجا تاریك نیست» را پذیرفتم و قرار است از اوایل شهریور ماه، بار دیگر جلوی دوربین سینما حاضر شوم.
وی درمورد نقش جدیدش در این فیلم نامه گفت: در این فیلم كه تفاوت های زیادی با فیلم «طهران؛ تهران» دارد، نقش پررنگ تری خواهم داشت. من در فیلم «اینجا تاریك نیست» بازهم نقش یك خواننده و نوازنده را بازی خواهم كرد. همچنین در این كار روی یكی از آثار من با نام «خلیج فارس» مانور ویژهای خواهیم داشت.
وی همچنین درباره آخرین فعالیت های خود اضافه كرد: ساخت و اجرای موسیقی تیتراژ سریال «قلب یخی» كه نخستین سریال خانگی ست را یكی دو ماه قبل به اتمام رساندم و این سریال چندی پیش وارد بازار شده ست. همچنین تعدادی از آثار جدید من در این سریال ها مورد استفاده قرار گرفته است.

http://www.aftab.ir/images/news/break.gif

خبرگزارى ايلنا

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد