توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال مسابقه( اولین بازی های المپیگ زمستانی در چه سالی و در کجا برگزار شد؟)
pini
7th August 2010, 02:54 PM
هرکس به این سوال پاسخ درست دهد در (2) پست از او تشکر میشود و در یک پست به او امتیاز می دهم.
مسابقه( اولین بازی های المپیگ زمستانی در چه سالی و در کجا برگزار شد؟)
تا روز شنبه مورخ 16/5/89 فر صت دارید
تمام مسابقات در این موضوع مطرح می شود.
آبجی
7th August 2010, 03:03 PM
هرکس به این سوال پاسخ درست دهد در (2) پست از او تشکر میشود و در یک پست به او امتیاز می دهم.
[nishkhand] هدف این سوالات چی هست ؟؟؟ فقط امتیاز دادن اون هم توسط شما ؟؟؟ [soal]
اولین بار که در سال 1908 تو امپیک لندن به قسمت بازی های تابستانی پیوست ولی خب بعد خواست تو سال 1912 انجام بشه که مخالفت شد و بعد از اون در سال 1916 برگزار شد به مدت یک هفته [cheshmak]
pini
7th August 2010, 03:08 PM
پاسخ شما اشتباه است در ضمن این سوالات به منظور اینکه اطلاعات کاربران افزایش یابد و هم بتوانند امتیازی بدس اورند.
آبجی
7th August 2010, 03:16 PM
خب میشه همه اینها رو در یه تاپیک مطرح کرد تا اونجا که من اطلاع دارم این اولینش بوده بهرحال شما میتونی سال بعدش هم حساب کنی 1924 چون رسمی تر شد ولی تاریخچه دقیقش همینی هست که گفتم
pini
7th August 2010, 03:30 PM
سال درست کشور غلط
فقط 2 بار ازت تشکر می کنم.
آبجی
7th August 2010, 03:44 PM
سال درست کشور غلط
فقط 2 بار ازت تشکر می کنم.
[nishkhand] شما خیلی لطف داری اما از این به بعد میزارم این افتخار نصیب مابقی دوستان بشه باز هم ازتون ممنونم [golrooz]
LaDy Ds DeMoNa
7th August 2010, 03:49 PM
تمام مسابقات در این موضوع مطرح می شود.
كارت درسته
ممنون[tashvigh]
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.